آره دیگه مثل اینکه باطری داره ماله من یه 2 ماهی میشه از کار افتاده من گوشیم رو مرداد ماه خریدم فکر کنم 7 ماه بیشتر باطریش نرفت![]()
آره دیگه مثل اینکه باطری داره ماله من یه 2 ماهی میشه از کار افتاده من گوشیم رو مرداد ماه خریدم فکر کنم 7 ماه بیشتر باطریش نرفت![]()
آقا کسی از آپدیت جدید 5700 خبری نداره ...؟
یعنی از خود گوشی نمیگیره ؟؟!
مال من 3.83.1 هست هنوز آپدین براش نیومده ..
شما هم میتونید با دادن شماره زیر باطری گوشیتون چک کنید و ببینید که آپدیت اومده یا نه ...
شماره یه چیزی مثل 0512036 این هست ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.گوشی من یه چند وقتی هست که هنگ می کنه.میرم گالری طول میکشه تا باز کنه.عکس میبینم میخوام بک کنم سه بار بک رو میزنم تا بک میکنه.قاطی کردم.
رمت چند گیگ هست ...؟ چقدر از حجم رم رو پر کردی ..؟
یه بار با کد #7780#* سافت فرمت بده اگه درست نشد کد*7370#* رو بده که کامل فرمت میکنه بد نیست یه بار ها مموری گوشیتو فرمت کنی یادت باشه قبل از اینکه کد دومی رو بزنی با پی سی سویت 1.83 یا بالاتر از مسیج هات و کنتاکت هات بکآپ ورداری![]()
شايد مموريت اصل نيست .....چون 5700 تا 4گيگ رو راحت ساپورت ميكنه!!!!
Last edited by Rohallah_tavakoli; 02-04-2008 at 17:38.
من رم 2گيگ رو 10مگش رو فقظ هالي گذاشتم.90تا هم گيم و 10تا هم برنامه روش نصب بود و باقي موزيك
هيچ هنگي نميكنه گوشي
آقا ما از خواب بيدار شديم ديديم گوشيمون رممون رو نميشناسه.خلاصه مجبور شديم ريكاوري كنيم تااطلاعات برگرده.گوشي n73 و n70 چند تا از دوستامم قبلا اينجوري شده بوده رمشوت.دليلش چي ميتونه باشه؟
يه ضد حالي كه 5700 بهم زده خش افتادن روي دكمه ي ميوزيك پليرش هست و رفتن رنگ سفيد دكمه ي منو و c
درسته از سوني اريكسون خوشم نمياد ولي خدايي نديدم تاحالا رنگش گوشيهاش بره.گند بزنن به اين نوكيا.مثلا سال 2008 هستش ولي هنوز رنگ دكمه ي گوشيش ميره!
مهندس جان رمهاي غير اصل همينجورين اين رمهايي كه ما ميخريم اصل نيستن وگرنه دوستم يه رم سوني خريده 1 گيگ 82 تومن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)