به ترتیب :
1-بله درسته,جای دیگه ای هست.مثلا وقتی sentinel هستی,در لاین وسط بین تاور دوم و سوم یه راهی به
سمت چپ هستش که اگه این راه رو مستقیم ادامه بدی به یه کارگر undead می رسی که می تونی وسایل
مورد نیاز رو از اونجا تهیه کنی.
2-بله می شه پس داد.اول روی عکس آیتم توی اینونتوریت,راست کلیک کن بعد آیتم رو روی یکی از افرادی که
وسیله میفروشه نگهدار و چپ کلیک کن.قیمت فروخته شده نصف قیمت خریداری شده است.وقتی اینونتری پر
میشه دیگه نمیشه آیتم اضافی توش قرار داد.اگه شما یک animal curier داشته باشی میتونی آیتم های
بیشتری رو داخلش قرار بدی تا برات حملش کنه ولی نمیتونی ازش به طور مستقیم استفاده کنی.(حالا چرا
میخوای پولت تموم شه؟)
نمیخواستم پولم تموم شه, فقط میخواستم بعد از مردن هیرو, به دست حریف چیزه زیادی نرسه ولی با توضیحی که شما دادید فکر کنم به حریف پول بدم باصرفه تر باشه تا بخوام به نصف قیمت, ایتم هام رو بفروشم
3-در مورد هیروی dragon knight میشه گفت که هیروی خیلی خوبیه,هم در بازی تک نفر و هم تیمی چون هم
armor خوبی داره و هم اینکه وقتی لول 16 شد با هر بار اتک دادن میتونه افراد تیم مقابل رو به صورت جمعی
damage بده و از attack speed و movement speed اونا کم کنه.(در ضمن به نظر من این رو از لینک زیر دانلود کن
و نظرت رو به من بگو)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون. من به سایت crashgame رفتم و توضیحاتی در مورد هیروهای مورد نظرم رو دانلود کردم و بعد از خوندنشون و چندبار بازی کردن, lone druid رو به عنوان هیرو انتخاب کردم, نظر شما و دوستان دیگه رو در مورد این هیرو نمیدونم اما من که خیلی از بازی با این هیرو خوشم اومده مخصوصآ قسمت نابود کردن "تاور" که با این هیرو خیلی راحته اما مثل هر هیروی دیگه ای اینهم نقطه ضعف داره.
4-متاسفم من این ریپلی رو ندارم ولی برات دنبالش می گردم.
ارش عزیز, اگه میشه چندتا از رپلی های که خودت بازی کردی رو بزار (مشخصاتتم تو بازی بگو) اگه هم رپلی از lone druid داری ممنون میشم اونم بزاری
با تشکر, اسماعیل