سلام
یک کپی از برگ سبز بگیر ... هر دوتا رو باخودت ببر دانشگاه ...
یکشو باید بزاری برای پروندت ( پارسال از من خود برگ رو گرفتن)
باقی هم خود دانشگاه اقدام می کنه و معافیت تحصیلی برات صادر می کنن.
سلام
یک کپی از برگ سبز بگیر ... هر دوتا رو باخودت ببر دانشگاه ...
یکشو باید بزاری برای پروندت ( پارسال از من خود برگ رو گرفتن)
باقی هم خود دانشگاه اقدام می کنه و معافیت تحصیلی برات صادر می کنن.
خب چه عالی. پس برا انتخاب واحد مزاحم میشیم تا استادای خوب رو معرفی کنی. احتمالا با استادای سخت افزار هم مشترک زیاد دارین نه؟
میگم سوالای دیگه ای هم داشتم، اگه ممکنه اونا رو هم جواب بدین. در مورد خوابگاه و اینا منظورمه. ممنون
---------- Post added at 03:50 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------
من خودم مهندسی پزشکی (بیوالکتریک) قبول شدم ولی خب نرفتم ببینم چطوره. ولی کلا اینقدر میدونم بازار کار صنایع بهتره، ولی خب خودم اگه از رو علاقم باشه اصلا صنایع نمی رفتم. بیشتر مدیریته تا مهندسی.سلام
به نظرتون واسه يه خانم
مهندسي صنايع نجف آباد بهتره؟ يا مهندسي پزشكي خميني شهر؟
كدوم رشته راحتر هست؟ ميگن مهندسي پزشكي سخت هست؟ بازار كار كدوم بهتره؟
با تشكر
خلاصه اگه مثل من با علاقه زدی مهندسی پزشکی، دیگه تکلیف مشخصه، اگه نه هم که باید سعی کنی علاقه اصلیتو پیدا کنی.
آقا کسی در مورد تغییر رشته بعد از چند ترم اطلاعی داره؟ الآن من برم نرمافزار خواجه ، معدلم اوکی باشه ، میتونم به رشتههای دیگر تغییر رشته بدم؟ (مکانیک یا عمران بیشتر مدنظرمه)
بعد یه سوال دیگه. الآن خواجه نصیر یه ثبت نام اینترنتی داره ، یه ثبت نام حضوری! باید هردوش رو انجام و مکمل هم دیگر هستند یا ...؟ اصلاً ثبت نام اینترنتیـش چه جوری خواهد بود؟!(از 26م ثبت نام اینترتیش شروع میشه ، 29م هم ثبت نام حضوری داره!)
این توهین عظیمی بود که به مواد و کلا همه ی رشته های ولایتمدار دانشگاه علم و صنعت شد .
فقط خواستم این رو بگم که تا این حد کم لطف نباشین که دانشگاه علم و صنعت(حالا هر رشته اییش که باشه) رو با آزاد مقایسه کنین . طرف از بهترین دانشگاه های کشوره , مگه اینو نشنیدین تابحال؟![]()
یعنی هیچ کس در مورد این چیزی نمیدونه؟؟؟؟
اینم از اون حرفا بود
آدم یه عمر میخواد با رشتش زندگی کنه
نه با دانشگاه
دانشگاه چند سال کوتاه تموم میشه
به شما بگن گرد گیری کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت قبول شدی میری ؟!
ناراحت نشینا
ولی باید میگفتم
Last edited by mohammad_dj_kazin; 13-09-2011 at 04:37.
بله درسته .
شما چه رشته ای قبول شدید ؟
سلام و تبریک به همگی دوستان
بچه ها نظرتون چیه من باید چیکار کنم؟
ببینین من رشته هایی که انتخاب کردم نیمه متمرکزن و الانم که متمرکزها اعلام شده... آزاد رو هم که قبلن قبول شدم تهران همون انتخاب اولم... الان باید آزاد رو برم تا نتایج نیمه متمرکزم بیاد؟
الان من باید چیکار کنم؟ آزاد رو رزرو کنم یا برم همینو؟
+ دانشگاه آزاد بهتره یا سراسری؟!
بکمکین لطفن![]()
یکی به این سوال من جواب بده
یه سوال دیگه دارم تمام مدارک من با مهر و امضا هستش بازهم باید برم پست چیزی تحویل بدم؟
اصلا ماجرای ای اداره پست چیه؟
یه سوال دیگه هم دارم کلاسهای ما تازه واردا (جدید الورود) به دانشگاه از کی شروع میشه؟ روزانه و شبانه و غیر انتفاعی و پیام نور و ازاد با هم چه فرقی داره(منظورم شروع کلاس بود)؟
تورو خدا جواب بدین
دوست من شیمی کاربردی تهران مرکز قبول شده حالا سفر به من گفته برم تو سایتش ببینم زمان ثبت نامش کی هست اما سایتش باز نمیشه ارور میده کسی میدونه زمان ثبت نامش کی هست؟![]()
leon scott kendy عزیزسلام دوست عزیز
من خوب می دونم هزینه اش بالا می شه می خوام بدونم چه قدر می شه زیاده زیادش چه قدر می شه می خوام ببنم با وضعیت من می سازه یا کلا بروم و بی خیالش بشوم
بعد یک جا شنیدم که یکی بهم گفت برو جلو در دانشگاه آزاد دیگه بهشون بگو ثبت نامت کنن من بهش گفتم مگه می شه گفت آرره بعد از این ورو اون ور خوندم دیدم مال فنی و حرفه ای و بدون کنکوره این یعن چی
مثلا من می تونم بروم دانشگاه کرج همینجوری بگم منو ثبت نام می کنید
من هنو نمیتونم به کسی پیغام بدم،پس اینجا میگم:
نهایتش ترمی:شهریه+اجاره+خورد و خوراک+رفت و آمد و... دور بره 1 میلیون برات میشه.حالا خودت میدونی اگه بتونی از پسش بربیای برو.
بعضی از دانشگاه های آزاد آره همینطوری ثبت نام میکنن ولی نه همشون باید بری ازشون بپرسی و ببینی بدون کنکور ثبت نام میکنن یانه.
ولی اگه ثبت نامم کنن بیشترشون کاردانی میگیرن حالا خودت توی این 2-3 روزه برو یه پرس و جویی بکن.
موفق باشید.
اگه باهام کار داشتید تا اطلاع ثانوی اینجا بیاید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M E S S I; 13-09-2011 at 08:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)