تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 535 از 1219 اولاول ... 354354855255315325335345355365375385395455856351035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی چی انحصاری ؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا PS3 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

دوستان ، همین الان وسط آپدیت یه گیگی هوی رین که نود درصدشم رفته بود سونی لطف فرموده فریم ور جدید عرضه کردند و گند کشیدن به آپدیت بازی ما و آپدیت ما رو کلا کنسل کردن گفتن اول فریم ور رو آپدیت کن بعد بازی رو ! دستگاه ده ساعت روشن بود برای گرفتن این آپدیت در هر صورت کنسول اسلیم ما رفت روی 3.55 ، خبر ها هاکی از اینه که ظاهرا می شه فریم ور 3.55 هم دانگرید کرد ولی کمی مشکل داره این قضیه انگاری ...

من هم به همه دوستانی که قصد تهیه کنسول ایکس باکس یا پلی سه رو دارن توصیه می کنم اگر فکر بازی کپی پلی سه هستن که احتمال زیاد هستن دور این کنسول رو خط بکشن ، چون همونطور که بارها گفتن سرنوشت بازی های آینده معلوم نیست که بتونید اجرا کنید یا نه ! و این به این معنی که شما ممکنه حتی بازی های مولتی هم از دست بدید !
    Last edited by J A V I D; 07-12-2010 at 13:06.

3. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

يعني بازي هايي كه فقط واسه Ps3 ميان ، نه هيچ كنسول ديگه ، نه PC ، خوشكل بالاش مينويسه : Only On Playstation
    بازي هاي انحصاري امتياز خيلي خوبيه واسه Ps3 ، ولي اگه هدف اصليتون اينه كه كلي بازي كنيد و لذت ببريد Ps3 نگيرين ( برين اوني كه نميخام اسمشو بيارم بگيريد ، بهتره )
    سونی لطف فرموده فریم ور جدید عرضه کردند و گند کشیدن به آپدیت بازی ما و آپدیت ما رو کلا کنسل کردن..
    ...
    منم الان دارم آپديت ميكنم ، صبح هم Gt 5 يه آپديت واسش اومد ، شانس آوردم كه مثل تو بد شانس نبودم ( البته اون 150 مگ بود نه 1 گيييگ )

5. 2 کاربر از foxyjanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

دوستان ، همین الان وسط آپدیت یه گیگی هوی رین که نود درصدشم رفته بود سونی لطف فرموده فریم ور جدید عرضه کردند و گند کشیدن به آپدیت بازی ما و آپدیت ما رو کلا کنسل کردن گفتن اول فریم ور رو آپدیت کن بعد بازی رو ! دستگاه ده ساعت روشن بود برای گرفتن این آپدیت در هر صورت کنسول اسلیم ما رفت روی 3.55 ، خبر ها هاکی از اینه که ظاهرا می شه فریم ور 3.55 هم دانگرید کرد ولی کمی مشکل داره این قضیه انگاری ...

من هم به همه دوستانی که قصد تهیه کنسول ایکس باکس یا پلی سه رو دارن توصیه می کنم اگر فکر بازی کپی پلی سه هستن که احتمال زیاد هستن دور این کنسول رو خط بکشن ، چون همونطور که بارها گفتن سرنوشت بازی های آینده معلوم نیست که بتونید اجرا کنید یا نه ! و این به این معنی که شما ممکنه حتی بازی های مولتی هم از دست بدید !
    شما هم به این حقیقت پی بردید !

با سونی دیگه نمی شه در افتاد .

7. این کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

با سونی دیگه نمی شه در افتاد .
    دقيقا ، مثل اينكه ميگن آپديت 3.55 هيچ چيز جديدي اضافه نميكنه و فقط براي بالا بردن Security هست ، قصد دارن كه امكان Downgrade كردن رو از بين ببرن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

من یه تازه واردم میخوام PS3 بگیرم. PS2 داشتم ولی بعدش رفتم سراغ PC . حالام یه PC نسبتا قوی دارم (تو امضام هست ) که بازیهایی رو که رو PC هم میان با حداکثر گرافیک اجرا میکنه
    حالا چرا میخوام PS3 بخرم :
    1- چون میخوام به عنوان 3D Bluray Player ازش استفاده کنم
    2- میخوام بازیهای انحصاریش مخصوصا MGS , KillZone , Heavy Rain رو بازی کنم
    3- میخوام بازی های 3D ش رو بازی کنم که بعدا میاد (الانم MotorStorm 3D اومده فکر کنم )
    4- میخوام از Move اش استفاده کنم برای بازیهای آینده

حالا میخواستم بدونم اولا این PS3 کدوم مدلش بدرد من میخوره

دوم قیمت بازیهاش چطوره چون شنیدم میشه رفت دست دوم خرید یا بری تعویض کنی و ... میخواستم بدونم چه جوریاس قیمتش چنده نوش چنده دست دوم چنده تعویض چه جوریه

سوم میخواستم بدونم قابلیت بخش 3D بلوری داره یا نه

چهارم قیمت Move چنده چون شنیدم چند تکه است و هر کدوم رو میشه خرید یا همش رو باید با هم خرید تا کار کنه

راستی اگه بازیهای شاخ انحصاریش رو هم نام ببرید خیلی ممنون میشم
    پیشاپیش از جوابهاتون متشکرم

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

PlayStation®3 system software update version 3.55

3.552010-12-07

An update to the PS3™ system software was released on September 7, 2010. You can use this update to upgrade your system software to version 3.55.

PlayStation®Network

Main features in system software update version 3.55

A security patch has been added.

11. 3 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

11

من یه تازه واردم میخوام PS3 بگیرم. PS2 داشتم ولی بعدش رفتم سراغ PC . حالام یه PC نسبتا قوی دارم (تو امضام هست ) که بازیهایی رو که رو PC هم میان با حداکثر گرافیک اجرا میکنه
    حالا چرا میخوام PS3 بخرم :
    1- چون میخوام به عنوان 3D Bluray Player ازش استفاده کنم
    2- میخوام بازیهای انحصاریش مخصوصا MGS , KillZone , Heavy Rain رو بازی کنم
    3- میخوام بازی های 3D ش رو بازی کنم که بعدا میاد (الانم MotorStorm 3D اومده فکر کنم )
    4- میخوام از Move اش استفاده کنم برای بازیهای آینده

حالا میخواستم بدونم اولا این PS3 کدوم مدلش بدرد من میخوره

دوم قیمت بازیهاش چطوره چون شنیدم میشه رفت دست دوم خرید یا بری تعویض کنی و ... میخواستم بدونم چه جوریاس قیمتش چنده نوش چنده دست دوم چنده تعویض چه جوریه

سوم میخواستم بدونم قابلیت بخش 3D بلوری داره یا نه

چهارم قیمت Move چنده چون شنیدم چند تکه است و هر کدوم رو میشه خرید یا همش رو باید با هم خرید تا کار کنه

راستی اگه بازیهای شاخ انحصاریش رو هم نام ببرید خیلی ممنون میشم
    پیشاپیش از جوابهاتون متشکرم
    پلی سه کلا دو نوع فت و اسلیم داره و الان فت دیگه تولید نمی شه هر چی هم تو بازاره استوکه نخرید ! اسلیم ها هم تنها تفاوتشون تو هاردشونه ...
    والا از وقتی بازی کپی اومده بازی اوریجینال قدیمی سخت پیدا می شه نسبتا ، قدیم همه اون کارایی که می گفتید می شد کرد ، البته مغازه دارا بز خری می کنن ، من هر چی خریدم نگه داشتم الان چهل عنوان بازی انحصاری دارم ...

move هم دو تیکس دوربینش با اون دسته بیلش با هم بین 105 تا 110 اون یکی تیکشم که بهش می گن نویگیشن ( اسپلش رو بلد نبودم فارسی نوشتم ) قیمتش از 55 تا 68 تومن !

بازی شاخم زیاد داره گوگل کنید بهتره ...
    منم الان دارم آپديت ميكنم ، صبح هم Gt 5 يه آپديت واسش اومد ، شانس آوردم كه مثل تو بد شانس نبودم ( البته اون 150 مگ بود نه 1 گيييگ )
    جدا واسه جی تی دیشب گذاشتم آپدیت جدیدی نیومده بود ، گفتم هوی رو آپدیت کنم رو این کنسول اسلیمه یهو دیدم نوشت 1115 مگ آپدیت داره ! گفتم تا صبح بذارم تموم می شه دیگه که اینجوری شد ، گاشکی می شد دانلود آپدیت بازی ها هم مثل بازی هایی که از پی اس ان می خریم نگه داریم ! ولی انصافا بازی گراند پنج با آپدیت خیلی از مشکلات گرافیکش کم می شه بدون آپدیت دیدم خیلی فاجعه تر از با آپدیت بود!

شما هم به این حقیقت پی بردید !
    من که از همون اول گفته بودم کنسول -- شه می رم یکی دیگه می خرم ، یکی رو با -- نگه می دارم اون یکی رو اوریجینال الانم یه اسلیم 120 خریدم هفته پیش برای اوریجینال و همون موقع هم که خریدمش آپدیتش کردم به 3.50 ولی فت 40 گیگم رو -- شده نگه داشتم ...

13. 2 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

يعني بازي هايي كه فقط واسه Ps3 ميان ، نه هيچ كنسول ديگه ، نه PC ، خوشكل بالاش مينويسه : Only On Playstation
    بازي هاي انحصاري امتياز خيلي خوبيه واسه Ps3 ، ولي اگه هدف اصليتون اينه كه كلي بازي كنيد و لذت ببريد Ps3 نگيرين ( برين اوني كه نميخام اسمشو بيارم بگيريد ، بهتره )
    ممنون . درسته کلا واسه گیم میخوام .یعنی لذت واقعی از هر نوع گیم . خب چرا اون رو بگیرم ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پلی سه کلا دو نوع فت و اسلیم داره و الان فت دیگه تولید نمی شه هر چی هم تو بازاره استوکه نخرید ! اسلیم ها هم تنها تفاوتشون تو هاردشونه ...
    والا از وقتی بازی کپی اومده بازی اوریجینال قدیمی سخت پیدا می شه نسبتا ، قدیم همه اون کارایی که می گفتید می شد کرد ، البته مغازه دارا بز خری می کنن ، من هر چی خریدم نگه داشتم الان چهل عنوان بازی انحصاری دارم ..
    شما که لطف کردی این اطلاعات و دادی قیمتشم بگی ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •