تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 534 از 720 اولاول ... 34434484524530531532533534535536537538544584634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

چه طور مگه؟ خواهش میکنم با دلیل منطقی بفرمایید.
    دلیل منطقی همین تکنولوژی قدیمی پنل هست.شما خودتون تشریف ببرید و از نزدیک فرقش رو با مدلی مثل st30 ببینید.شما پنلی می خواید که تو تصاویر دو بعدی از مدل های امسال کم نیاره و مدل v10 قطعا کم میاره.

2. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دلیل منطقی همین تکنولوژی قدیمی پنل هست.شما خودتون تشریف ببرید و از نزدیک فرقش رو با مدلی مثل st30 ببینید.شما پنلی می خواید که تو تصاویر دو بعدی از مدل های امسال کم نیاره و مدل v10 قطعا کم میاره.
    دوست عزیز رایان
    دلیل نمیشه که اگه یه تکنولوژی پنل جدیدتر بیاد بهتر از تکنولوژی قبلی باشه. امشب رفتم و ساید با ساید مقایسه کردم...تصویر v10 از همه ی مدلهای پاناسونیک بهتر بود بجز مدلهای vt . که با vt ها هم یکی بود فقط یه مقدار کنتراستش کمتر بود. که اینم طبیعیه چون vt خیلی ازاین گرونتره...شاید دلیلش اینه که این v10 مونتاژ ژاپن هستش. کلا من دقت کردم تلویزیون هایی که تو ژاپن مونتاژ میشه تصویر بهتری نسبت به اون یکی ها داره حتی اگه هم مدل باشن. بلاخره اگه فرقی نمیکرد که ژاپن واسه چی باید تو کشور خودش مونتاژ کنه, همه رو میداد همون سنگاپور و مالزی مونتاژ میکردن.
    بازم اگه فکر مکنید نظر من اشتباهه بفرمایید. مرسی
    Last edited by farshad.fitnes; 01-08-2012 at 00:36.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوست عزیز رایان
    دلیل نمیشه که اگه یه تکنولوژی پنل جدیدتر بیاد بهتر از تکنولوژی قبلی باشه. امشب رفتم و ساید با ساید مقایسه کردم...تصویر v10 از همه ی مدلهای پاناسونیک بهتر بود بجز مدلهای vt . که با vt ها هم یکی بود فقط یه مقدار کنتراستش کمتر بود. که اینم طبیعیه چون vt خیلی ازاین گرونتره...شاید دلیلش اینه که این v10 مونتاژ ژاپن هستش. کلا من دقت کردم تلویزیون هایی که تو ژاپن مونتاژ میشه تصویر بهتری نسبت به اون یکی ها داره حتی اگه هم مدل باشن. بلاخره اگه فرقی نمیکرد که ژاپن واسه چی باید تو کشور خودش مونتاژ کنه, همه رو میداد همون سنگاپور و مالزی مونتاژ میکردن.
    بازم اگه فکر مکنید نظر من اشتباهه بفرمایید. مرسی
    سزی st و vt تصویر تقریبا یکسانی داره.مدل v10 که هیچگونه فیلتری جهت مکان های پرنور نداره و مطمئنا تو محیط خونه دچار عدم درخشش پایین پنلتون میشید.همچنین تو خیلی از مسایل دیگه مثل قدرت پنل تو نماهای سربع و بازتولید رنگ مشکی و دقت رنگ و ...
    در مورد مونتاژ هم که دلیل نمیشه کیفیت فرق کنه.سری های جدید درسته که مونتاژ ژآپن نیست ولی پنل ها و قطعات ساخت ژاپن هست و این مهمترین چیزه.
    نظر شما محترمه.من نظر خودم رو میگم.من اگر باشم هیچوقت پول برای مدل قدیمی نمیدم.

5. 6 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اون دوستمون صفحه قبل سوال کرده بود white crush چیه؟ وایت کراش وقتی نور صفحه بیشتر از حالت طبیعی باشه و نشه روش کنترلی داشت به وجود میاد مثل led یا lcd یا مخصوصا وقتی تنطیم نورشون روی زیاده باعث میشه رنگای نزدیک به سفید از بین برن و سفید خالص نمایش داده بشن اینم یه عکس برای فهم بهتر قضیه گربه سمت راستی دچار وایت کراش شده و جزئیات موهای بدنش مشخص نیست توی خیلی جاها مخصوصا بازیای کامپیوتری با وقتی آسمون دیده میشه و تصویر براقه این مشکل وایت کراش خیلی ضد حاله ولی بعضیا باهاش حال میکنن!!!!!

7. 6 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام به دوستان
    کسی از اساتید میدونه که آیا مدیا پلیر داخلی پاناسونیک مدل TC-P55VT50 توانایی خوندن زیرنویس با فرمت srt را داره یا نه؟
    با سپاس

9. این کاربر از nemesis_sim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان
    کسی از اساتید میدونه که آیا مدیا پلیر داخلی پاناسونیک مدل TC-P55VT50 توانایی خوندن زیرنویس با فرمت srt را داره یا نه؟
    با سپاس

بله دوست عزیز فرمت SRT رو ساپورت می کنه برای نمایش خوانا زیرنویس فارسی با فرمت اس آر تی شما برو تو قسمت تنظیمات زیرنویس و زیرنویس رو روی عربی اوکی کن و بعد بر راحتی زیرنویس فارسی اجرا و نمایش داده میشه( فراموش نکن که فایل اس ار تی باید همنام با فایل فیلم شما باشه

11. این کاربر از Ebi725 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سزی st و vt تصویر تقریبا یکسانی داره.مدل v10 که هیچگونه فیلتری جهت مکان های پرنور نداره و مطمئنا تو محیط خونه دچار عدم درخشش پایین پنلتون میشید.همچنین تو خیلی از مسایل دیگه مثل قدرت پنل تو نماهای سربع و بازتولید رنگ مشکی و دقت رنگ و ...
    در مورد مونتاژ هم که دلیل نمیشه کیفیت فرق کنه.سری های جدید درسته که مونتاژ ژآپن نیست ولی پنل ها و قطعات ساخت ژاپن هست و این مهمترین چیزه.
    نظر شما محترمه.من نظر خودم رو میگم.من اگر باشم هیچوقت پول برای مدل قدیمی نمیدم.
    شما لطف دارید
    پس به نظر شما با 2میلیون 50اینچ چی بگیرم؟ 50اینچ بودنش خیلیی واسم مهمه, چون من فیلم زیاد میبینم...مرسی

13. 2 کاربر از farshad.fitnes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

شما لطف دارید
    پس به نظر شما با 2میلیون 50اینچ چی بگیرم؟ 50اینچ بودنش خیلیی واسم مهمه, چون من فیلم زیاد میبینم...مرسی
    با دو میلیون مدل UT30 پاناسونیک رو میشه گرفت.اگر بتونید کمی بودجه رو افزایش بدید و st30 بگیرید خیلی بهتر هستش.

15. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    باز من اومدم
    چون گیج شدم
    کدوم یکی از این بهتره
    samsung 6920 46
    ex720 46
    nx720 40
    pana 50ut30 50
    برای سالن می خوام
    اینا برام مهمه
    1کیفیت ساخت (خر کار باشه )روزی بیشتر از 10 ساعت روشنه
    2-کیفیت دو بعدی (هم اچ دی و هم اس دی )
    3-کیفیت سه بعدی
    4-پشتیبانی از فرمت های مختلف
    5-گیرنده دیجیتال خوب

با تشکر
    Last edited by hooooooman; 02-08-2012 at 10:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزيز مشكلت حل نشد؟ منم همين مشكلو دارم با 42vt30! من با گارانتى گرفتم ،حالا بنظر اساتيد اين مورد عيب محسوب ميشه؟ يعنى ايراد سخت افزاريه؟!
    دوست عزيز من بي خيالش شدم، فكر كنم مشكل از تلويزيون نباشه بلكه احتمالاً خود زيرنويسها نويز داره كه تو اين تلويزيون بيشتر ديده ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •