بسته هفتگی حرفه ای.قبلا روی 30 مگ محدود بود رایتل الان باز شده. 60 مگ دانلود 30 مگ آپلود میده. شمال شرقی تهران منطقه ازگل هستیم. گوشی هم گلکسی s4 فورجی. این تست هم 4g معمولی هست. رایتل هنوز 4g+ نداره. با دکل هم حدود 200 متر فاصله دارم
بسته هفتگی حرفه ای.قبلا روی 30 مگ محدود بود رایتل الان باز شده. 60 مگ دانلود 30 مگ آپلود میده. شمال شرقی تهران منطقه ازگل هستیم. گوشی هم گلکسی s4 فورجی. این تست هم 4g معمولی هست. رایتل هنوز 4g+ نداره. با دکل هم حدود 200 متر فاصله دارم
سلام ... دوستانی که اطلاعات فنی دارن ممنون میشم توضیح بدن که چرا سیم کارت رایتل مصرف باطری بالایی داره ؟ سیم کارت دیتا رو من روی Huawei e5577 که باطری 3000 داره تست کردم ... با اینکه سیگنال LTE خیلی قوی هست دستگاه داغ میکنه و سریع باطری خالی میکنه در حالی که این دستگاه با سیم کارت ایرانسل که سیگنال قوی نیست این مشکل رو نداره. کلا چه شما رو نسل سوم باشید یا چهار چه سیگنال قوی باشه یا ضعیف فرقی نداره ... دستگاه داغ میکنه و میشه گفت تقریبا دو برابر ایرانسل باطری مصرف میکنه .
شما قوی بودن سیگنال را با چی چک می کنید؟ تعداد علامت آنتن یا ...؟
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کردید مشخصات رو؟
تعداد علامت آنتن که خود دستگاه نشون میده فول هست در مقایسه با ایرانسل که نصفشه. آیا با LTEWatch میشه سیگنال و نویز و ... مودم های جیبی رو چک کرد ؟
معمولا روی هواوی ها جواب میده چه جیبی چه ...
اینم اندرویدشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رایتل درپیت نمی خواد 4 تا بسته درست نامحدود با قیمت مناسب بذاره؟ کوچ کنیم به یک اپراتور دیگه.
من چند ماه پیش زنگ زده بودم رایتل یه مشکلی پیش اومده بود برای سیم کارتم پرسیدم گفتن چند ماه دیگه اعلام میکنیم حالا میگن که میخوان بزارن
سلام رایتل در اصفهان فورجی راه نمی اندارد ؟
![]()
رایتل کلاً خوابه.
هنوز به خاطر رومینگ با همراه اول غرق در شادیه.
و متاسفانه توسعه شبکه را بیخیال شده. فورجی رایتل در تهران هم خیلی پوشش کم و محدودی دارد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستان نمایشگاه الکامپ شروع شده و ظاهرا رایتل بسته های اینترنتش رو با تخفیف های استثنایی گذاشته
کسی خبر داره از جزییات و بسته های ارائه شده؟ به 200 که زنگ زدم اصلا هیچی نمی دونست ولی توی کانال تلگرام کلی تعریف کرده که تخفیف کولاک گذاشتیم
من پارسال یه بسته از طرح الکامپ خریدم که قیمتش عالی بود . 36 گیگ روزانه و شبانه یک ساله 90 تومن
میخوام اگه امسال هم اینجوری داره یه سر فردا تا تهران بریم یه دوری بزنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)