دوستان ن کنار یکی از girl friend ها می ایستم یه سوال ازم میکنه چه کلیدی باید بزنم y رو میزنم جواب نمیده
دوستان ن کنار یکی از girl friend ها می ایستم یه سوال ازم میکنه چه کلیدی باید بزنم y رو میزنم جواب نمیده
من قبلا بازی کردم باید حسابی اون روز بهش خوش بگذره بعدا y رو زده دعوتت میکنه به قهوه خوردن و معمولا دو نفر تو خونه خالی میشن اونم از نوع دوست دخترمیخوای چی بشه
ضمنا اگه اهل gf بازی هستی برو مد هات کافه رو دانلود کن حالشو ببر ولی باید افراد زیر 18 سال بازی نکنن
وا ا ا ا ا ا ی .....
این بازیه لعنتی هنوز طرفدار داره و تاپیکش اکتیوه؟!!!
ای خدا ...
چقدر با این بازی خاطره دارم ؛ لعنتی هیچ وقت از یاد پلیر هاش نمیره بیرون....
![]()
فکر کنم بخش داستانی رو 4-5 بار تموم کردم
الان هم مولتی بازی میکنم خیلی حال میده
gta san andereas با 2 تا پیج که مجموعا میشه 21 میلیون لایک پر طرفدار ترین بازی توی فیس بوکه!
سلام کسی سیو مرحله آخرشو داره من تا شهر 3 رفتم اونجا گیر کردم![]()
پلیسه و اونی که تمرین تیر اندازی میکنه به طرفم تیر اندازی میکنند؟چرا آخه من که پسر خوبیم![]()
خیلی مسخرست ولی من تو مرحله ی wrong side of tracks بدجور گیر کردم
میدونم که باید بغل قطار برم تا big smoke اون 3 نفرو بکشه
ولی موفق نمیشه !!!
میشه راهنماییم کنید ؟![]()
سلام دوست عزیز
مهم نیست که حتما بیگ اسموک اونارو بکشه اینطور که یادم میاد می تونی از موتور پیدا بشی و بیگی را ول کنی![]()
من خودم ولش میکردم و با رمز yecgaa خودم را بالای قطار می رسوندم و اونارو میکشتم البته قطار زود شتاب میگیره باید خوب برنامه ریزی کنی.![]()
اگر کار بالا برات سخته هم می تونی زودتر به محلی که قطار قرار رد بشه برسی و با ار پی جی یا اسلحه ی دیگه اونارو بکشی...
موفق باشید...
سلام من تو مرحله 84 یعنی Riot گیر کردم باید چکار کنم تورو خدا یکی بگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)