سلام
می می خوام یه 9600gso بخرم ؟
بهترین مدلش چیه ؟(مدلی که اورکلاک شده باشه و فنش کم صدا باشه و خوشگلم باشه )
قیمتاش چطوره ؟
یه چند مدل بهم معرفی کنید .
مرسی.
سلام
می می خوام یه 9600gso بخرم ؟
بهترین مدلش چیه ؟(مدلی که اورکلاک شده باشه و فنش کم صدا باشه و خوشگلم باشه )
قیمتاش چطوره ؟
یه چند مدل بهم معرفی کنید .
مرسی.
سلام
برند های Asus Giga , Sparkle خیلی قوی هستنکه اگه برای کارهای گرافیکی سنگین یا بازی می خوای اسپارکل رو پیشنهاد می کنم خودم دارم کاملا راضیم(اورکلاک +صدا و دور فن) قیمت 768 مگش 150 هزار تومان و 384 مگش 140 هزار تومان
این مدل برای اورکلاک هم هیچ مشکلی نداره البته اسپارکل اگه اشتباه نکنم روی این چیپست برندی به اسم کالیبر(Calibre) داره که اگه باشه و گیر بیاری عالیه
پ.ن:مگه می خوای باهاش بری کافی شاپ که خوشگل باشه!!!![]()
شما خیلی علاقه داری مثل اینکه به Sparkle والا خیلی برند معمولیه و جزو برندهای درجه 1 اصلا به حساب نمیاد البته الان دیگه نمیشه گفت یه برند بده و تقریبا همه برند ها در یه سطح کارت میزنن مگه در مدل های پرفرمنس ولی خوب اسم و رسم برند ها خیلی متفاوته . بهترین تولید کننده کارتهای Nvidia هم اگر از نظر اسم و رسم بخوای بگی میشه Evga که شریک خیلی قوی انویدیا هست BFG هم همینطور PNY و Asus و گیگابایت و دو سه تا تا برند دیگه هم خوبن نام برد ولی Sparkle یه برند درجه دوم تقریبا به حساب میاد و خیلی در سطح جهانی برند معروف و پرفروشی نیست البته یه چند سالی هست دیگه خوب کارت میزنه ولی چند سال پیشا کارتهاشم تعریفی نداشت .
ببخشید. این EVGA رو کجا میشه پیدا کرد؟
سلام دوست عزیز
شما گویا متوجه منظور من نشدید من نگفتم اسپارکل بهترین برند هست با توجه به بودجه دوستمون گفتم این بهترین انتخابه در ضمن وقتی شما برند Asus یا Giga می خری (به شرط اینکه به بودجه بخوره!) حداقل داری 20 هزار تومان پول اسمشو میدی
"sparkleالا خیلی برند معمولیه و جزو برندهای درجه 1 اصلا به حساب نمیاد ".اسپارکل برند درجه یک نیست ولی درجه دو هم نیست چند سال پیشا رو رها کنید الان اسپارکل با سری کالیبر از خیلی از برندهای معروف جلو زده ببینید Evga یا Gainwardخیلی خوبه ولی با این قیمتها گیر میاد؟من توصیه کردم به جای برد های ضعیف مثل Xpertvision اسپارکل بگیرند
منم علاقه خاصی به اسپارکل ندارم و اگه پولم میرسیدGainward می گرفتم ولی الان که استفاده می کنم هیچ مشکلی ندارم و راضیم و اصلا فکر نمی کنم بینشون اینقدر تفاوت باشه همون طور که خودتون گفتید
به هر حال من فقط نظرم رو بیان کردم نه تحمیل!هدف فقط راهنمایی و کمکه و هیچ اعمال سلیقه ای نیست
پدرام جان اینم برندهای دیگه با بقیه مشورت کن, قیمتها رو مقایسه کن تصمیم با خودته:
Gigabyte:
Gigabyte GV-NX96G384H
Gigabyte GF 9600GSO PCI-E 2.0 384MB DDR3 192-bit, 550/1600MHz, Dual Dual-Link DVI, HDTV, Fan. GV-NX96G384H
Evga:
GPU/VPU: NVIDIA GeForce 9600 GSO
RAMDAC: Dual 400 MHz
Additional Features: HDCP Enabled
HDTV Ready
SLI Ready
DirectX 10
OpenGL 2.1
PCI Express 2.0
Vista Certified
Maximum Resolution: 2560 x 1600 (Digital)
Video Memory: 384MB
Memory Type: GDDR3
Core Clock: 550 MHz
Memory Interface: 192-bit
Memory Clock: 1600 MHz
Shader Clock: 1375 MHz
Stream Processors: 96
Memory Bandwidth: 38.4GB/sec.
Interface Type: PCI Express 2.0
Interface Speed: x16
Connector(s): Dual DVI (Dual Link)
HDTV/S-Video
VGA (w/DVI to VGA Adapter)
HDMI (w/ Adapter)
Multiple Monitors Support: Yes
XFX:
GPU Clock MHz :580Mhz
Shader Clock:1450Mhz
Texture Fill Rate :18.56 Billion/Sec
Memory Interface Bus :192Bit
Memory TypeDR3
Memory Size :768Mb
Memory Clock :1800Mhz
Palit Sonic:
Palit 9600GSO Sonic
Stream Processors 96
Core Clock 600
Shader Clock 1500
Memory Clock 1800
Memory Interface 192 bit
Memory Type 768 MB GDDR3
Memory Bandwidth (GB/s) 43.2
Texture Fillrate (billion/sec) 25.2
Fabrication Process 65nm
Asus:
ASUS EN9600GSO
MAGIC/HTDP/512M GeForce 9600 GSO 512MB 128-bit GDDR2 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Supported Video Card - Retail
موفق باشید![]()
Last edited by Kianoosh; 13-08-2008 at 00:30.
یکی از دوستان کل مدل های کارت های سری 4000 شرکت Ati رو بنویسه با تاریخ تقریبی که اومدن (البته به این صورت بگن که چند ماه پیش اومده) و بگن قیمت حدودیش تو ایران چند هست
میکرو جان یه کمکی بکن بگو کدوم می ارزه ؟
1- GV-HD4850 ---> آواژنگ 263 تومان
2- تومانAsus-HD4850 310
از نظر قیمت و گارانتی اولی بهتره!
کارت 4850 بیشتر از 260 تومن ارزش خرید نداره.میکرو جان یه کمکی بکن بگو کدوم می ارزه ؟
1- GV-HD4850 ---> آواژنگ 263 تومان
2- تومانAsus-HD4850 310
سلام عزیز
فکر میکنم مدلش Asrock ll3e از شرکت اینتل باشه.
البته میخوام یه رم 512 یا 1 گیگ هم بگیرم ولی پردازنده، هنوز بودجه اش نرسیده
خب فکر میکنید از کراس فایر پشتیبانی میکنه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)