چند صفحه قبل پیشنهاد دادم بچه ها وقتی نظر میدن طرح و پیش شمارشونم بنویسن ک یه آمار کلی از طرحها مناطق داشته باشیم. 271 پیش شمارشمه.
چند صفحه قبل پیشنهاد دادم بچه ها وقتی نظر میدن طرح و پیش شمارشونم بنویسن ک یه آمار کلی از طرحها مناطق داشته باشیم. 271 پیش شمارشمه.
دقیقا
من زنگ زدم میگم داستان چیه یه هفتس مخابرات خراب کرده باز، میگه ما مشکلی نداریم
میگم غیر از خودم لااقل 10-12 نفر دیگه رو میشناسم از مخابرات سرویس دارن و سرعتاشون داغونه یه هفته میگه نه .. شاید دیروز یکی دو ساعتی افت سرعت داشتیم ولی کلا هیچ مشکلی وجود نداره
یا خودشون خرن یا ما رو خر فرض میکنن یا واقعا ملتمون طوری هستند که هر کاریشون بکنی جیک نمیزنن
امروز کلا 900 مگ دانلود کردم که از این 900 مگ 800مگش از دانلودها بود با سرعت 90 بقیش اکسپرس زیر 10
دوستان اگه زنگ میزنید 135 قبل از ساعت 7 صبح زنگ بزنید بفهمند منظورمون شبانه است
زنگ زدم میگم سرعت شبانم مزخرفه میگه الان که سرعتتون خوبه میگم الان بعد از ساعت 7 صبح
سرعت شبانه شبانه
طرف میگه رسیدگی میکنیم
طرحتون چیه؟ راستی 135 تو ساعات اداری هستش فقط
آقا از دیروز اینترنت من قطع شده ...از صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم چک کردم هنوز اعتبار و شارژم تموم نشده
باید چکار کنم؟
یک سوال.
تو شاتل سرعت دانلود از سرورهای خارجی تقریبا نصف سرورهای داخلی هست. بدون استثنا، چه روز چه شب. حالا می خواستم ببینم برا شما مخابراتی ها هم اینطوریه یا این شاتل نامرد باز داره فیلم در میاره؟
برای چک کردن مکان سرور سایت می تونید از این سایته استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم سایت رو هم بزنید درسته و حتما نمی خواد ip رو بزنید.
2.100 تونستم بگیرم دیشب
طلایی 2مگابیت 265
سلام دوستان هرکسی به این موضوع اعتراض داره در لینک زیر شکایت ثبت کنه تا ببینیم چی میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)