تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 534 از 954 اولاول ... 34434484524530531532533534535536537538544584634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

در آغاز فعالیت brute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا کسی میدونه چرا تعداد پست های من اصلا تغییر نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چون عکست مثل عکسه منه!

خبر داغ در مورد DOTA Allstars 6.60 BETA :

يه mode جديد به نام captains draft قراره اضافه بشه که ترکيبی از -cm و -rd- هست. يه هيرويه جديد به نام Tauren Chieftain قراره اضافه she که احتمالاً ميشناسينش.
    قراره ترکيب tavernها يعنی همون جايی که هيرو pick ميکنيد هم عوض بشه. شايدم برا magic rune ها صدا بزارن تا هم تيميها بدونن هم تيميشون چی داره! همين!

داره خودمونی میشه S.E.S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام. از کمک های همه شما دوستان ممنون.
    برای خریدن ایتم بجز افرادی که در بیس هستند, جای دیگه ای هم است چون ظاهرآ بعضی از ایتم ها پیشنیازیهایی دارند که انها ندارند.
    ایتم های خریده شده رو میشه بعدآ پس داد؟ اگه میشه, چطوری؟ و آیا با همون قیمت یا اینکه ارزانتر میخرند؟ در ضمن میشه وقتی که جای ایتمهام پر شده بازم ایتم خرید؟ و پولها رو نگه نداشت؟

درضمن میخواستم نظرتون رو درباره Dragon Knight بدونم چون کار با لولهای soul keeper خیلی سخته و هر کدوم از لولهاش یک نقطه ضعفی دارند.

درضمن اگه کسی از شما دوستان, رپلی از Dragon Knight داره ممنون میشم بزاره (پچ 1.23a) لطفآ ورژنهای 6.59 باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام. از کمک های همه شما دوستان ممنون.
    برای خریدن ایتم بجز افرادی که در بیس هستند, جای دیگه ای هم است چون ظاهرآ بعضی از ایتم ها پیشنیازیهایی دارند که انها ندارند.
    ایتم های خریده شده رو میشه بعدآ پس داد؟ اگه میشه, چطوری؟ و آیا با همون قیمت یا اینکه ارزانتر میخرند؟ در ضمن میشه وقتی که جای ایتمهام پر شده بازم ایتم خرید؟ و پولها رو نگه نداشت؟

درضمن میخواستم نظرتون رو درباره Dragon Knight بدونم چون کار با لولهای soul keeper خیلی سخته و هر کدوم از لولهاش یک نقطه ضعفی دارند.

درضمن اگه کسی از شما دوستان, رپلی از Dragon Knight داره ممنون میشم بزاره (پچ 1.23a) لطفآ ورژنهای 6.59 باشه.

به ترتیب :

1-بله درسته,جای دیگه ای هست.مثلا وقتی sentinel هستی,در لاین وسط بین تاور دوم و سوم یه راهی به

سمت چپ هستش که اگه این راه رو مستقیم ادامه بدی به یه کارگر undead می رسی که می تونی وسایل

مورد نیاز رو از اونجا تهیه کنی.

2-بله می شه پس داد.اول روی عکس آیتم توی اینونتوریت,راست کلیک کن بعد آیتم رو روی یکی از افرادی که

وسیله میفروشه نگهدار و چپ کلیک کن.قیمت فروخته شده نصف قیمت خریداری شده است.وقتی اینونتری پر

میشه دیگه نمیشه آیتم اضافی توش قرار داد.اگه شما یک Animal curier داشته باشی میتونی آیتم های

بیشتری رو داخلش قرار بدی تا برات حملش کنه ولی نمیتونی ازش به طور مستقیم استفاده کنی.(حالا چرا

میخوای پولت تموم شه؟)

3-در مورد هیروی Dragon knight میشه گفت که هیروی خیلی خوبیه,هم در بازی تک نفر و هم تیمی چون هم

Armor خوبی داره و هم اینکه وقتی لول 16 شد با هر بار اتک دادن میتونه افراد تیم مقابل رو به صورت جمعی

damage بده و از Attack speed و movement speed اونا کم کنه.(در ضمن به نظر من این رو از لینک زیر دانلود کن

و نظرت رو به من بگو)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4-متاسفم من این ریپلی رو ندارم ولی برات دنبالش می گردم.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

Shendelzare Silkwood

- Vengeful Spirit -

- Primary : Agility
    - Strength : 16+1.8
    - Agility : 22+2.33
    - Intelligence : 15+1.75
    - Damage : 34 – 48
    - Armor : 3.1
    - Range : 400
    - Move Speed : 295
    - Hit Point : 454
    - Mana Point : 195
    - HP Regen : 0.73
    - MP Regen : 0.61
    - Attack Speed : 1.77 ( +22% IAS )
    - Missile Speed : 1500
    - Sight Range : 1800/800

Magic 1 : Magic Missile

اولین مجیک این هرو مجیک یخی است. این Level هدف دار است و فقط به روی هروی های دشمن میتوان استفاده کرد. با پرتاب این مجیک یخی ، هروی دشمن به مقادیر زیر Damege و به مدت 1.75 ثانیه Stun میشود. میزان Range این لول 500 است.

Damage 100 : 1 Level

Damage 175 : 2 Level

Damage 250 : 3 Level

Damage 325 : 4 Level

Mana Cost : 95/110/125/140
    Cast Range : 500
    CoolDown : 10 Sec
    Area Of Effect : N/A

Magic 2 - Wave Of Terror

دومین مجیک این هرو قدرت خطی است ، که با نشانه گیری بر مکان دلخواه این Level اجرا میشود. اثر این لول روی دشمن 20 ثانیه است.

کاهش Armor دشمن به مقدار 2 ، کاهش Damage دشمن به مقدار 5% : 1 Level
    کاهش Armor دشمن به مقدار 3 ، کاهش Damage دشمن به مقدار 10% : 2 Level
    کاهش Armor دشمن به مقدار 4 ، کاهش Damage دشمن به مقدار 15% : 3 Level
    کاهش Armor دشمن به مقدار 5 ، کاهش Damage دشمن به مقدار 20% : 4 Level

Mana Cost : 40
    Cast Range : 400
    CoolDown : 15 Sec
    Area Of Effect : 1400/350

Magic 3 - Command Aura

سومین مجیک این هرو خودکار است. همه کریپتها و هروهای هم تیمی در صورتی که در کنار این هرو تا Range 4500 قرار گیرند Damage اضافی میگیرند.

Damage 12% : 1 Level

Damage 20% : 2 Level

Damage 28% : 3 Level

Damage 36% : 4 Level

Mana Cost : N/A
    Cast Range : N/A
    CoolDown : N/A
    Area Of Effect : 4500

Magic 4 - Nether Swap

این مجیک یک مجیک هدف دار است و فقط روی هروی های دشمن و خودی کار میکند. با استفاده از این Level میتوانید جای خود را با هروی مورد نظر در Range های زیر تعویض میکنید.

600 Range : 1 Level

900 Range : 2 Level

Range 1200 : 3 Level

Mana Cost : 100/150/200
    Cast Range : 600/900/1200
    CoolDown : 45 sec
    Area Of Effect : N/A

- نقد و بررسی Vengeful Spirit :

نکات قوت : Attack Speed بالا – Damage بالا از اول بازی
    نکات ضعف : Hit Point پایین

ارتقا Level پیشنهادی :

Level 1 : Magic 1
    Level 2 : Magic 3
    Level 3 : Magic 1
    Level 4 : Magic 3
    Level 5 : Magic 1
    Level 6 : Magic 6

از جمله هروهایی هست که از همان ابتدای بازی دارای Damage و Attack Speed بالایی است.بنابراین براحتی میتوان از همان ابتدا با دادن Attack آخر به کریپتهای حریف Gold فراوانی جمع کرد.در اوایل بازی ، تا مجیک 1 این هرو به لول 3 نرسیده ازش استفاده نکنید تا مانای کافی در اختیار داشته باشید.وقتی لول شما به 6 ارتقا پیدا کرد ، نوبت به گرفتن Kill از هروهای دشمن است ، سعی کنید در یک Line ثابت نمانید وبه کمک هروهای هم تیمی و Swap و Stun به موقع ، Kill بگیرید.با توجه به اینکه مجیک 6 این هرو جای خود را با هروهای مختلف تعویض میکند به طبع ممکن است در یک شروع در گیری 5 به 5 شما با Swap کردن میان هروهای دشمن بیافتید. در این حالت است که پیشنهاد میشه حتما برای این هرو آیتم Manta Style رو بگیرید تا بعد از Swap کردن حریف سریع تقسیم شوید تا احتمال کشته شدن هرویتان کاهش یابد. البته آیتمهای مختلف رو میتونید با توجه به هروهای رقیب تهیه کنید. آیتمهایی مانند Sang and Yasha - Desolator ( Corruption ) - Satanic Lifesteal برای این هرو مناسب هستند. در کل یک هروی به درد بخور برای بازی گروهی و یک هروی خفن برای بازی تکی است.

امتیازهای Vengeful Spirit :

بازی گروهی : 8 از 10
    بازی تکی : 7 از 10

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

سلام Cao - Cao : دمت گرم منبع رو هم بزار.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام Cao - Cao : دمت گرم منبع رو هم بزار.
    dotaallstarsbogfa

داره خودمونی میشه S.E.S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام. میخواستم بدونم تو مپ ai میشه یاراتو خودت انتخاب کنی؟ اگه میشه چطوری؟
    و آیا میشه به انها دستور داد که هر کدوم از هیروها, از کدوم مسیر حرکت کنند؟ این هم اگه میشه, چطوری؟

با تشکر

به ترتیب :

1-بله درسته,جای دیگه ای هست.مثلا وقتی sentinel هستی,در لاین وسط بین تاور دوم و سوم یه راهی به

سمت چپ هستش که اگه این راه رو مستقیم ادامه بدی به یه کارگر undead می رسی که می تونی وسایل

مورد نیاز رو از اونجا تهیه کنی.

2-بله می شه پس داد.اول روی عکس آیتم توی اینونتوریت,راست کلیک کن بعد آیتم رو روی یکی از افرادی که

وسیله میفروشه نگهدار و چپ کلیک کن.قیمت فروخته شده نصف قیمت خریداری شده است.وقتی اینونتری پر

میشه دیگه نمیشه آیتم اضافی توش قرار داد.اگه شما یک animal curier داشته باشی میتونی آیتم های

بیشتری رو داخلش قرار بدی تا برات حملش کنه ولی نمیتونی ازش به طور مستقیم استفاده کنی.(حالا چرا

میخوای پولت تموم شه؟) نمیخواستم پولم تموم شه, فقط میخواستم بعد از مردن هیرو, به دست حریف چیزه زیادی نرسه ولی با توضیحی که شما دادید فکر کنم به حریف پول بدم باصرفه تر باشه تا بخوام به نصف قیمت, ایتم هام رو بفروشم

3-در مورد هیروی dragon knight میشه گفت که هیروی خیلی خوبیه,هم در بازی تک نفر و هم تیمی چون هم

armor خوبی داره و هم اینکه وقتی لول 16 شد با هر بار اتک دادن میتونه افراد تیم مقابل رو به صورت جمعی

damage بده و از attack speed و movement speed اونا کم کنه.(در ضمن به نظر من این رو از لینک زیر دانلود کن

و نظرت رو به من بگو)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون. من به سایت crashgame رفتم و توضیحاتی در مورد هیروهای مورد نظرم رو دانلود کردم و بعد از خوندنشون و چندبار بازی کردن, lone druid رو به عنوان هیرو انتخاب کردم, نظر شما و دوستان دیگه رو در مورد این هیرو نمیدونم اما من که خیلی از بازی با این هیرو خوشم اومده مخصوصآ قسمت نابود کردن "تاور" که با این هیرو خیلی راحته اما مثل هر هیروی دیگه ای اینهم نقطه ضعف داره.

4-متاسفم من این ریپلی رو ندارم ولی برات دنبالش می گردم.ارش عزیز, اگه میشه چندتا از رپلی های که خودت بازی کردی رو بزار (مشخصاتتم تو بازی بگو) اگه هم رپلی از lone druid داری ممنون میشم اونم بزاری

با تشکر, اسماعیل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا اسماعیل پچ من 1.22 هست.

اما به زودی پیدا می کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

و آیا میشه به انها دستور داد که هر کدوم از هیروها, از کدوم مسیر حرکت کنند؟ این هم اگه میشه, چطوری؟

با تشکر

با pa- می تونی یاراتو خودت انتخاب کنی و با pe- می تونی افراد مقابل رو انتخاب کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با تشکر

با pa- می تونی یاراتو و با pe- می تونی افراد مقابل رو انتخاب کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •