نمیدونم چرا قطبی به این بهادر اعتقاد داره
اصلا در حد تیم نیست
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
نمیدونم چرا قطبی به این بهادر اعتقاد داره
اصلا در حد تیم نیست
بچه ها سی دی مردان پرسپولیس رو دیدید؟
با اینکه بیشتر از 1ساعت سانسور داره ولی بازم قشنگه.من با اولش خیلی بیشتر حال میکنم،جایی که تماشاگرا رو نشون میده که دارن دعا میکنن تو 20دقیقه آخر بازی و یه سری خودشونو میزنن
بهادر هم بازیکن نیستش.هیچ خصوصیت خاصی نداره که باعث برتریش نسبت به بقیه بشه.یه بازیکن کاملا معمولیه
Last edited by بردیا; 22-08-2008 at 11:10.
همسر قطبی وارد ایران شد
خبرگزاری پرسپولیس : پس از صدور رواديد همسر افشين قطبي، بانو يوروم، ظهر امروز با استقبال قطبي و مسئولان باشگاه وارد ايران شد.
به نظر ميرسد با حضور بانو يورم در ايران، ديگر سرمربي به امارات سفر نخواهد كرد.
مسئولان باشگاه پرسپوليس قرار است در چند روز آينده منزلي براي قطبي فراهم كنند.
در صورت عدم پرداخت 130 ميليون تومان
حسين كعبي از باشگاه پرسپوليس شكايت خواهد كرد
خبرگزاري فارس: در صورت عدم پرداخت بدهي 130 ميليون توماني حسين كعبي، وي از باشگاه پرسپوليس شكايت ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين كعبي، مدافع كنوني تيم فوتبال سايپا تهران قصد دارد در صورت عدم پرداخت 130 ميليون تومان بدهي سال قبلف از باشگاه شكايت كند.
كعبي در اين باره گفت: پرسپوليسيها بايد بدانند سعي در قهرماني اين تيم داشتهام؛ ولي نميدانم چرا كار غيرحرفهاي را انجام ميدهند.
وي افزود: هر روز مدير برنامههايم و خودم پيگير طلبم هستيم؛ اما تلفنهاي ما را هم جواب نميدهند. در صورتي كه يك بار ديگر اينطور شود، سريعا آنها را به دادگاه ميكشم.
واقعا خیلی قشنگه.
منم به همه پرسپولیسی های عزیز توصیه می کنم حتما این سی دی رو ببینین.
همه درگیر المپیک هستن
چرا سانسور شده؟
ذوبشون می کنیم![]()
اطلاعيه باشگاه فرهنگي – ورزشي پيروزي (پرسپوليس)
باشگاه پرسپوليس كسب مدال طلاي «هادي ساعي» را به جامعه ورزش كشور تبريك گفت«هادي ساعي» ملي پوش كشورمان در رشته تكواندو با غلبه بر حريف ايتاليايي خود در فينال اين رقابتها، مدال طلاي بيست و نهمين دوره مسابقات المپيك در پكن را بدست آورد.
بر همين اساس باشگاه فرهنگي – ورزشي پيروزي (پرسپوليس) كسب مدال پر افتخار «هادي ساعي» تكوندوكاي تيم ملي كشورمان را در مسابقات المپيك پكن به جامعه ورزش كشور و كليه مسئولان سازمان تربيت بدني و خانواده محترم «هادي ساعي» تبريك گفته و موفقيت روزافزون ورزشكاران كشور عزيزمان را از درگاه ايزد متعال خواستار شد.
Last edited by hiwas; 22-08-2008 at 17:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)