تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 534 از 858 اولاول ... 34434484524530531532533534535536537538544584634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

فعلا همونه، در آینده نزدیک ۲ برابر

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    امروز کارمند بخش انتن دهی ۳ ساعت محل ما بود و با سیستمش تست میگرفت... همینطور باهاش صحبت میکردم، گفت m4*4 تو ایران استفاده نمیشه و کوچکترین فرقی بین ۶۰ و بقیه نیست ( از نظر انتن) چون این موضوع وجود نداره و قرارم نیست وجود داشته باشه

2. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

امروز کارمند بخش انتن دهی ۳ ساعت محل ما بود و با سیستمش تست میگرفت... همینطور باهاش صحبت میکردم، گفت m4*4 تو ایران استفاده نمیشه و کوچکترین فرقی بین ۶۰ و بقیه نیست ( از نظر انتن) چون این موضوع وجود نداره و قرارم نیست وجود داشته باشه
    یعنی مایمو تو ایرانسل وجود نداره حالا i60بکسری میگن کار میکنه یکسری میکن نمیکنه خوب مثلما منطقها فرق داره ..اما اینکه میگه کلا وجود نداره

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان اگه مودم ایرانسل اینترنت ثابت بخریم علاوه بر سیم کارت اینترنت ثابت با 4g معمولی هم جوابگو هست این مودم ها؟ یا فقط باید جایی باشی که پوشش اینترنت ثابت داشته باشه ایرانسل؟ این نوع خدمت رو همراه اول که نداره درسته؟
    فرقی نمیکنه شما هر کدوم رو که بزاری فقط به نسل ثابت وصل میشه چون مودم فقط از فرکانس های نسل ثابت پشتیبانی میکنه (البته به جز مودم i60 که دو منظوره هست)فرق سیم کارت معمولی با سیم کارت ثابت فقط توی تنوع و یا قیمت بسته های اینترنت هست البته بعضی ها وقتی سیم کارت معمولی توی مودم td میزارن با قطعی زیاد روبرو میشن .
    همراه اول فعلا ثابت نداره.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

یعنی مایمو تو ایرانسل وجود نداره حالا i60بکسری میگن کار میکنه یکسری میکن نمیکنه خوب مثلما منطقها فرق داره ..اما اینکه میگه کلا وجود نداره
    من اینو خیلی سوال پیچ کردم، و چون یه سری مشکلش رو حل کردم، کلی توضیح داد
    و اطلاعاتش هم خوب بود.
    گفت هیچ کجا ساپورت نمیشه و قرارم نیست بشه
    گفت این i60 فقط یه کلاه برداری ایرانسل بود و بس! البته برند هم هست!!! هواوی!!

6. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

چرت گفته حاجی، همراه اول تو بعضی مناطق اورده؛ ایرانسلم میاره، برای ارتقاء به ۴.۵ جی، حتما مایمو 4*4 میخواد، امکان نداره نیاره.
    بعد از تکمیل شدن ۲۰ مگاهرتز برای دو باند، میره سراغ ۴*۴ که شبکه از cat6 300 mbps میشه cat11 600mbps
    Last edited by greatpouya; 26-12-2017 at 01:48.

8. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

چرت گفته حاجی، همراه اول تو بعضی مناطق اورده؛ ایرانسلم میاره، برای ارتقاء به ۴.۵ جی، حتما مایمو 4*4 میخواد، امکان نداره نیاره.
    بعد از تکمیل شدن ۲۰ مگاهرتز برای دو باند، میره سراغ ۴*۴ که شبکه از cat6 300 mbps میشه cat11 600mbps
    در مورد ۲۰mhz هم ایرانسل از ۱۵ استفده میکنه،گفت فقط همراه اول تو نمایشگاه به خاطر کل کل ۲۰ استفاده کرد و اونم جایی استفاده نمیشه

اینا به کنار تا جایی ک من خبر دارم تو کل دنیا اول سرویس ارایه میشه بعد تجهیزات میارن ... همین الان هم تاپیک مودم i60 رو دیدم، گویا اونجا هم همینو میگفتن، البته شما اونجا هم مخالفت میکردی، اما فروشنده ایرانسل هم حرف منو میزد

ببینیم چی میشه اما این مودم i60 چرت و مزخرفه
    وایرلس 2101 هم خیللللی بهتر از این بود
    سرعت نت هم من با اون تا ۴ گرفتم با این نهایت ۲.۷ بوده

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

در مورد ۲۰mhz هم ایرانسل از ۱۵ استفده میکنه،گفت فقط همراه اول تو نمایشگاه به خاطر کل کل ۲۰ استفاده کرد و اونم جایی استفاده نمیشه

اینا به کنار تا جایی ک من خبر دارم تو کل دنیا اول سرویس ارایه میشه بعد تجهیزات میارن ... همین الان هم تاپیک مودم i60 رو دیدم، گویا اونجا هم همینو میگفتن، البته شما اونجا هم مخالفت میکردی، اما فروشنده ایرانسل هم حرف منو میزد

ببینیم چی میشه اما این مودم i60 چرت و مزخرفه
    وایرلس 2101 هم خیللللی بهتر از این بود
    سرعت نت هم من با اون تا ۴ گرفتم با این نهایت ۲.۷ بوده
    دوست گرامی تو مترو شادمان
    پهنای باند 3 بیست مگاهرتز هست
    منطقه ما حتی ی جا هست پهنای 35 با باند 7 پهنای 15 داره

کسی تونسته تاحالا 3CA داشته باشه با باند 8؟
    Last edited by MMDFullHD; 26-12-2017 at 15:31.

11. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست گرامی تو مترو شادمان
    پهنای باند 3 مگاهرتز هست منطقه ما حتی ی جا هست
    پهنای 35 با باند 7 پهنای 15 داره

کسی تونسته تاحالا 3CA داشته باشه با باند 8؟
    باند ۲۰ و ۸ نه، ولی پونک و تهران کرج و ... من همش باند ۳ ۲۰مگاهرتز دیدم.
    بعید میدونم همراه اول جایی برای ایرانسل رو باند ۸ گذاشته باشه. باید بره سراغ ۲۰.

13. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

باند ۲۰ و ۸ نه، ولی پونک و تهران کرج و ... من همش باند ۳ ۲۰مگاهرتز دیدم.
    بعید میدونم همراه اول جایی برای ایرانسل رو باند ۸ گذاشته باشه. باید بره سراغ ۲۰.

موندم چرا دیگه 3CA رو راه نمیدازن از ترکیه و قطرو و ..... داریم عقب میریم این همه میان میگن اولین تست 5G رو زدیم باو خب بیا کلا از تمام 4G قابلیت هاش استفاده کن فایو جی پیشکشت
    نیاز میشه همینطور MIMO باو ثواب داره حداقل نت خارجی رو پهناشو نداره همراه ولی داخلی که رو خوب میتونه راه بندازه تا بعدا پهنا خارجی وارد مدار کنه؟

15. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

موندم چرا دیگه 3CA رو راه نمیدازن از ترکیه و قطرو و ..... داریم عقب میریم این همه میان میگن اولین تست 5G رو زدیم باو خب بیا کلا از تمام 4G قابلیت هاش استفاده کن فایو جی پیشکشت
    نیاز میشه همینطور MIMO باو ثواب داره حداقل نت خارجی رو پهناشو نداره همراه ولی داخلی که رو خوب میتونه راه بندازه تا بعدا پهنا خارجی وارد مدار کنه؟
    اره، رقابت بینشون یخورده داره میکشتشون جلو وگرنه اونم نبود کلا تعطیل، ولی چون مدت زیادی اینترنتا داغون بود زمان اون خدا بیامرز، یهو پهنا رفته بالا، هنوز زیرساخت ها و ... به تعادل نرسیده، شبکه بیسیم خیلی جلوتر از کابلیاس هنوز واس همین خیلی کار میبره تا از ۱۰۰ برسونن به ۳۰۰مثلا، وگرنه خیلی راحت الان lte رو میتونن گیگابیتی کنن، ولی آیا با یه بکهال ۱۰گیگابیتی که زیر بارون نابود میشه و مخابرات خنس که بستر نمیده ایرانسل، و شبکه نامتعادل فیبری، آیا میشه راحت به ۱ گیگابیت برسه سرعت؟

وقتی تعادل ایجاد میشه که همه اینترنت ۱۰۰ مگابیت خونه داشته باشن و مثل مور و ملخ نریزن رو lte، و به عنوان همراه استفاده بشه، اونوقت پهنای باند بالا و مایمو قشنگ دیده میشه تو سرعت.

راستی واسه باند ۲۰ هم نامه نگاری کردم با تنظیم مقررات میگن، دست ما نیست، صداسیما ازاد نمیکنه، عوضی بازی از اوناس.
    وگرنه الان باید 3CA قطعا فعال میشد تا الان
    Last edited by greatpouya; 26-12-2017 at 16:08.

17. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •