تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 534 از 805 اولاول ... 34434484524530531532533534535536537538544584634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

3

[quote=king of the kings;2739421]بفرمایید اینم skin hitman

[URL="http://gta3.gamigo.de/downloads/ftp/1139245011_HITMAN.rar[/quote]

این که کار نمیکنه یعنی not found میده
    یه سالمشو بذار

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

شما ها که انقدر حرف از مود میزنین. اگر یه مود دارین که مثل همون مود بالایی راننده داشته باشه و پلیس هارو اسکورت cj کنه بزارین . یا یه مودی بزارین که عجیب باشه .

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اتفاقا یه مودی بذارید که شبیه به واقعیتش کنه .... یعنی یک زندگی واقعی ...... کسی میدونه چه طوری میشه جمعیت بازی رو افزایش داد؟ هخیلی برام مهمه اگه میتونید جواب بدید ..ممنون

4. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از hshak2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

10

اخه دوسته عزیز همینجوریشم گرافیک 607 پایینه تو بازی وای به حاله اینکه بخوایم تبدیلش کنیم به 206

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

منظورم اين بود كه وقتي يه ستاره اي مي شي 20 تا پليس با ماشين بياد دنبالت
    باید تو فایل Main.scm تغییر بدی. اما فکر نکنم چیز جالبی در بیاد. خوب 5 ستاره شو تا به جای 20 تا 50 تا بیاد. نه؟
    خیلی خیلی ممنون آقای ebicross ..... حسابی حال دادیا .....
    یه چیز مهم تر :
    راستی من اگه بخوام جمعیت داخل بازیو زیاد کنم باید چی کار کنم ؟
    راستی تو این ped بقلش چندتا تیک و از اینجور چیزا هستش اونا چین ؟
    یه مشکلی هم در رابطه با همین gimp ها ..من یه کاراکتر هیتمن گیر آوردم فایل هارو دقیقا جایگزین میکنم ولی وقتی لود میکنم dont send میده ؟ ... ما که شانس نداریم .....تازه وقتی خودم با فتوشپ نیز تغییر میدم همین ارور رو دوباره میده .. چی کار کنم ؟ ... ما که شانس نداریم ...مثه این که باید با همین سیاهه بسازیم ... فکر میکنی مشکلش چی باشه ؟ ..اگه میتونی یه کاراکتر سفید گیر بیار ....
    اگر درست جایگزین کنی و ابعاد تکسچر رو بهم نزنی نباید dont Send بده.
    اون تیکها همونهایی بود که گفتم بهشون دست نزن. چون اولش نشون نمیده ولی تو مراحل بازی هنگ میکنه.
    مثلا میتونی نوع راه رفتن شخصیت رو عوض کنی و یا نوع رفتارش رو. کافیه مثلا یه آقایی رو تو بازی براش بزنی Stat_prostit*ute و بعد تو بازی اگر بوق بزنی سوار میشه و ..... تازه مثل زنها هم راه میره.
    یا اگر buy Drugs رو بزنی تو بازی از مواد فروشها موارد میخره.
    میتونی با زدن گزینه ی Rich Family Cars کاری کنی که اون شخصیت سوار ماشینهای با کلاس بشه و یا با زدن taxi میتونی زن راننده تاکسی هم داشته باشی.
    اگر یه شخصیت توپ برای CJ میخوای کلمه ی NM Girl MOD رو تو گوگل سرچ کن و دانلود و نصب کن و در آخر میبینی چقدر باحاله.
    سلام عزیزان
    من پراید هاچپک را دانلود کردم لاستیکهاش خیلی بزرگ بود و من لاستیک یه ماشین دیگر را به جای لاستیک قبلی گذاشتم و تو بازی این لاستیک جدیده همه جاش سفید بود.لطفا در این مورد کمکم کنید
    چطوری میشه رنک براق را با Zmodeler2 از ماشین برداشت تا ماشین رنگ معمولی داشته باشه؟
    چرخهای پراید با تنظیم کردن vehicles.IDE درست میشه. میر محمد این کار رو کرده بود تا کسی کپی نکنه و از این حرفها. از این خط Vehicles.IDE استفاده کن. اولش رو نمینویسم و فقط قسمت عددهاش رو میزارم.
    10, 6, 2ff0, 0.73, 0.73
    قطر چرخ را چگونه کوچکتر کنیم؟؟؟؟؟؟
    در صفحه ی flafs هندلینگ ادیتور گزینه های Wide 1 و Wide رو خاموش کن و اگر از اول خاموش بودند narrow رو روشن کن.
    چطوری میشه با هندلینگ ادیتور کاری کرد که تاکسیهای تو بازی به جای اینکه بپرند بوق بزنند؟
    در صفحه ی flags گزینه ی hydrolic install رو خاموش کن.
    مد گذاشتن که شاهکار نیست. هرکی مود بخواد یه سر به gtainside بزنه.
    پس هرکس هم که میخواد در باره GTA حرف بزنه Gtaforum هست دیگه چرا p30world؟
    جالبه من این ماشین رو فقط توی یه خیابون و اون هم به مقدار خیلی کم پیدا کردم....
    رمز خاصی نداره؟ خیلی کمیابه!
    کمی از چرخ های ماشین هم داخل زمین هست!
    ولی درکل باحاله
    برای اینکه یک ماشین رو رفت و امدش رو زیاد کنی تو پوشه ی Data فایل Cargrp.dat رو با Notepad باز کن.
    بعد اسم اون ماشین در بازی رو بعد از اسم ماشینهای گروه Gang1 بنویس. به این صورت که مثل خودش اول یک ویرگول میزنی و بعد اسمش رو مینویسی.
    برای اینکه چرخهای ماشین تو زمین نباشند فایل vehicles.IDE رو باز کن. دو مقدار جلوی اسم ماشین هست به صورت ممیزی مثلا 0.75 که معمولا دو تاش با هم برابره. یکی از اینها چرخ جلو و دیگری چرخ عقب هست. برای اینکه چرخها بیاد بیرون کافیه کمی به این عددها اضافه کنی. مثلا 0.75 رو بکنی 0.9 خوب میشه. یا 0.9 رو بکنی 1.0 خوب میشه. اینطوری چرخها عادی میشن.
    شما ها که انقدر حرف از مود میزنین. اگر یه مود دارین که مثل همون مود بالایی راننده داشته باشه و پلیس هارو اسکورت cj کنه بزارین . یا یه مودی بزارین که عجیب باشه .
    این دو نمونه MOD که دوستمون گذاشت به خاطر تغییر فایل main.scm و عواقبی که داره زیاد مورد پسند همه نیست. مود باید استاندارد، کم حجم و شیک باشه. این مودها استاندارد نیستند. حتی اگر بهترین ها اونها رو طراحی کرده باشند.
    اتفاقا یه مودی بذارید که شبیه به واقعیتش کنه .... یعنی یک زندگی واقعی ...... کسی میدونه چه طوری میشه جمعیت بازی رو افزایش داد؟ هخیلی برام مهمه اگه میتونید جواب بدید ..ممنون
    میشه این کار رو کرد. کافیه یک سری فایل رو دستکاری کرد اما به نظرم دست بردن تو جمعیت شهر و تعداد و تراکم اونها اصلا درست نیست. من یک بار به خاطر همین تغییرات بازیم تو یک مرحله گیر کرده بود و در بعضی خونه ها باز نمیشد. اول فکر کردم از Gta3.IMG هست ولی بعد فهمیدم نخیر از فایلهای PED اینطور شده.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

راستی یه سوال کسی میتونه جواب بده.
    من دو تا مشین دارم که نور چراغهاشون میفته زیر خودشون به جای اینکه جلوشون بیفته. به نظر شما مشکل از کجاست؟
    یعنی زیر ماشین نورانی میشه و جلوی ماشین تو شب سیاهه یعنی نه اینکه سیاه باشه ها. تاریکه...

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

خوب این هم CJ سفید پوست. البته من خودم نصبش نکردم و این لینک مربوط به صفحه ی قرار گرفتن این مد هست. برین و عکسش رو ببینید و اگر خوب بود دانلود کنید.
    فقط ممکنه مد کامل نباشه و با رفتن به آرایشگاه کلش سیاه بشه دوباره.
    کد:

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

این هم یک سری دیگه برای اقای امین گرامی
    لینک عکس
    کد:
    لینک دانلود
    کد:
    حجم=6mb

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

باید تو فایل Main.scm تغییر بدی. اما فکر نکنم چیز جالبی در بیاد. خوب 5 ستاره شو تا به جای 20 تا 50 تا بیاد. نه؟
    اما به نظر من خيلي باحال ميشه يه طوري باشه كه 10 تا موتور سوار 10و تا ماشين بياد ميشه بگي چطوري

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •