تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 585 اولاول ... 35435485525531532533534535536537538539545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

سلام
    می می خوام یه 9600gso بخرم ؟
    بهترین مدلش چیه ؟(مدلی که اورکلاک شده باشه و فنش کم صدا باشه و خوشگلم باشه )
    قیمتاش چطوره ؟
    یه چند مدل بهم معرفی کنید .
    مرسی.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    می می خوام یه 9600gso بخرم ؟
    بهترین مدلش چیه ؟(مدلی که اورکلاک شده باشه و فنش کم صدا باشه و خوشگلم باشه )
    قیمتاش چطوره ؟
    یه چند مدل بهم معرفی کنید .
    مرسی.
    سلام

برند های Asus Giga , Sparkle خیلی قوی هستنکه اگه برای کارهای گرافیکی سنگین یا بازی می خوای اسپارکل رو پیشنهاد می کنم خودم دارم کاملا راضیم(اورکلاک +صدا و دور فن) قیمت 768 مگش 150 هزار تومان و 384 مگش 140 هزار تومان
    این مدل برای اورکلاک هم هیچ مشکلی نداره البته اسپارکل اگه اشتباه نکنم روی این چیپست برندی به اسم کالیبر(Calibre) داره که اگه باشه و گیر بیاری عالیه

پ.ن:مگه می خوای باهاش بری کافی شاپ که خوشگل باشه!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

برند های Asus Giga , Sparkle خیلی قوی هستنکه اگه برای کارهای گرافیکی سنگین یا بازی می خوای اسپارکل رو پیشنهاد می کنم خودم دارم کاملا راضیم(اورکلاک +صدا و دور فن) قیمت 768 مگش 150 هزار تومان و 384 مگش 140 هزار تومان
    این مدل برای اورکلاک هم هیچ مشکلی نداره البته اسپارکل اگه اشتباه نکنم روی این چیپست برندی به اسم کالیبر(Calibre) داره که اگه باشه و گیر بیاری عالیه

پ.ن:مگه می خوای باهاش بری کافی شاپ که خوشگل باشه!!!
    شما خیلی علاقه داری مثل اینکه به Sparkle والا خیلی برند معمولیه و جزو برندهای درجه 1 اصلا به حساب نمیاد البته الان دیگه نمیشه گفت یه برند بده و تقریبا همه برند ها در یه سطح کارت میزنن مگه در مدل های پرفرمنس ولی خوب اسم و رسم برند ها خیلی متفاوته . بهترین تولید کننده کارتهای Nvidia هم اگر از نظر اسم و رسم بخوای بگی میشه Evga که شریک خیلی قوی انویدیا هست BFG هم همینطور PNY و Asus و گیگابایت و دو سه تا تا برند دیگه هم خوبن نام برد ولی Sparkle یه برند درجه دوم تقریبا به حساب میاد و خیلی در سطح جهانی برند معروف و پرفروشی نیست البته یه چند سالی هست دیگه خوب کارت میزنه ولی چند سال پیشا کارتهاشم تعریفی نداشت .

در آغاز فعالیت Masoud.Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما خیلی علاقه داری مثل اینکه به Sparkle والا خیلی برند معمولیه و جزو برندهای درجه 1 اصلا به حساب نمیاد البته الان دیگه نمیشه گفت یه برند بده و تقریبا همه برند ها در یه سطح کارت میزنن مگه در مدل های پرفرمنس ولی خوب اسم و رسم برند ها خیلی متفاوته . بهترین تولید کننده کارتهای Nvidia هم اگر از نظر اسم و رسم بخوای بگی میشه Evga که شریک خیلی قوی انویدیا هست BFG هم همینطور PNY و Asus و گیگابایت و دو سه تا تا برند دیگه هم خوبن نام برد ولی Sparkle یه برند درجه دوم تقریبا به حساب میاد و خیلی در سطح جهانی برند معروف و پرفروشی نیست البته یه چند سالی هست دیگه خوب کارت میزنه ولی چند سال پیشا کارتهاشم تعریفی نداشت .
    ببخشید. این EVGA رو کجا میشه پیدا کرد؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز

شما گویا متوجه منظور من نشدید من نگفتم اسپارکل بهترین برند هست با توجه به بودجه دوستمون گفتم این بهترین انتخابه در ضمن وقتی شما برند Asus یا Giga می خری (به شرط اینکه به بودجه بخوره!) حداقل داری 20 هزار تومان پول اسمشو میدی
    "sparkleالا خیلی برند معمولیه و جزو برندهای درجه 1 اصلا به حساب نمیاد ".اسپارکل برند درجه یک نیست ولی درجه دو هم نیست چند سال پیشا رو رها کنید الان اسپارکل با سری کالیبر از خیلی از برندهای معروف جلو زده ببینید Evga یا Gainwardخیلی خوبه ولی با این قیمتها گیر میاد؟من توصیه کردم به جای برد های ضعیف مثل Xpertvision اسپارکل بگیرند
    منم علاقه خاصی به اسپارکل ندارم و اگه پولم میرسید Gainward می گرفتم ولی الان که استفاده می کنم هیچ مشکلی ندارم و راضیم و اصلا فکر نمی کنم بینشون اینقدر تفاوت باشه همون طور که خودتون گفتید
    به هر حال من فقط نظرم رو بیان کردم نه تحمیل!هدف فقط راهنمایی و کمکه و هیچ اعمال سلیقه ای نیست
    پدرام جان اینم برندهای دیگه با بقیه مشورت کن, قیمتها رو مقایسه کن تصمیم با خودته:

Gigabyte:
    Gigabyte GV-NX96G384H

Gigabyte GF 9600GSO PCI-E 2.0 384MB DDR3 192-bit, 550/1600MHz, Dual Dual-Link DVI, HDTV, Fan. GV-NX96G384H

Evga:

GPU/VPU: NVIDIA GeForce 9600 GSO
    RAMDAC: Dual 400 MHz
    Additional Features: HDCP Enabled
    HDTV Ready
    SLI Ready
    DirectX 10
    OpenGL 2.1
    PCI Express 2.0
    Vista Certified
    Maximum Resolution: 2560 x 1600 (Digital)
    Video Memory: 384MB
    Memory Type: GDDR3
    Core Clock: 550 MHz
    Memory Interface: 192-bit
    Memory Clock: 1600 MHz
    Shader Clock: 1375 MHz
    Stream Processors: 96
    Memory Bandwidth: 38.4GB/sec.
    Interface Type: PCI Express 2.0
    Interface Speed: x16
    Connector(s): Dual DVI (Dual Link)
    HDTV/S-Video
    VGA (w/DVI to VGA Adapter)
    HDMI (w/ Adapter)
    Multiple Monitors Support: Yes

XFX:

GPU Clock MHz :580Mhz
    Shader Clock:1450Mhz
    Texture Fill Rate :18.56 Billion/Sec
    Memory Interface Bus :192Bit
    Memory Type DR3
    Memory Size :768Mb
    Memory Clock :1800Mhz

Palit Sonic:

Palit 9600GSO Sonic
    Stream Processors 96
    Core Clock 600
    Shader Clock 1500
    Memory Clock 1800
    Memory Interface 192 bit
    Memory Type 768 MB GDDR3
    Memory Bandwidth (GB/s) 43.2
    Texture Fillrate (billion/sec) 25.2
    Fabrication Process 65nm

Asus:

ASUS EN9600GSO
    MAGIC/HTDP/512M GeForce 9600 GSO 512MB 128-bit GDDR2 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Supported Video Card - Retail

موفق باشید
    Last edited by Kianoosh; 13-08-2008 at 00:30.

6. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یکی از دوستان کل مدل های کارت های سری 4000 شرکت Ati رو بنویسه با تاریخ تقریبی که اومدن (البته به این صورت بگن که چند ماه پیش اومده) و بگن قیمت حدودیش تو ایران چند هست

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

میکرو جان یه کمکی بکن بگو کدوم می ارزه ؟

1- GV-HD4850 ---> آواژنگ 263 تومان
    2- تومانAsus-HD4850 310

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

2- تومانAsus-HD4850 310
    از نظر قیمت و گارانتی اولی بهتره!

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

2- تومانAsus-HD4850 310
    کارت 4850 بیشتر از 260 تومن ارزش خرید نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه CECELIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

6

سلام دوست عزیز

اگه سیستم (مادربرد) شما ماله 4 سال پیشه احتمال زیاد مدل AGP8X هست و از PCI eو از کراس فایر(دو کارت گرافیکATI) پشتیبانی نمی کنه(مدلشو چیه؟) در ضمن کراس فایر کردن با کارتهای ضعیف چیزی جز فشار بیشتر به پاور رو نداره پس باید به فکر خرید مادربرد باشید و در پی اون مجبورید رم و پردازنده هم ارتقا بدید که یه پاور جدید نیاز داره و یک کارت گرافیک PCI e مناسب پس باید یواش یواش به فکر ارتقای کلی باشید چون این سیستم برای کارهای گرافیکی و بازی های روز مناسب نیست و عمرشو کرده به فکر کارت های AGP8X هم نباشید چون بسیار گرونتر (و کم یابتر!) و ضعیفتر از کارتهای PCI e هستند
    سلام عزیز
    فکر میکنم مدلش Asrock ll3e از شرکت اینتل باشه.
    البته میخوام یه رم 512 یا 1 گیگ هم بگیرم ولی پردازنده، هنوز بودجه اش نرسیده
    خب فکر میکنید از کراس فایر پشتیبانی میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •