بدون شرح !
مال خودمه
لینک دیگه ترینر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدون شرح !
مال خودمه
لینک دیگه ترینر :
سلام
وقتی من میخام تو سات socialclub عضو شوم درآخر هر کاری میکنم انو میگه :There was an error creating your account. Please review all your details and try submitting again..
لطفا مرا راهنمایی کنید
نیازی نیست عضو شی. Skipe Login رو بزن و پنجره ی بعدش رو OK کن میره تو بازی. بعد که رفت اونجا تو Games For Windows یک اکانت آفلاین بساز.سلام
وقتی من میخام تو سات socialclub عضو شوم درآخر هر کاری میکنم انو میگه :There was an error creating your account. Please review all your details and try submitting again..
لطفا مرا راهنمایی کنید
اگه تا حالا نساخته باشی خودش پیغام میده. اگر نداد خودت کلید Home رو هرجا بزنی پنجرش باز میشه.
این ترینر رو دانلود کردم ولی کار نمی کنه !!!!!
در مورد گرفتن ماموریت از ماشین پلیس باید وقتی سوار ماشین شدید در حالت ایستاده کلیدE را بزنید و بعد گزینه های مختلف را امتحان کنید تا ماموریت هایی از قبیل کشتن افراد most wanted vh nvdhtj ;kdn
به این آدرس تو ویندوزت برو.C:\Documents and Settings\222\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
من در کنسول این بازی را می کنم و حدودا دو سه ماهه دارم بازی می کنم می شه گفت ازش سیر شدم می خوام یه کاری کنم که پول در بیارم یا یه کاری داشته باشم لطفا راهنماییم کنید.
دو تا مرحله آسون هست بنا به یه سری دلایل نمیتونم ردش کنم ! (بیشتر به دلیل هنگ کردن سیستم هست که به زودی درست میشه !)
1- مرحله جاکوب و مرحله Vlad رو لطفا برام رد کنید (جاکوب همینیه که باید چند نفرو زیر کنی ولاد هم همون لباسشویی!)
xlive هم گذاشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نگاهی به این صفحه بندازید یه چیزی در رابطه با اون دخترست که عکسش رو جلد سی دیه (هر کی فهمید چیه به ما هم بگه)
Last edited by kaka.ronaldo; 31-12-2008 at 13:47.
این دختره رو توی شهر بروکر یا داکس نمیشه پیدا کرد ؟ میخوام سوارش کنم :d
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)