تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 534 از 645 اولاول ... 34434484524530531532533534535536537538544584634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز...
    من قبلا این سوال رو پرسیدم ولی هیچکس محلم نذاشت، گفتم دوباره بپرسم شاید یکی پیدا شد

اینم از سوال:
    با اجازتون یه لپ تاپ asus k42jc دارم. همان طور که میدونید از تکنولوژی nvidia optimus اتفاده می کنه و دوتا کارت گرافیک داره که رو intel هست و در صورت نیاز اتوماتیک میره رو nvidia geforce 310 m. اولا فکر می کردم که گرافیک nvidia از کار افتاده و گشتم دنبال مشکل که دیدم سایت اسوس یه اپدیت بایوس گذاشته که توی توضیحات مربوط به vga میشه. پس دانلود کردم و بایوس رو با موفقیت اپدیت کردم. اما از فرداش هی برنامه ها not responding میدادن و بسته می شدند و بعد از مدتی هم شروع کرد ه هنگ کردن و بعضی موقع ها هم اومدن blue screen. خلاصه سرتون رو درد نیارم نشستم با دی وی دی های مختلف ویندوز سون نصب کردم، جدیدترین اپدیت driver ها ر ودانلود و نصب کردم، اما هیچ کدوم افاده نکرد و داستان همچنین ادامه دارد.
    راستی جدیدا بیشتر هنگام پخش multimedia یعنی چه صوتی و یا چه تصویری برنامه ها بسته میشن و بعدشم هنگ یا بلواسکرین.
    در ضمن این کارا رو هم کردن و درست نشده: چک کردن هارد دیسک(اصلا بد سکتور نداشت)
    چک کردن رم(با memtest)
    حالا اگه میشه لطفا کمکم کنید چون الان دو ماهه و خیلی اذیت شدم و میترسم این وسط یه چیزیش بسوزه.

در ضمن هفته قبل بردمش شرکت گارانتیش از اول بایوسش رو فلش کرد و دوبار ریخت روش ....
    بعد که اوردم خونه دیدم دوباره همون مشکلات رو داره ولی بعد از 30 دقیقه اون خطاها رو میده، مثلا بازی call of duty رو که قبلا اصلا نمیشد بازی کنی و هنگ میکرد و میومد از بازی بیرون، الان تا یه بیست دقیقه میشه کار کرد.
    شرکت گارانتیش هم تو اسفند ما برا خرابی میفرسیم تهران(شیرازم و گارانتی vista دارم)، بعضی از دوستان گفتن بره تهران خراب تر برمیگرده.
    حالا لطف کنید و راهنماییم کنید دوباره ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام دوست عزیز...
    من قبلا این سوال رو پرسیدم ولی هیچکس محلم نذاشت، گفتم دوباره بپرسم شاید یکی پیدا شد

اینم از سوال:
    با اجازتون یه لپ تاپ asus k42jc دارم. همان طور که میدونید از تکنولوژی nvidia optimus اتفاده می کنه و دوتا کارت گرافیک داره که رو intel هست و در صورت نیاز اتوماتیک میره رو nvidia geforce 310 m. اولا فکر می کردم که گرافیک nvidia از کار افتاده و گشتم دنبال مشکل که دیدم سایت اسوس یه اپدیت بایوس گذاشته که توی توضیحات
    حالا لطف کنید و راهنماییم کنید دوباره ممنون میشم.
    سلام

نمیشه با قاطعیت دلیل و راه حل این مشکل رو گفت. ولی سه تا سوال:اول اینکه چرا فکر می کردین گرافیک انویدیا خرابه و به این نتیجه رسیدین که بایوس رو آپدیت کنین؟ و سوال دوم اینکه آیا دستگاه شما بیشتر از قبل داغ میکنه؟
    و سوال سوم اینکه آیا از ریفر نبودن لپ تاپتون مطمئنید یا اصلا چک نکردین؟

موفق باشین.

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    در مورد مشکل سیستم این دوستمون من هم با شما هم عقیده هستم . و بهتر است چند مورد را ایشان چک کنند
    1- دمای سیستم
    2- بایوس را به حالت قبل بر گردانند قبل از آخرین آپدیت
    3- از ویروسی نبودن سیستم اطمینان حاصل کنند
    4- با نرم افزارهایی مانند 3D Mark و امثال آن سیستم را چک کنند.

داره خودمونی میشه internet-forum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران - منطقه 3

14 سوال در مورد TOTAL و AVAILABLE نشون دادن رم نوت بوک

سلام دوستان ، من یه نوت بوک مدل Dell Inspiron 1526 دارم با ویندوز ویستا 32بیتی با سرویس پک 2 دارم ، یه مدته که وقتی سرعته فن میره بالا یدفعه خاموش میشه و با تمام برنامه هایه تیون آپ تستش کردم و هیچ ایرادی پیدا نکردم ، الان همه قسمتای سخت افزاری و نرم افزاری دارن درست کار میکنن ولی باز وقتی سرعت فنش خیلی میره بالا یدفعه خاموش میشه با اینکه قبلا خیلی بیشتر از این ازش کار می کشیدم اینجوری نمی شد
    الان 2تا مشکل درکل داره : 1- خاموش شدن ناگهانی بر اثر سرعت زیاد فن ..... 2- داشتن لگ زیاد هنگام بازی
    یه سوال برام پیش اومده : رویه دستگاه 3 گیگ رم نصب شده ولی تمام برنامه ها مینویسن 3گیگ نصب شده ولی 2 گیگ قابل استفاده ، مگه ویستا مثل XP هستش که بیشتر از 2 گیگ رو ساپورت نکنه
    در کل این موضوع یعنی چی که 3گیگ نصبه ولی 2گیگش قابل استفادست ، چون الان مثل قبل اصلا دیگه بازی نمیشه کرد با دستگاه ، همه بازی SlowMotion با کلی لگه ، خودم فکر میکنم ایراد از رم باشه ، چون وقتی برنامه Memory Diagnostics Tool رو اجرا میکنم ، بعد از 3-4 دقیقه که سرعت فن هی زیاد میشه باز نوت بوک یدفعه خاموش میشه و اصلا رم رو نمیشه تست کرد ، ریکاوری و همه کارهای جانبی رو هم انجام دادم و ویندوز در صحت و سلامته

این هم چندتا تصویر از سیستمم

..

..

با تشکر و قدردانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام دوستان ، من یه نوت بوک مدل Dell Inspiron 1526 دارم با ویندوز ویستا 32بیتی با سرویس پک 2 دارم ، یه مدته که وقتی سرعته فن میره بالا یدفعه خاموش میشه و با تمام برنامه هایه تیون آپ تستش کردم و هیچ ایرادی پیدا نکردم ، الان همه قسمتای سخت افزاری و نرم افزاری دارن درست کار میکنن ولی باز وقتی سرعت فنش خیلی میره بالا یدفعه خاموش میشه با اینکه قبلا خیلی بیشتر از این ازش کار می کشیدم اینجوری نمی شد
    الان 2تا مشکل درکل داره : 1- خاموش شدن ناگهانی بر اثر سرعت زیاد فن ..... 2- داشتن لگ زیاد هنگام بازی
    یه سوال برام پیش اومده : رویه دستگاه 3 گیگ رم نصب شده ولی تمام برنامه ها مینویسن 3گیگ نصب شده ولی 2 گیگ قابل استفاده ، مگه ویستا مثل XP هستش که بیشتر از 2 گیگ رو ساپورت نکنه
    در کل این موضوع یعنی چی که 3گیگ نصبه ولی 2گیگش قابل استفادست ، چون الان مثل قبل اصلا دیگه بازی نمیشه کرد با دستگاه ، همه بازی SlowMotion با کلی لگه ، خودم فکر میکنم ایراد از رم باشه ، چون وقتی برنامه Memory Diagnostics Tool رو اجرا میکنم ، بعد از 3-4 دقیقه که سرعت فن هی زیاد میشه باز نوت بوک یدفعه خاموش میشه و اصلا رم رو نمیشه تست کرد ، ریکاوری و همه کارهای جانبی رو هم انجام دادم و ویندوز در صحت و سلامته
    سلام

همینوطور که خودتون لا به لای حرفاتون گفتین مشکل از یکی از رم هاتون و یا ماژول رم هست. یک رم رو بیرون بیار و تست کن اگه دوباره مشکل داشت اون یکی رم رو در بیار. اگر آشنایی با تعمیرات نداری بهتره به تعمیرگاه ببری.
    اگر از ماژول رم باشه باید برد عوض بشه و اگر خود رم باشه که با تعویض رم درست خواهد شد.

موفق باشین.

6. این کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه internet-forum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران - منطقه 3

پيش فرض

سلام

همینوطور که خودتون لا به لای حرفاتون گفتین مشکل از یکی از رم هاتون و یا ماژول رم هست. یک رم رو بیرون بیار و تست کن اگه دوباره مشکل داشت اون یکی رم رو در بیار. اگر آشنایی با تعمیرات نداری بهتره به تعمیرگاه ببری.
    اگر از ماژول رم باشه باید برد عوض بشه و اگر خود رم باشه که با تعویض رم درست خواهد شد.

موفق باشین.
    دوست عزیز از توجهتون خیلی ممنون ، برد منظور همون مادربرد هست ، اگه از این 2موردی که شما فرمودی باشه پس چطور 3گیگ رو نشون میده؟ یعنی از نظر فنی امکانش هست که نشون بده و رم رو بشناسه ولی نتونه ازش استفاده کنه؟
    با تشکر فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    در مورد مشکل سیستم این دوستمون من هم با شما هم عقیده هستم . و بهتر است چند مورد را ایشان چک کنند
    1- دمای سیستم
    2- بایوس را به حالت قبل بر گردانند قبل از آخرین آپدیت
    3- از ویروسی نبودن سیستم اطمینان حاصل کنند
    4- با نرم افزارهایی مانند 3D Mark و امثال آن سیستم را چک کنند.

بازم سلام
    ممون که جواب دادین...
    1-فکر نکنم زیاد دما رفته باشه بالا، ولی وقتی یه کم توجه می کنم آره یکم داغه که فکر کنم معمولیه...
    3-ویروسی هم نیس چون انتی ویروس اپدیت دارم
    4-حتی تا پنج بار توی 3d mark انداختمش توی لوپ لپ تاپ آخ نگفت و امتیازای خوبی هم به گرافیک و بقیه می ده.
    در حال حاضرهم تعداد not responding هاش خیلی کم شده، بعلاوه اینکه هر از گاهی windows explorer ری استارت میشه....راستی وینوزم هم seven هستش...
    ممنون که کمکم می کنید
    شاد و پیروز باشید

9. این کاربر از 111061 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان دل 1520 ورودی سیمکارت برای استفاده به عنوام مودم رو داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان دل 1520 ورودی سیمکارت برای استفاده به عنوام مودم رو داره ؟
    کدامیک؟
    VOSTRO 1520 یا INSPIRON 1520

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض کمک

سلام
    من یک لب تاپ دل 1536 دارم .چند روز هست وقتی روشن می کنم صفحه شطرنجی میشه.وقتی چند بار خموش و روشن می کنم درست میشه.اگه میشه کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •