تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 534 از 639 اولاول ... 34434484524530531532533534535536537538544584634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر منظور بانک قرض الحسنه مهر ایران هست که مجازه و مجوز داره.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
    گفتند بانک مهر اقتصاد
    همون که قبلا به اسم موسسه بسیجیان بود
    مجوز بانک نداره و بانک بی مجوزه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اگر منظور بانک قرض الحسنه مهر ایران هست که مجازه و مجوز داره.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
    بانک قرض الحسنه مهر ایران با بانک مهر اقتصاد فرق دارد و اسمشون باعث میشه فکر کنیم یکی هستند. دومی همینطور که M.R.S گرامی فرمودند موسسه است و برای خودش عنوان بانک را ساخته و استفاده. خودم در موسسه مهر اقتصاد سپرده دارم و یکبار اونقدر ذهنم مشغول بود که اشتباهی رفتم تو یه شعبه قرض الحسنه مهر ایران و وقتی نوبتم شد و دفترچه رو دادم کارمند که گفت برید مهر اقتصاد و تازه فهمیدم بخاطر تشابه اسمی اشتباهی شعبه رو انتخاب کردم.

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

الان بالاترین سود روز شمار رو کدوم بانک یا موسسه (مجاز) و با چه درصدی میده؟ همینطور حداقل کف حساب باید چقدر باشد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

الان بالاترین سود روز شمار رو کدوم بانک یا موسسه (مجاز) و با چه درصدی میده؟ همینطور حداقل کف حساب باید چقدر باشد؟
    بانک آینده 22 درصد روزشمار با کف 1 میلیون تومان

5. 2 کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستان برای اینکه بیشتر بتونن بدونن وام 4 درصد که بعضی بانکها یا موسسات ادعا میکنن که میدن اشنا بشن مثال ساده میزنم با رقم عدد. کاری ندارم با اینکه بعضیا پول لازم دارن و میخوان پول بردارن در واقع یه جورایی باید پول خوب داشته باشی تا وام بگیری برای این نوع از وام ها. درگیر ریز جزییات (شامل فرمولهای عقود بانکی و ...) نمیشم چون ممکنه بعضی ها اصل مطلب رو نگیرن و خیلی ساده تر طرح میکنم.
    مثلا این بی مجوز به قول دوستان یا سایر موسسات و بانکها که طرح اینطوری دارتد رو ببینید با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    اینجا وام با بهره 4 درصد نوشته. خب الان ما اگر 10 میلیون بزاریم به ما 9 تونان وام میدن منتهی چطوری. 10 تومان رو میزاری حداقل 4 ماه. همین 4 ماه رو حساب کنیم بقیه مثل اینه. بعد به شما اقساطش به ازای هر ماه 3 ماه هست یعنی 1 به 3 میگن در عقود بانکی. یعنی 4 ماه گذاشتی اقساط در 12 ماه پرداخت میشه. با 10 ماه بزاری میشه 30 ماه اقساطش.
    خلاصه 4 ماه بعد 10 میلیون ازاد شده و به شما 9 تومان وام میدن. قسطش با 4 درصد میشه ماهی 766 هزار تومان که در 12 ماه میشه حدودا 9 میلیون و 200 هزار تومان. که باید برگردونی به بانک.
    خب سود 4 ماه 10 تومان رو بزاری صندوق 21 درصد سود بگیری میشه تقریبا 700 هزار تومان.
    الان بری یه بانک معمولی وام 18 درصد بگیری برا 9 میلیون. اقساط میشه ماهانه 825 هزار تومان و در 12 ماه میشه 9 میلیون 900 هزار تومان.
    این مقدار رو از اون 9 میلیون و 200 هزار تومان کم کنید میشه 700 هزار تومان.
    همون 700 تومانی که در واقع این بانک که ادعا میکنه 4 درصد خودش بر میداره. در واقع وام میشه همون 18 درصد و با ارفاق 17 درصد!

موفق باشید
    Last edited by shangil; 06-04-2017 at 15:02.

7. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Nostophobia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام

وقتی ما یک سپرده وسط ماه یا آخرهای ماه باز می کنیم سود سپرده در آخر همان ماه یا در تاریخ روز افتتاح حساب در ماه بعد واریر می شود؟ مثلا اگر در روز 25 ماه فروردین حساب افتتاح کنیم آخر ماه فروردین سود سپرده به کارت واریز می شود یا 25 ماه بعد یعنی اردیبهشت؟

داره خودمونی میشه Nostophobia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام

وقتی ما یک سپرده وسط ماه یا آخرهای ماه باز می کنیم سود سپرده در آخر همان ماه یا در تاریخ روز افتتاح حساب در ماه بعد واریر می شود؟ مثلا اگر در روز 25 ماه فروردین حساب افتتاح کنیم آخر ماه فروردین سود سپرده به کارت واریز می شود یا 25 ماه بعد یعنی اردیبهشت؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    وقتی ما یک سپرده وسط ماه یا آخرهای ماه باز می کنیم سود سپرده در آخر همان ماه یا در تاریخ روز افتتاح حساب در ماه بعد واریر می شود؟
    مثلا اگر در روز 25 ماه فروردین حساب افتتاح کنیم آخر ماه فروردین سود سپرده به کارت واریز می شود یا 25 ماه بعد یعنی اردیبهشت؟
    سلام

هر دو مدل وجود داره . بستگی به قوانین و مقررات بانک یا مؤسسه داره

11. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام

اکثرا از روزی که پول گذاشتید یک ماه بعد میریزن. مثلا برای مورد شما 25 ماه بعد و همینطور الی اخر
    معمولا روزشمار سالانه هست که ماه به ماه واریز میشه. یا مثا یکساله هم باشه باز ماه به ماه واریز میشه. اندک بانکها مثلا 25 باز کنید تا 30 ام سود 5 روز رو میریزن بعد به روال 1 ماه برمیگردونن ولی من که چنین چیزی ندیدم!

13. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

از داخل اینترنت بانک "بانک مهر اقتصاد" (بانک نیست و موسسه است) یک قسمتی داره که امکان انتقال وجه به کارتهای شتابی رو داره. و می خوام مبلغی رو به کارتی در پاسارگاد انتقال بدم، اما وقتی فیلدهای اطلاعات رو پر می کنم و دکمه مرحله بعد رو می زنم که بره جلو پیغام خطا می ده که "صادر کننده کارت نا معتبر است" یعنی چی؟ کارت مبدا (مهر اقتصاد) رو میگه یا کارت مقصد (بانک پاسارگاد)؟ کارت مهر اقتصاد تا آخر همین ماه (فروردین 1396) اعتبار داره و بعد باید عوضش کنم؛ ممکنه واسه کارت مهر اقتصاد باشه؟ اگه منظورش کارت پاسارگاد باشه که من چند بار درست شماره کارت مقصد رو زدم ولی باز همین خطا رو نشون می ده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •