تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 3195 اولاول ... 3543548552553153253353453553653753853954558563510351535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه Rasam 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من یه چنتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید(در ضمن ممکنه سوالات من خیلی اماتوری باشه ولی تازه کنسول خردم مثل شما وارد نیستم خودتون ببخشید دیگه)
    1-وقتی تو بازی هستم برای اینکه از بازی خارج شم و به داشبورد بیام باید حتما dvd رو در بیارم ؟
    2- چه جوری بفهمم که ixtreme‏ چنده ؟ و فرقwave 2 و 3 چیه ؟ اگه میشه کامل توضیح بدید ممنون میشم؟
    بازم ممنون
    سلام
    1)خیر ، هم میتونید DVD رو خارج کنید و هم میتونید دکمه ی X بزرگ در وسط Controller را بزنید و بعد هم با زدن Y به Dashboard منتقل میشید
    2) موقعی که میخواید نصب کنید باید توجه داشته باشید که چه نسخه ای هست
    در کل فرق نسخه های فریم ویر و برنامه های ضد رهگیری در Xbox Live در این است که با هر سری بن کردن ماکروسافت تجربیات بیشتری بدست می آورند و در نسخه بعدی نواقص و نقاط ضعف قبلی را برطرف میسازند

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

ممنون سام عزیز ولی یه سوالم بی جواب موند برای ذخیره مراحل بازیها تو مدل ارکید باید چکار کرد چون هارد نداره ....رو همون 256 حافظه اش باید ذخیره کرد یا مموری جدا داره ؟؟؟اصلا360 مموری کارت جدا داره ؟؟؟
    ویه سوال دیگه هم باید به اینا اضافه کنم ..آیا ارزش داره قید برد جاسپر رو بزنیم برای هارد و پرمیوم فالکون بگیریم ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

ویه سوال دیگه هم باید به اینا اضافه کنم ..آیا ارزش داره قید برد جاسپر رو بزنیم برای هارد و پرمیوم فالکون بگیریم ؟؟؟

دوست عزيز شما يه آركيد با برد جاسپر 250 + 80 تومن هارد 120 گيگ بخري خيلي بهتره !!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ولی یه سوالم بی جواب موند برای ذخیره مراحل بازیها تو مدل ارکید باید چکار کرد چون هارد نداره ....رو همون 256 حافظه اش باید ذخیره کرد یا مموری جدا داره ؟؟؟اصلا360 مموری کارت جدا داره ؟؟؟
    آقا محض رضای خدا یکی به این سوالمون جواب بده ...

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ولی یه سوالم بی جواب موند برای ذخیره مراحل بازیها تو مدل ارکید باید چکار کرد چون هارد نداره ....رو همون 256 حافظه اش باید ذخیره کرد یا مموری جدا داره ؟؟؟اصلا360 مموری کارت جدا داره ؟؟؟
    آقا محض رضای خدا یکی به این سوالمون جواب بده ...
    آره عزیز تو arcade که هارد نداره یه مموری 256 توش هست که میتونی راحت بازی هاتو توش save کنی

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اگه جاسپر بگیری بهتره ولی falcon هم بد در نیومده !
    آخه جاسپر تازه اومده واسه همین همه میگن جاسپر بگیر چون هم سی پی یو 65 نانومتری داره و هم جی پی یو 65 نانو متری واین باعث میشه که گرمای کمتری تولید بشه و در کل واسه دستگات بهتره ولی falcon فقط سی پی یو 65 نانومتری داره
    به نظره من روح الله جان حرف قشنگی زد همون ارکید با برد جاسپر بگیر و یه هارد 120 هم جدا بگیر

7. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از لطف دوستان حالا این هارد 120قیمتش چنده ؟؟؟کسی از دوستان میدونه ؟راستی فقط 120هست 60گیگ نداره ؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از لطف دوستان حالا این هارد 120قیمتش چنده ؟؟؟کسی از دوستان میدونه ؟راستی فقط 120هست 60گیگ نداره ؟؟
    120 حدود 170 هست
    60 هم با توجه به انصاف خارقالعاده ی فروشندگان فکر کنم حدود 100 تومان باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

120 gb حدود 170 تومان هست و با توجه به انصاف خارقالعاده ی فروشنده ها حدس میزنم 60 هم 100 تومان باشه !!

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

میتونند از هارد لبتاپ استفاده کنن قیمتش هم حدود 90 تومنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •