تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 534 از 624 اولاول ... 34434484524530531532533534535536537538544584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

اگه در حالت فونت سایز بزرگ باز هم به اندازه کافی بزرگ نیست کاری از دست شما ساخته نیست مگر اینکه آپدیت واسش ارائه بشه که با اون میتونید سایز زیرنویس رو بزرگتر کنید (البته اگه تو آپدیت این نکته رو لحاظ کرده باشن)
    تو یکی از سایتای گیرنده دیجیتال (فکر کنم دنای بود)خوندم که حتی آپدیت یه مدل رو نباید رو مدل دیگه استفاده کرد ، و در صورت وقوع چنین فاجعه ای!! باید دستگاه رو ببرین نمایندگی تا واستون از نو پروگرم کنن

2. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

پس اگه 232 رو می گید سما قطعا تعداد بیشتری را پشتیبانی می کنه. و هم چنین صدای 5 کاناله. فروم رو یه چکی بکنی تفاوت های سما و ایکس ویژن هست
    من زیاد فرصت نکردم که فرمت های مختلف رو ، روی ایکس تست کنم ، و خب سما هم روی قسمت پلیرش تبلیغ زیاد کرده ، که اگه شما تفاوت هاش رو با ایکس تایید میکنین من از انتخابم راضی تر شدم

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

من زیاد فرصت نکردم که فرمت های مختلف رو ، روی ایکس تست کنم ، و خب سما هم روی قسمت پلیرش تبلیغ زیاد کرده ، که اگه شما تفاوت هاش رو با ایکس تایید میکنین من از انتخابم راضی تر شدم
    بله
    نقاط قوت سما: صدای 5 کاناله و زیرنویس و گستره بیشتر فرمت ریموت خوب
    نقاط ضعف: صدای کم، نرم افزار خِنگ! در هنگام تعویض کانال، کد های مشترک ریموت با بعضی دستگاه های چینی و عدم پشتیبانی گچپژ در نامگذاری کانالها(در زیرنویس مشکلی ندارد)

5. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بله
    نقاط قوت سما: صدای 5 کاناله و زیرنویس و گستره بیشتر فرمت ریموت خوب
    نقاط ضعف: صدای کم، نرم افزار خِنگ! در هنگام تعویض کانال، کد های مشترک ریموت با بعضی دستگاه های چینی و عدم پشتیبانی گچپژ در نامگذاری کانالها(در زیرنویس مشکلی ندارد)

بله از کنترلش که راضیم هم از لحااظ زاویه هم مسافت خوبه
    صدایی کم رو شما میگید و دوستان دیگه هم گفتن و من هم تجربه کردم ، حالا نمیدونم اگه منظور کمی صدا نسبت به حالت انالوگ باشه واقعا خیلی کمتره
    مثلا صدا اگه روی 8 باشه تو حالت تلویزیون آنالوگ خیلی خوب و بلنده ولی با دستگاه دیجیتال صدای 8 که واسه خود تی وی هست اصلا جواب گو نیست و خیلی بیشتر باید باشه
    اگه منظور نسبت به دستگاه های دیگه ست ، گفتم ایکس رو هم امتحان کردم صداش نسبت به تی وی آنالوگ واقعا کم بود و مثه سما بود

در مورد کد مشترک ریموت میشه بگین با چه دستگاهی قاطی میشه ؟؟

7. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

مبارکه. دی
    مگه مجبوری آپدیت کنی؟!
    اگه سایت داره بهشون بگو یا بزنگ ببین چی میگن
    اخه زیر نویس رو خاموش زده
    سایتش رفتم ولی جوابی نگرفتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

بله از کنترلش که راضیم هم از لحااظ زاویه هم مسافت خوبه
    صدایی کم رو شما میگید و دوستان دیگه هم گفتن و من هم تجربه کردم ، حالا نمیدونم اگه منظور کمی صدا نسبت به حالت انالوگ باشه واقعا خیلی کمتره
    مثلا صدا اگه روی 8 باشه تو حالت تلویزیون آنالوگ خیلی خوب و بلنده ولی با دستگاه دیجیتال صدای 8 که واسه خود تی وی هست اصلا جواب گو نیست و خیلی بیشتر باید باشه
    اگه منظور نسبت به دستگاه های دیگه ست ، گفتم ایکس رو هم امتحان کردم صداش نسبت به تی وی آنالوگ واقعا کم بود و مثه سما بود

در مورد کد مشترک ریموت میشه بگین با چه دستگاهی قاطی میشه ؟؟
    بعضی وی سی دی ها که با اسامی مختلف و شکل های یکسان تو بازار ریخته اند. مثل مارشال سونامی و ... که علی رغم چینی بودن ایرانی هم هستند.!(مثل همین سما ی خودمون)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه در حالت فونت سایز بزرگ باز هم به اندازه کافی بزرگ نیست کاری از دست شما ساخته نیست مگر اینکه آپدیت واسش ارائه بشه که با اون میتونید سایز زیرنویس رو بزرگتر کنید (البته اگه تو آپدیت این نکته رو لحاظ کرده باشن)
    تو یکی از سایتای گیرنده دیجیتال (فکر کنم دنای بود)خوندم که حتی آپدیت یه مدل رو نباید رو مدل دیگه استفاده کرد ، و در صورت وقوع چنین فاجعه ای!! باید دستگاه رو ببرین نمایندگی تا واستون از نو پروگرم کنن
    سلام

اقا این اواتارت منو کشته

ممنون زیر نویس کوچک / نرمال / بزرگ داره که بزرگش بد نیست کوچکش که دیگه ذربین میخواد .. اما چیزی که برام مهم بود کرکو پرم ریخت کف خون قاطی کردم فیلم بلوری با فرمت اوریجینال m2ts با حجم 30 گیگ ریختم تو usb مثل هلو بدونه افکت کیفیت پخش میکنه .. اونایی که خداد تومن میدن پخش کننده بلوری میخرن دیوونن ؟؟

سوال
    اولش که رسیورو گرفته بودم ساعت اوکی بود

اما جدیدا
    تو تنظیمات ساعت یه کم ور رفتم یه تنظیم محلی داره و هیچی دیگه نداره من چه خودکار میزارم چه محلی
    اما الان وقتی استندبای میزارم مدت زمانی که دستگاه استندبای رو نشون میده هرکاری هم کردم ساعت نشون داده نمیشه

مثلا خاموش که میکنم 00:00 نشون میده و اگه دستگاه هرچقدر خاموش باشه طبق همین زمان میره جلو

اول اینجوری نبود تنظیم کارخانه ایی هم کردم نشد چیکار کنم بنظرتون ؟؟
    Last edited by vavi; 10-04-2013 at 18:40.

11. این کاربر از vavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    انرژی سیستم از نظر کیفیت،گارانتی،خدمات و آپدیت چطوره؟

Last edited by HamedTaleb; 16-04-2013 at 06:06.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلاماقا این اواتارت منو کشته ممنون زیر نویس کوچک / نرمال / بزرگ داره که بزرگش بد نیست کوچکش که دیگه ذربین میخواد .. اما چیزی که برام مهم بود کرکو پرم ریخت کف خون قاطی کردم فیلم بلوری با فرمت اوریجینال m2ts با حجم 30 گیگ ریختم تو usb مثل هلو بدونه افکت کیفیت پخش میکنه .. اونایی که خداد تومن میدن پخش کننده بلوری میخرن دیوونن ؟؟ سوالاولش که رسیورو گرفته بودم ساعت اوکی بود اما جدیداتو تنظیمات ساعت یه کم ور رفتم یه تنظیم محلی داره و هیچی دیگه نداره من چه خودکار میزارم چه محلی اما الان وقتی استندبای میزارم مدت زمانی که دستگاه استندبای رو نشون میده هرکاری هم کردم ساعت نشون داده نمیشهمثلا خاموش که میکنم 00:00 نشون میده و اگه دستگاه هرچقدر خاموش باشه طبق همین زمان میره جلواول اینجوری نبود تنظیم کارخانه ایی هم کردم نشد چیکار کنم بنظرتون ؟؟
    روی حالت خودکار که بزارین مشکل حل میشه معمولا ، چون بعضی وقتا شده از برق در آوردمش بعد که دوبار وصل کردم بصفر نشون میداده و بعد از یه بار خاموش روشن ساعت تنظیم شدهاز من روی خودکار تنظیم شده و اختلاف ساعت هم که 3.5 هست دیگه اوکی میشه خودش یا هم خودتون تنظیم دستی کنین ساعت و تاریخ رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من از گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیون استفاده میکنم قدرت سیگنال هم هر دو رو 100% هستش اما نمیدونم چرا کانال 3 صداش خرابه همش خش داره و قطع و وصل میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •