ممنون
از تاریخ فارغ التحصیلی چقدر وقت دارم دفترچه بفرستم؟
اخه سوال کردم گفتند اگه کارت سبز بگیری کلا معاف میشید!
ممنون
از تاریخ فارغ التحصیلی چقدر وقت دارم دفترچه بفرستم؟
اخه سوال کردم گفتند اگه کارت سبز بگیری کلا معاف میشید!
یک سال بعد از فارغ التحصیلی
یه سوال ! من الان دانشجو هستم ...مجموع شماره ی هر دو چشمم با آستیگمات 10 میشه ! آیا معاف میشم ؟ آمیتونم حین تحصیل در خواست معافی بدم ؟؟؟
ببخشید من الان پیش دانشگاهی هستم (متولد 73/8 )...میتونم معافیت پزشکی رو بگیرم؟
آخه رفتم پلیس+10 گفتن الان نمیشه و باید ترک تحصیل کنی یا پیش دانشگاهی رو تموم کنی تا بتونی کارت معافیت رو بگیری!
من الان پیش پزشک رفتم و واکسن هم زدم فقط یکی دو برگه ـش مونده که خودم پر کنم...یعنی همش به هدر رفت و 2 ماه دیگه باید از اول دفترچه بگیرم و .... ؟![]()
سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنین
من فرزند آخر خانواده هستم
پدرم 9 سال پیش فوت شده
من، مادرم، خواهرم و یه داداشم که 2 سال از من بزرگتره تو خونه ایم
داداشم که معاف شد (سه برادری)
فقط من موندم،
هیچ راهی واسه معافی من نیست ؟؟
تنها قانونش، مال کمیته امداد بود که بعد از تحقیقات دیدن وضع مالیمون خوبه و تاییدمون نکردن !
ممنون میشم اگه کسی راهی چیزی برای معافیم سراغ داره بگه
مرسی
قوانین نمره چشم در پست اول همین تاپیک مطرح شده
حین تحصیل نمی تونید درخواست معافیت بدید
خیر حین تحصیل نمی تونید درخواست معافیت بدید
من متولد73/11 هستم میخواستم ببینم اگه امسال تو رشته مورد علاقم قبول نشم میتونم سال دیگه بخونم؟
شما برای کنکور سال آینده هم مشکلی ندارید و در صورتی که در کنکور 91 موفق نشوید می توانید با مراجعه به دفاتر پلیس + 10 و اخذ برگه اعزام به خدمت در کنکور بعد هم شرکت نمایید
دوستان ....
سازمان نظام وظیفه متولدین 74 رو هم فراخوان کرده! ...
در صورتی که قصد ادامه تحصیل دارید محکم بچسبید به درس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من کف دستها و پاهام زیاد عرق میکنه جوری که اگه یه جا بایستم زیر پاهام (مثلا فرش) خیس میشه دستهامم که دیگه نگو دکتر رفتم گفت استرس زیاد داری عادیه حالا میخواستم بدونم این باعث میشه که من معاف بشم؟ یه جواب قطعی میخوام چون خیلی جاها پرسیدم هرکی یه جوابی داده یکی گفته آره یکی گفته نه. در رابطه با معافیت کفالت هم پدرم 66 سالشه و یه برادر هم دارم ازدواج کرده (32 سالشه) در این دو مورد اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه
با تشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)