تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 534 از 827 اولاول ... 34434484524530531532533534535536537538544584634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

مالودا اولين هدف اينتر براي فصل آينده

اخبار رسيده از باشگاه اينتر حاكي از آن است كه فلوران مالودا ملي پوش فرانسوي اولين هدف اين باشگاه در فصل نقل وانتقالات زمستاني خواهد بود.
    مطمئناً عملكرد بسيار خوب مالودا به همراه تيم ملي فوتبال فرانسه در مسابقات جام جهاني آلمان از يك سو و درخشش اين بازيكن در تيم ---- فرانسوي از سوي ديگر نقش بسيار مهمي را در متقاعد ساختن مسوولان باشگاه اينتر براي جذب فلوران مالودا بيست و شش ساله در بازار نقل وانتقالات فصل آينده ايفا كرده است.
    گفتني است، در صورت عدم موافقت مالودا با پيشنهاد باشگاه اينتر روبروتو نپچنپي سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه در جستجوي بازيكن ديگري خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

آنچلوتي: ميلان مثل هميشه نبود

ميلان در هفته چهارم سري A و در حالي كه شانس بسياري براي پيروزي مقابل ليوور نداشت، به تساوي بدون گل رضايت داد.

كارلو آنچلوتي که پس از 3 پيروزي پياپي در ابتداي فصل توانست از 8 امتياز منفي رهايي پيدا كند، قصد داشت تا بار ديگر به برتري

دست پيدا كند، ‌اما به اين مهم دست پيدا نكرد.

روسونري ها كه در اكثر دقايق نيمه نخست توپ و ميدان را در اختيار داشتند مقابل سنگربان حريف ناكام ماندند. پائولو مالديني كه از

بند مصدوميت رهايي پيدا كرده بود نيز مشتاق رفتن به ميدان بود تا پس از مدت ها بازي كند.

آنچلوتي كه به شدت از بازيكنانش عصبي بود در اين خصوص گفت: "بازيكنانم ديگر آن حرف شنوي گذشته را از من ندارند و هر چه

تلاش كردم تا كلارنس سيدورف بتواند حرف هايم را اجرا كند موفق نشدم. بازيكنانم ديگر مثل گذشته نيستند و زماني كه از آنها

خواستم از وضعيت فعلي خارج شوند، نتوانستند آن را اجرا كنند و اين مسئله براي يك مربي بسيار سخت است.

سيدورف كه در اين ديدار بسيار ضعيف ظاهر شد، در پيروزي هفته گذشته به همراه كاكا نقش بسزايي داشت.

من تا حدودي مي توانم در خصوص اين بازي صحبت كنم. ميلان در نيمه نخست بازي خوبي را انجام داد و هرگز در نيمه دوم به

سخنانم گوش فرا ندادند به همين دليل نتوانستيم بسان هميشه باشيم.

احساس مي كنم خستگي باعث شد تا پيروز نشويم. ما بايد ريسك مي كرديم تا به هدف برسيم كه اين اتفاق رخ نداد."

در پايان اين ديدار روسوندي ها به دومين امتياز خود رسيدند تا براي رسيدن به جمع مدعيان استارت بزند.

آنچلوتي معتقد است كه نمايش شاگردانش تنها براي كسب يك امتياز بود و بايد براي به اوج رسيدن تلاش بيشتري انجام دهيم.

ميلاني ها در ليگ قهرمانان اروپا سه شنبه شب در فرانسه ميهمان ليل هستند.

كارلتو در خصوص اين تيم اذعان داشت: "ليل در خانه بسيار خوب بازي مي كند و به سختي به حريفان خود باج مي دهد. آنها بسيار

خطرناك هستند به خصوص زماني كه به بازي سرعت بدهند."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

رونالدينيو: منتقدان، لطفاً صبر كنند
    رونالدينيو، ستاره برزيلي بارسلونا اعلام كرد كه منتقدان فعلاً صبر كنند، چرا كه جاي پيشرفت در ميان آبي اناري‌ها هنوز هم وجود دارد.
    مرد سال فوتبال در گفت ‌و گويي با وب‌سايت رسمي باشگاه اظهار داشت: "فصل جاري به تازگي آغاز به كار كرده، اما جاي پيشرفت براي ما نيز وجود دارد. تيم‌هاي زيادي هستند كه مي‌توانند براي ما دردسرساز شوند. مثل سويا، رئال مادريد و يا والنسيا.
    براي مابقي فصل انگيزه زيادي داريم و اميدوارم تمام سه امتيازها را يكي پس از ديگري به چنگ آوريم. بايد مراقب تك تك تيم‌ها باشيم مبادا مشكلي براي ما به وجود آورند. براي مثال والنسيا تيم بسيار سختي است و قدرت آن در خط حمله خلاصه شده است.
    رونالدينيو همچنين اظهار داشت كه خوشحالي از تمديد قرارداد كه به تازگي حرف و حديث آن به ميان كشيده شده، حواس وي را معطوف خود نمي‌سازد.
    وي در ادامه افزود: "هيچ‌گاه ذهنم را مشغول تمديد قرارداد نمي‌كنم. تنها تمركز من بر بازي كردن است. برادر من كه در واقع مدير برنامه‌هايم نيز هست، تمام مسائل را براي من پيگيري مي‌كند. تنها توجه من بايد معطوف زمين و بازي‌هايم براي تيم باشد.
    از روند رو به پيشرفت تيم خوشحالم. اميدوارم تا ساليان سال در كنار بارسا باشم.
    ستاره سابق پاري‌سن ژرمن از اينكه رايكارد سيستم چرخشي را در تيم پياده مي‌كند، خوشحال به نظر مي‌رسد.
    وي در پايان خاطرنشان ساخت: "مسلماً هيچ بازيكني دوست ندارد نيمكت‌نشين باشد، اما بايد به تصميم سرمربي احترام گذاشت. من هم ازاين قاعده مستثني نيستم."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

مورينيو: احساس خوبي دارم

خوزه مورينيو، سرمربي تيم فوتبال چلسي از پيروزي مردان خود برابر فولام ابراز خوشحالي نمود.

شيرهاي لندن سرانجام موفق شدند با پيروزي 2 برصفر برابر ميزبان خود فولام ، بار ديگر صدرنشيني ليگ برتر را از آن خود کنند که البته اين صدرنشيني فعلاً به نتيجه بازي تيم فوتبال پورتسموث بستگي دارد.
    مورينيو در مصاحبه اي در اين خصوص اظهار داشت: "خيلي خوشحالم كه توانستيم سه امتياز بگيريم، اما بيشتر از آن از نتيجه بازي لذت بردم، چون فكر مي كنم بازيكنان در يك چنين ديدار بسيار سختي خيلي خوب بازي كردند و من نيز به خاطر اين پيروزي واقعاً خوشحالم."
    "فولام تيم خوبي است و به عقيده من برابر حريفي چون چلسي خيلي بهتر از آنچه كه از آن انتظار مي رفت ظاهر شدند.
    به طوري كه نيمه اول بدون گل به پايان رسيد، اما به هر حال توانستيم برتري خود را ثابت كنيم."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

مهدوي كيا اخراج شد، كريمي سرانجام بازي كرد

فوتبال - هفته پنجم بوندس ليگا شب گذشته براي ايراني‌ها پر از حادثه بود. اين هفته بايرن مونيخ با پيروزي دو بر يك مقابل آلمنياآخن با ۱۰ امتياز در صدر جدول قرار گرفت.

در اين بازي علي كريمي براي اولين بار بعد از گذشت ۵ هفته از دقيقه ۷۶ به جاي سانتاكروز وارد زمين شد.

در اين ديدار دام در دقيقه ۳۸ دروازه اليوركان را گشود اما پيزارو در دقيقه ۴۰ و وان بومل در دقيقه ۵۵ با به ثمر رساندن ۲ گل پيروزي بايرن مونيخ را به ارمغان آوردند.

هامبورگ در زمين خود مقابل وردربرمن به تساوي يك بر يك رسيد. گل اول اين ديدار توسط بروفسكي در دقيقه ۵۸ براي برمن به ثمر رسيد.

در دقيقه ۶۹ پاس عالي مهدوي كيا با ضربه راينهاردت به گل تساوي تبديل شد.در ادامه بازي مهدوي كيا در دقيقه ۷۴ با دريافت كارت قرمز از زمين اخراج شد.

در بازي ديگر اين هفته هانوفر در مصاف با لوركوزن تن به تساوي يك بر يك داد.

سرگئي باربارز در دقيقه ۳۷ براي لوركوزن گلزني كرد اما در دقيقه ۷۴ برداريچ روي پاس هاشميان نتيجه را به تساوي كشاند.

در اين بازي هاشميان از دقيقه ۶۰ به جاي بروگنيك وارد ميدان شد.

در ساير بازي هاي شبشنبه 1 مهر شالكه دو بر صفر وولفسبورگ را مغلوب كرد و ديدار تيم هاي اشتوتگارت با اينتراخت و ماينتز با هرتابرلين با تساوي يك بر يك به پايان رسيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

سرمربي تيم پرسپوليس : آمده‌ام تا با اين تيم قهرماني را تجربه كنم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت : ما مي‌توانيم مدعي قهرماني باشيم و آمده‌ام تا با پرسپوليس در ليگ برتر قهرماني را تجربه كنم.

"مصطفي دنيزلي" روز يكشنبه در اولين مصاحبه مطبوعاتي خود در پرسپوليس در جمع خبرنگاران در محل باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس گفت: در مقابل رسانه‌ها از بازيكني انتقاد نخواهم كرد و در صورت اعمال جريمه نقدي بازيكن اين كار درون تيم ماندگار مي‌شود و به بيرون درز نمي‌كند.

وي افزود: هر آنچه را كه از دهان من خارج شود، قبول دارم واز آنچه كه در برخي مطبوعات به چاپ مي‌رسد نه اطلاعي دارم و نه از قول من است و شديدا هم آن را تكذيب مي‌كنم .

سرمربي تركيه‌اي پرسپوليس ادامه داد: باشگاه پرسپوليس داراي مشكلاتي است كه هيات مديره و محمد حسن انصاري فرد مديرعامل باشگاه سخت در تلاشند تا اين مشكلات را حل كنند و يا به حداقل برسانند.

دنيزلي گفت : در اين هفته دو بازي مهم در ليگ برايمان تدارك ديده شده است و ما قصد داريم تا در هر دو بازي به پيروزي برسيم و باعث شويم هواداران از ورزشگاه با دلي شاد بيرون روند. ما قدرت اين را داريم كه در ليگ برتر موفق شويم.

وي در پاسخ به اين سووال كه در ابتداي كار قول قهرماني به مسوولان پرسپوليس داده‌ايد، گفت : نه من، نه كاپلو نمي‌تواند قول قهرماني بدهد، من نيامدم تا پرسپوليس را نهم كنم، ما مي‌توانيم بهتر نتيجه بگيريم و سعي مي‌كنيم بهترين باشيم و همه مي‌دانند پرسپوليس همواره يكي از بهترين تيمها بوده است .

من هيچگاه نگفتم تيم دوم پرسپوليس را به من تحويل داده‌اند، تيمها همواره پس از هر فصل اينگونه مي‌شوند و بازيكناني از جمع آنان خارج و بازيكناني به آن اضافه مي‌شوند. البته در پرسپوليس بازيكنان خروجي بيشتر از ورودي بوده است .

دنيزلي درباره عدم گلزني مهاجمين تيمش گفت: اين سوال را يك مربي نمي‌تواند جواب بدهد زيرا در هنگام گل زدن، بازيكن نقش اصلي را برعهده دارد و ديگر اينكه شرايط او و نوع و رده مسابقه هم مهم است مثلا در فينال باشد يا ليگ يا جام حذفي ، كاملا اين شرايط تفاوت مي‌كند.

من وظيفه دارم كه گلزني را به بازيكن بياموزم نه اينكه به جاي او گل بزنم، اين بازيكنان بايد گلزني كنند و تصميم گيرنده باشند. من نقشه‌هايم را تا ورود بازيكنان به زمين به آنها مي‌گويم، اجراكننده آنان هستند.

اگر بازيكنان گلزني فراوان كنند، نشاندهنده اين است كه تمرينات موثر واقع شده و آنها مي‌توانند به راحتي دروازه حريفان را بگشايند و اينكه ايجاد موقعيت گل مهمتر از اجازه دادن به حريف براي گل زدن براي ماست.

سرمربي تركيه‌اي پرسپوليس درباره بازيكنان خارجي گفت : پس از ورود به ايران به من گفتند كه نظر خود را درباره خارجي‌هاي تيم بگو كه من گفتم هنوز نمي‌توانم اظهار نظر كنم، چون بازي آنها و شرايط شان را نديده‌ام.

الان به ساختار تيم نگاه كنيد، ببينيد مي‌توانيد حدس بزنيد كه من از عملكرد آن‌ها راضي هستم يا خير.

دنيزلي ادامه داد: بازي كردن و نكردن يك بازيكن در زمين دليلي بر رضايت من از او نيست ، بازيكناني در پرسپوليس هستند كه در حد اين تيم نيستند و تا چند روز آينده ‪ ۴‬بازيكن اين تيم از ما جدا خواهند شد ، براي اعلام اسامي عجله نداشته باشيد با مديران به توافق رسيده‌ايم و بزودي توسط خود شما رسانه‌ها اعلام مي‌كنيم.

در هنگام ورود و ديدن تيم به مديرعامل باشگاه گفتم كه دو بازيكن نياز داريم ولي در اين روزها خودم نمي‌خواهم تا بازيكن جديد به تيم وارد شود زيرا اين كار ذهن بازيكنان ديگر را مخدوش مي‌سازد، ابتدا بايد مسائل مالي بازيكنان را حل و سپس اقدام به جذب بازيكن كرد كه دراين صورت نمود مثبت تري دارد.

تمام تصميماتي كه مي‌گيرم به سود و منفعت باشگاه پرسپوليس است و مسوولان باشگاه به من اعتماد كامل دارند كه مرا با شما تنها گذاشته‌اند.

سال گذشته من با پاس قهرمان ايران شدم و استقلال روي كاغذ قهرمان شد، قهرمان واقعي تيم پاس بود.

اين مربي ترك تبار درباره وظايف خود گفت : وظيفه من آماده‌سازي تيم براي مسابقات است اگر ما در برابر سپاهان بد بازي مي‌كرديم، حق داشتيد كه مرا محكوم به بد بازي كردن نماييد، اما اگر در بازي برگشت با سپاهان تك به تك معدنچي گل شده بود ما قهرمان بوديم و اگر بازيكني در زمين اشتباه مي‌كند من نبايد جوابگوي اشتباهات او باشم.

براي دومين بار در عمرم پس از بازي با سپاهان قرص سردرد خوردم. اولين آنرا هم در بازي با تيم ملي آلمان به همراه تيم ملي تركيه در مونيخ كه با آلمانها مساوي شديم، خورده بودم.

ما درحال جبران ضعف‌هاي تيمي از جمله ضعف خط دفاعي هستيم، گل خوردن يك تيم بر اثر ضعف دفاع و قوي بودن مهاجمين تيم حريف شكل مي‌گيرد، ما دربازي با سپاهان موقعيتهاي گل بي‌شماري داشتيم كه گل نشد.

وي درباره رفتن خود به تركيه گفت : براي من كسي نمي‌تواند تعيين تكليف كند كه روز تمرين كجا بوده‌اي، من روزهاي تمرين پرسپوليس بر سر تيم بودم مگر اينكه به تركيه مي‌رفتم و با قراردادي كه با يكي از شبكه‌هاي ورزشي اين كشور داشتم برنامه خود را انجام داده و سريعا باز مي‌گشتم. اين را از قبل به مسوولان پرسپوليس گفته بودم و آنها هم حرفي از اين بابت ندارند.

من هيچ گاه كاري را انجام نمي‌دهم كه به تيم باشگاه و خودم لطمه وارد سازم. من در تيم پاس طي ‪ ۱/۵‬سال گذشته يك جلسه غيبت در تمرينات نداشتم.

دنيزلي درباره استفاده از حميد استيلي توضيح داد: استيلي به عنوان كمك مربي تيم است و در نبود من او تمرينات را با دستورات من پيگيري مي‌كند و من اطلاعات را از استيلي در زمين مسابقه نمي‌گيرم و براي اين كار دفتر خصوصي و زمان كافي دراختيار دارم تا اين كار به نحوا احسن انجام شود.

من از او راضي هستم و اگر از كسي ناراضي باشم هيچ زمان او را در كنار خود نگاه نمي‌دارم. به استيلي اطمينان داشته و باور دارم كه بازيكن بزرگي بوده و در مربيگري و انتقال برخي موارد استاد است ولي در تصميم‌گيري ، دنيزلي همه كاره است.

مربي تيم پرسپوليس درباره استفاده از نيكبخت و معدنچي به عنوان مهاجم تيمش گفت : شايد نظر شما درست باشد كه چرا از نيكبخت و معدنچي كه پستي تخصصي غير از مهاجم دارند در زمين استفاده كردم ولي چنانچه بازيكني بهتري سراغ داريد، بگوييد تا من استفاده كنم ، من مجبور به استفاده از آنها در اين پست هستم.

وي درباره عدم حضور محمد محمدي در ليست مسابقه با سپاهان افزود: دست محمدي شكسته و يا ترك خورده است، آيا شما اين را مي‌دانيد؟ وي در ليست ‪۱۸‬ نفره هم نبود و در زمان پنالتي‌ها اگر در ليست هم بود از او استفاده نمي‌كردم زيرا از كريمي راضي بودم و به وي اطمينان داشتم كه از دقيقه نخست درون دروازه تيم گذاشتم.

دنيزلي درباره تعويض‌هاي بازي فينال جام حذفي در اصفهان گفت: تعويض نوري و اسدي به خاطر مصدميت آن‌ها و تعويضي اجباري براي تيم بود و من از بازي اين دو تا لحظه خروج از زمين راضي بودم ولي درباره صلاح حسن ، وي چون دير به تيم پيوست و مراحل بدنسازي را تا حدودي با تيم نگذراند و ديگراينكه با اين شرايط او بازيكني نيست كه ‪ ۹۰‬دقيقه بازي كند، مجبور به تعويض شده و خرسندي را كه آماده بود، آوردم.

سرمربي تيم پرسپوليس در پاسخ به سووال خبرنگار ايرنا درباره وضعيت مهرزاد معدنچي كه در زمان پروين بازيكني بود كه مشكلات تيم را به او نسبت مي‌دادند ، در زمان آري هان به عنوان ستاره مطرح شد و پرسپوليس را با گلزني‌هاي خود به‌بازي نهايي رساند ولي بازهم در زمان دنيزلي افت كرده، گفت: براي اينكه معدنچي را دوباره مهيا سازيم از گذشته بيشتر زمان در اختيار او قرار مي‌دهيم و يكي از بازيكناني است كه آزادي عمل بيشتري نسبت به سايرين در تيم دارد.

او بازيكني است كه داراي كيفيت فوتبال است و فوتبال را خوب مي‌فهمد ولي در اين زمان دچار افت شده و اين مساله‌اي است كه براي بازيكنان خوب زياد ايجاد مي‌شود و مهم نيست.

در معدنچي نكته‌اي وجود دارد كه مي‌توانم بگويم، او سعي دارد و مي‌خواهد بيش از آنچه كه بلد است به نمايش بگذارد و اين مشكل بزرگ اوست كه اين كار ظرف يكي دو هفته آينده با برنامه‌هايي كه براي او داريم رفع خواهد شد و به بازيكني مثل زمان قبل از جام جهاني تبديل خواهد شد.

وي درباره عدم تمرين پنالتي زدن بازيكنان پرسپوليس در تمرينات قبل از مسابقه با سپاهان گفت: من در فينالهاي زيادي تقريبا ‪ ۲۰‬بازي در جامهاي ليگ برتر اروپا، جام برندگان جام اروپا ، يوفا، باشگاههاي تركيه و ...

تيمهايم به فينال رسيده‌اند و در برخي موارد در ضربات پنالتي برده و در برخي موارد هم باخته ايم.

ولي اينكه قبل از ديدار نهايي يك جام تيم را به تمرين پنالتي وادار سازيم اين يعني يك نقطه منفي به تيم و بازيكنان القاكردن، ما تمرينات خود را فقط براي بردن حريف انجام مي‌دهيم واگر صد بار ديگر به اين مرحله برسيم تمرين پنالتي نمي‌كنيم، زيرا پنالتي زدن در تمرينات ساده است ولي در حضور بيش از ‪ ۴۰‬تا ‪ ۵۰‬هزار تماشاگر يك بازيكن شرايط خاصي دارد و تمرينات قبلي جوابگوي ضربات آن بازيكن نمي‌باشد.

دنيزلي درباره شرايط دو تيم پاس و پرسپوليس و اهداف خود در اين دو باشگاه گفت : شرايط پاس با پرسپوليس فرق مهمي داشت من در پاس بيشتر به فكر جام قهرماني باشگاههاي آسيا بودم و بعد در ليگ به حريفان فكر مي‌كردم.

اما در پرسپوليس فينال جام حذفي ، ليگ و دوباره جام حذفي را در پيش رو داريم كه اين نقطه نظراتي كاملا متفاوت است .

وي درباره صدور كارت آي تي سي اولادي و بازي نكردن او برابر سپاهان توضيح داد: كارت آي تي سي اولادي صادر نشده است و شما (روبه خبرنگار سووال‌كننده ) در اين‌باره كمي بي‌اطلاع هستيد ، تازه اگر هم صادر مي‌شد، فكر مي كرديد كه اولادي بازي مي‌كرد؟
    نه اينچنين نخواهد بود كه دنيزلي بازيكني را كه اگر چه دوستش دارد و به داشتن او افتخار مي‌كند و بازي او را مي‌پسندد، بدون شركت در تمرين، بازي دهد اين از محالات است ودر تفكر من سابقه نداشته است .

در اين مصاحبه خبري برخي خبرنگاران رسانه‌ها با سوولات پي درپي باعث ناراحتي اين مربي ترك تبار مي‌شدند كه مجيد قراگزلو مدير روابط عمومي باشگاه بارها به آنها تذكراتي داد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

برنامه و جدول مسابقات فوتبال جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا

دور دوم مسابقات فوتبال مرحله گروهي جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاري پيگيري مي‌شود.

تيم‌هاي حاضر در اين رقابت‌ها تاكنون در مرحله گروهي يك ديدار انجام داده‌اند.

برنامه مسابقات هفته جاري به شرح زير است:

** سه‌شنبه ‪ ۴‬مهر
    رئال مادريد اسپانيا دينامو كي‌يف اوكراين
    استوا بخارست روماني ---- فرانسه
    بنفيكا پرتغال منچستريونايتد انگلستان
    سلتيك اسكاتلند كپنهاگن دانمارك
    زسكا مسكو روسيه هامبورگ آلمان
    آرسنال انگلستان پورتو پرتغال
    آاك آتن يونان اندرلشت بلژيك
    ليل فرانسه آث ميلان ايتاليا

** چهارشنبه ‪ ۵‬مهر
    لفسكي صوفيه بلغارستان چلسي انگلستان
    وردربرمن آلمان بارسلونا اسپانيا
    اسپارتاك مسكو روسيه اسپورتينگ ليسبون پرتغال
    اينترميلان ايتاليا بايرن مونيخ آلمان
    بوردو فرانسه آيندهوون هلند
    ليورپول انگلستان گالاتاسراي تركيه
    شاختار دونتسك اوكراين المپياكوس يونان
    والنسيا اسپانيا رم ايتاليا
    جدول رده‌بندي تيم‌ها نيز با توجه به يك مسابقه انجام شده به شرح زير است:

** گروه نخست
    بارسلونا ‪ ۳‬امتياز
    چلسي ‪۳‬
    وردربرمن ‪۰‬
    لفسكي صوفيه ‪۰‬

** گروه دوم
    بايرن مونيخ ‪۳‬
    اسپورتينگ ليسبون ‪۳‬
    اينترميلان ‪۰‬
    اسپارتاك مسكو ‪۰‬

** گروه سوم
    بوردو ‪۱‬
    گالاتاسراي ‪۱‬
    ليورپول ‪۱‬
    آيندهوون ‪۱‬

** گروه چهارم
    رم ‪۳‬
    والنسيا ‪۳‬
    المپياكوس ‪۰‬
    شاختار دونتسك ‪۰‬

** گروه پنجم
    استوا بخارست ‪۳‬
    ---- ‪۳‬
    رئال مادريد ‪۰‬
    دينامو كي‌يف ‪۰‬

** گروه ششم
    منچستريونايتد ‪۳‬
    بنفيكا ‪۱‬
    كپنهاگن ‪۱‬
    سلتيك ‪۰‬

** گروه هفتم
    آرسنال ‪۳‬
    زسكا مسكو ‪۱‬
    پورتو ‪۱‬
    هامبورگ ‪۰‬

** گروه هشتم
    آث ميلان ‪۳‬
    ليل ‪۱‬
    اندرلشت ‪۱‬
    آاك آتن ‪۰‬

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

8 دنيزلي در نشستي مطبوعاتي: چهار بازيكن را از پرسپوليس اخراج مي‌كنم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در نشستي مطبوعاتي عنوان كرد: چهار بازيكن را كه شايستگي حضور در اين تيم را ندارند، به زودي اخراج مي‌كنم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، مصطفي دنيزلي درباره به ثمر ننشستن ضربات آخر اين تيم گفت: وظيفه من آماده ساختن تيم براي به نمايش گذاشتن يك بازي مطلوب است و نمي توانم درست ضربه زدن را به بازيكنان بياموزم. اين سؤال را از من نپرسيد.
    وي در پاسخ به پرسشي مبني بر نارضايتي بازيكنان از سفرهاي متعدد برون مرزي‌اش، اظهار داشت: اگر به ساختار تيم توجه كنيد، متوجه مي شويد چنين چيزي وجود ندارد. در مواقعي به تركيه مي‌روم كه تمرين تعطيل است. فكر نمي‌كنم 12 ساعت رفتن و 12 ساعت برگشتن مشكل‌ساز شود.
    وي افزود: مربياني هستند كه براي پنج يا شش روز كنار تيم‌هايشان حضور ندارند. البته قبل از حضور در پرسپوليس، قراردادي داشتم؛ در غير اينصورت در پاس حتي براي يك ساعت هم چنين اتفاقي روي نمي داد.
    سرمربي ترك تبار پرسپوليس درباره اخراج شماري از بازيكنان اين تيم عنوان كرد: برخي در سطح تيم نيستند كه به زودي از فهرست اصلي خارج خواهند شد. چهار نفر هستند كه به زودي معرفي مي‌شوند و فقط خودم نام آنها را مي دانم.

وي ادامه داد: 2 بازيكن جديد را جذب مي‌كنيم و بحثي براي انتقال بازيكنان به خارج مطرح نيست چراكه هنوز جاهاي خالي داريم كه بايد پر شود و بعد از آن، به فكر ترانسفر باشيم. باشگاه به من اعتماد كرده و مطمئن است تصميماتم به سود آن خواهد بود.
    دنيزلي در واكنش به سوالي مبني بر اينكه «‌آخرين بار كي به عنوان قهرماني دست يافتند؟» گفت: شايد قبول نكنيد؛ اما سال گذشته به قهرماني رسيدم. همگان مي‌دانند كه قهرمان واقعي ليگ پيش چه تيمي بود.
    وي در اين باره كه تيم آري هان بازي هاي بهتري نسبت به اين تيم انجام مي‌داد، خاطر نشان ساخت: اگر به درستي ارزيابي كنيد كه چند وقت است كنار هم كار مي كنيم و چند وقت است حريفانمان، اين را نمي پرسيد. ‌البته 20 فينال پشت سر گذاشته‌ام و اين براي دومين بار است كه از قرص سردرد استفاده مي كنم. اولين بار در مونيخ و برابر آلمان بود كه با تساوي به پايان رسيد.

سرمربي پرسپوليس در پاسخ به ابهامي مبني بر كاهش نقش حميد استيلي در تيم، اظهار داشت: مگر با من زندگي مي كنيد كه چنين سخن مي گوئيد؟ چگونه بايد رفتار كنم تا باور كنيد از او در حد كمك مربي استفاده مي كنم. البته اطلاعات را خودم تهيه كرده و تصميم مي‌گيرم.
    وي درباره وضعيت فرشيد كريمي و محمد محمدي گفت: محمدي در بازي برابر ساپهان مصدوم بود و در فهرست 18 نفره قرار نداشت. دروازه‌بان اول من كريمي است و اگر محمدي سالم بود، باز هم در ضربات پنالتي از كريمي استفاده مي‌كردم.
    دنيزلي درباره تعويض نوري و اسدي عنوان كرد: آن دو مصدوم بوده و مجبور به تعويضشان شدم. صلاح حسن هم از آمادگي به دور بود و احسان خرسندي تنها بازيكن آماده روي نيمكت بود چراكه بازي رسمي محلي براي امتحان بازيكنان نيست.
    وي درباره وضعيت مهرزاد معدنچي متذكر شد: به وي بيش از حد آزادي عمل داديم تا همان بازيكني شود كه مي‌خواهيم؛ اما مشكل اين است كه مي‌خواهد خود را فراتر از توانايي‌هايش نشان دهد. او را تا 2 هفته ديگر به همان بازيكن هميشگي تبديل مي كنيم.
    سرمربي سابق پاس عنوان كرد: در فينال‌هاي زيادي حضور داشته‌ام كه برخي را برده و در برخي شكست خورده‌ام. در تمرين فقط به چيزهايي مي انديشم كه ايجاد ذهنيتي مثبت را در پي داشته باشد. اگر در آن فرض منفي ايجاد شود كه تمرين پنالتي چنين است، نتيجه‌اش شكست مي‌شود؛ اما من فقط پيروزي مي خواهم.
    مصطفي دنيزلي درباره انگيزه‌اش براي حضور در پرسپوليس گفت: شرايط پاس و پرسپوليس كاملا متفاوت است. پاس مدعي قهرماني نبود و فقط در ليگ قهرمانان آسيا حضور داشت؛ اما پرسپوليس در آستانه فينال جام حذفي بود. اين تيم سه هدف جام حذفي كه گذشت، ليگ برتر كنوني و جام جذفي آينده را در پيش دارد.
    وي در مورد عدم حضور اولادي در ديدار برابر سپاهان اظهار داشت: اگر كارت بازي وي هم صادر مي شود، در زمين حضور نمي يافت، آيا بازيكني كه ماه‌ها تمرين نكرده، مي تواند در ديدار نهايي جام حذفي حضور يابد؟

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

انصارى‌فرد: استعفا نمى‌دهم‌ براى‌ سربلندى‌ پرسپوليس‌ يک‌ لحظه‌ هم‌ پاپس‌ نمى‌گذارم ‌

بعد از پايان‌ جام‌حذفى‌ شايعه‌ استعفايش‌ در محافل‌ ورزشى‌ شنيده‌ شد اما خودش‌ اين‌ شايعه‌ را قوياً‌ تکذيب‌ مى‌کند.
    آقا گفته‌اند استعفا مى‌دهيد؟
    هرگز اين‌ طور نيست، بنده‌ و هيأت‌ مديره‌ با تمام‌ توان‌ ايستاده‌ايم‌ و براى‌ سربلندى‌ پرسپوليس‌ يک‌ لحظه‌ هم‌ پاپس‌ نمى‌کشيم!
    بازى‌ چطور بود
    توان‌ فنى‌ بچه‌هاى‌ ما بسيار بالا بود، ما با همين‌ تيم‌ در رقابت‌هاى‌ ليگ‌ برتر يکى‌ از مدعيان‌ جدى‌ قهرمانى‌ هستيم.
    ما در جام‌حذفى‌ هم‌ مستحق‌ قهرمانى‌ بوديم‌ و توانستيم‌ در ديدار برگشت‌ برابر سپاهان‌ تا آستانه‌ قهرمانى‌ برويم‌ اما متأسفانه‌ شانس‌ از تيم‌ ما روى‌ گردان‌ شد و فرصت‌هاى‌ ما به‌ گل‌ تبديل‌ نشد با اين‌ حال‌ از تمام‌ بچه‌ها و مربيان‌ تشکر مى‌کنم.
    شايعه‌ استعفا از کجا به‌ راه‌ افتاده‌ است؟
    اينها همه‌ ذهنيت‌هاى‌ منفى‌ مخالفان‌ پرسپوليس‌ است‌ که‌ قصد دارند با به‌ راه‌انداختن‌ جنگ‌هاى‌ روانى‌ اجازه‌ ندهند اين‌ تيم‌ به‌ آرامش‌ برسد اما مطمئن‌ باشيد که‌ هيأت‌ مديره‌ با تمام‌ توان‌ از مديرعامل‌ و کادر فنى‌ پرسپوليس‌ حمايت‌ خواهد کرد و هيچ‌ مشکلى‌ در اين‌ زمينه‌ وجود ندارد.
    و حرف‌ باقى‌ مانده.
    بنده‌ مصمم‌تر از گذشته‌ در خدمت‌ پرسپوليس‌ خواهم‌ بود و مطمئن‌ باشيد که‌ با اين‌ تيم‌ مى‌توانيم‌ در آينده‌ هواداران‌ را خوشحال‌ کنيم. پرسپوليس‌ در بازى‌ فينال‌ کاملاً‌ اميدوارکننده‌ ظاهر شد و در آينده‌ ثمره‌ اين‌ اعتماد را خواهيد ديد.

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

استارت‌ تيم‌ اميد با هشت‌ غايب‌ درس‌هاى‌ عقاب‌ براى‌ مرد شماره‌ يک‌ دوحه ‌

دور جديد تمرينات‌ تيم‌ملى‌ اميد از بعدازظهر ديروز با حضور 23 بازيکن‌ در کمپ‌ تيم‌هاى‌ ملى‌ آغاز شد که‌ نخستين‌ جلسه‌ تمرينى‌ تحت‌الشعاع‌ حضور احمدرضا عابدزاده‌ به‌ عنوان‌ مربى‌ دروازه‌بان‌هاى‌ اميد قرار داشت. در زير حاشيه‌هاى‌ اين‌ تمرين‌ را مى‌خوانيد:
    حضور پنجعلى‌ و عابدزاده
    حضور محمد پنجعلى‌ و احمدرضا عابدزاده‌ به‌ عنوان‌ مربيان‌ تيم‌ اميد باعث‌ شد تا تعدادى‌ از طرفداران‌ با قربانى‌ کردن‌ گوسفند حضور آنها را خيرمقدم‌ بگويند. البته‌ نکته‌ جالب‌ اين‌ بود که‌ رنه‌سيموئز برزيلى‌ به‌ عنوان‌ اولين‌ نفر با ذکر صلوات‌ از روى‌ اين‌ قربانى‌ رد شد که‌ باعث‌ تعجب‌ حاضران‌ گرديد.
    درس‌هاى‌ عقاب‌ آسيا
    احمدرضا عابدزاده‌ در کنار شيرو مربى‌ دروازه‌بان‌ها که‌ از کشور برزيل‌ در کادر سيموئز قرار گرفته‌ وظيفه‌ آماده‌سازى‌ گلرهاى‌ حاضر در اردو را برعهده‌ داشتند و عقاب‌ آسيا طورى‌ با بازيکنانش‌ تمرين‌ مى‌کرد که‌ تحسين‌ همه‌ حاضران‌ را در پى‌ داشت. عابدزاده‌ بارها با قطع‌ تمرين‌ خطاب‌ به‌ سيدمهدى‌ رحمتى‌ مرد شماره‌ يک‌ اميد در دوحه‌ ايرادات‌ فنى‌ را به‌ او گوشزد کرد که‌ دروازه‌بان‌ استقلال‌ نيز با طمأنينه‌ خاصى‌ خطاب‌ به‌ مربى‌اش‌ مى‌گفت: حق‌ با شماست. مسلماً‌ درس‌هايى‌ که‌ عقاب‌ آسيا به‌ دروازه‌بان‌هاى‌ تيم‌ اميد مى‌دهد در بازى‌هاى‌ دوحه‌ باعث‌ موفقيت‌ آنها خواهد شد.
    صحبت‌هاى‌ سيموئز
    در ابتدا رنه‌ سيموئز با جمع‌ کردن‌ بازيکنان‌ لحظاتى‌ براى‌ آنها صحبت‌ کرد و سپس‌ تمرين‌ زير نظر بدنساز برزيلى‌ آغاز شد که‌ با گذشت‌ بيست‌ دقيقه‌ بازى‌ هندبال‌ در سر لوحه‌ کار حاضران‌ قرار گرفت.
    غيبت‌ هشت‌ بازيکن
    در روز نخست‌ تمرينات‌ هشت‌ بازيکن‌ دعوت‌ شده‌ غايب‌ بودند. بازيکنان‌ تيم‌ فولاد و فجرسپاسى‌ به‌ دليل‌ مخالفت‌ مربيان‌ اين‌ تيم‌ها اجازه‌ شرکت‌ در اردو را نداشتند. ضمن‌ اينکه‌ باشگاه‌ پاس‌ هم‌ به‌ خسرو حيدرى‌ هافبک‌ خود اجازه‌ نداد تمرينات‌ اين‌ تيم‌ را ترک‌ نمايد که‌ همين‌ امر ناراحتى‌ سيموئز را در پى‌ داشت.
    پرسپوليسى‌ها آمدند
    در حالى‌ که‌ دنيزلى‌ با حضور بازيکنان‌ پرسپوليس‌ مخالفت‌ کرده‌ بود، ملى‌پوشان‌ اين‌ تيم‌ پس‌ از مذاکره‌ سيموئز با مربى‌ ترکيه‌اى‌ در اردو حاضر شده‌ و پا به‌ پاى‌ سايرين‌ به‌ تمرين‌ پرداختند.
    بازى‌ هجومى‌ در دستور کار تيم‌ملى‌ اميد
    پايان‌ بخش‌ تمرين‌ روز گذشته‌ فوتبال‌ بين‌ دو تيم‌ بود که‌ در حين‌ بازى‌ سيموئز با قطع‌ کردن‌ بازى‌ نکات‌ تاکتيکى‌ را به‌ بازيکنان‌ گوشزد مى‌کرد. البته‌ نکته‌ اصلى‌ در بازى‌ اين‌ بود که‌ مربى‌ برزيلى‌ به‌ فوتبال‌ هجومى‌ علاقه‌ خاصى‌ داشته‌ و ترجيح‌ مى‌دهد با سه‌ مهاجم‌ به‌ ميدان‌ برود. به‌ هر حال‌ در اولين‌ روز تمرينات‌ رحمتي، سيدجلال‌ حسيني، ياورزاده، ميرترابي، اولادى‌ و دقيقى‌ جزو آماده‌ترين‌ نفرات‌ حاضر در اردو بودند.
    فردا، پايان‌ اردو
    طبق‌ برنامه‌ريزى‌ انجام‌ شده‌ بازيکنان‌ حاضر در اردو تا فردا صبح‌ در اردوى‌ شبانه‌روزى‌ حضور خواهند داشت‌ و پس‌ از انجام‌ تمرين‌ فردا براى‌ شرکت‌ در تمرينات‌ تيم‌هاى‌ باشگاهى‌ خود اردو را ترک‌ مى‌کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •