تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 534 از 4105 اولاول ... 3443448452453053153253353453553653753854458463410341534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه zizigooloo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اشتباه همه همینه فک میکنن سپاه هتله البته قبلا هتل بود اما دیگه نیست شاید شانس ما اینطوری بود الان شده زندان.از زندانم بدتر.یعنی من افسر بودم هیچ فرقی با یه سرباز صفر نداشتم.هر روز بجز شنبه و پنجشنبه رژه میرفتیم اونم تو تابستان وسط ماه رمضان ازساعت 7.30تا12 رژه میرفتیم کجا اهواز.دیگه تصورش را کن بعدشم میرفتیم نماز بعد نمازم باید تا ساعت 6عصر و گاهی اوقات تاساعت10شب کار میکردیم بعدشم میرفتم پست میدادیم کجا لشکر به اون بزرگی تمامش را باید دور میزدیم از سربازا امضا میگرفتیم پاسبخشیمونم 2ساعت به 2ساعت بود.دوباره صبح همینجوری بود تا خدمتم تموم شد یعنی بمومی هم بودیم اما شاید تا یه هفته هم خونه نمیرفتیم.شاید واسه شما این خدمت نیست نمیدونم منظور شما از خدمت چیه؟خدمت خیلی چیزاش بد بود اما یه خوبی داشت اونم آشنایی با بهترین دوستان دوران زندگیم بود.فوقالعاده بودن بچه های بسیار خوبی و به قول یکی از بچه ها هم مرد بودن.وقتی یکی مریض میشد همه باهاش مریض میشدن وقتی یکی شاد بود همه باهاش شاد بودن. وقتی واسه یکی اضاف میزدن همه ناراحت میشدن انکار واسه اونا اضاف میزدن .همه هوای همدیگر را داشتن.یادش بخیر انشالله دوستان همیشه موفق و موید باشن.
    منم قبول دارم در کل بستگی به شانس آدم داره.سپاهم جای بد داره. ولی احتمال اینکه توی سپاه یه جای خوب بیفتی بیشتر از نیرو انتظامیه. مهم اینکه این 17 - 18 ماه بگذره. امیدوارم همه کسایی که توی این تاپیک بودند و دارند اعزام میشند خدمت راحتی در انتظارشون باشه.

2. 2 کاربر از zizigooloo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

آقا خدمت من تموم شده ولی از من به شما یه نصیحت های می کنم
    کلا به این کادری های که باهاشون سرو کار دارید اعتماد نکنید 90 % شون آدمای نامردی هستن
    اگر احیانا افسر هستید بدونید این کادری ها بحتون بهتر از سرباز ها احترام قائل هستند ولی دلیل نمیشه هوای سرباز ها رو نداشته باشید هر چیزی که کادری ها خواستند براشون انجام بدید.
    آدم با معرفت باشید فقط برای پرسنل وظیفه نه برای کادری ها
    رفیقتون یا یه سرباز وظیفه رو به 2 روز تشویقی یا بخشش اضافه خدمت نفروشید.
    تو خدمت قوانین تخیلی که بعضی از این کادری ها از خودشون در میارن زیاد اهمیت ندید.
    سعی نکنید برای یه کادری یه کاری بکنید تا بهتون تشویقی بده بعدا پشیمون میشید.
    سعی کنید با بروبچه های خدمت حال کنید و در هر شرایطی هوای هم دیگه رو داشته باشد.
    اگر شیشه ای زدید شکستید بگید باد زد افتاد شما نزدید و هیچ جوره زیره بار حرف کادری ها نرید.
    اگر تو خدمت دژبان ورودی درب شدید عقده ای بازی در نیارید زیاد به سر و وضع پرسنل وظیفه گیر ندید فقط مواظب باشید موبایل و mp3 پلیر نیارند.
    اگر زیاد به سرو وضع سرباز ها یا افسر های وظیفه گیر بدید اول صبح یا ظهر طرف و اذیت کنید. ارزش خودتون و تو کل پادگان میارید پایین کسی به غیر از دژبانی حاضر نیت بحت سلام کنه موقع ترخیصی هم کسی حاضر نیست بهات خداحافضی کنه.

یادتون باشه ممکنه تو یه قسمت های بیفتید که به یه اشاره میتونید پدر یه سرباز یا یه افسر و بگیری اینجاست که میگم عقده ای نشید.
    سعی کنید تو چشم و دم پر این کادری ها نباشد و در واقع بیشتر پیش رفیقاتون تو خدمت باشید.

4. 4 کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بالاخره دوره آموزشی ما هم توی پادگان شهید نامجو انزلی ( یا بعبارتی هتل حسن رود) با اتمام رسید. اگه از دوستان کسی سوالی داره ما در خدمتیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا این روز اول سربازی عجب حس بدی داره. خیلی حالم گرفتس. عمرا فکر نمی کردم اینطوری بشم. آدم یه دفه از همه چیزایی که بهش عادت کرده جدامیشه و احساس یه زندانی رو پیدا می کنه. البته زندانی ها هم مجبور نیستن هر روز رژه برن اونم توی سرما و گرما. خلاصه فقط کاشکی زودتر بگذره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب به سلامتی دوستان اعزامیه 8/1 هم رفتن حالا ما موندیمو اعزاممون که 10/1 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نگووووووووووو
    من که هنوزم اقدام نکردم واسه پذیرش ... اخرش بدبخت میشم

داره خودمونی میشه zizigooloo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم دو سال پیش همین موقع چنین حسی داشتم، فقط بدون که سربازی با تمام سختی هاش زیادم بد نیست. باید یکم خودت رو به بیخیالی بزنی و قبول کنی که سربازی. یه دوریه که می گذره.فقط از لحظاتی که با دوستای جدیدت داری لذت ببر.

10. این کاربر از zizigooloo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چه حالی میده که افسر باشی و آموزشی هم نداشته باشی چون تکمیلی داری
    سپاه شهر خودت هم پذیرش گرفته باشی
    به من که خیلی خوش گذشت.
    اما الان فقط یه خورده پاهام درد میکنه و دستام!بالاخره 100 متر سینه خیز بر هر سربازها واجبه!
    فردا هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد حکم درجه هامونو میدن ما هم میشیم جناب سروان(ستوان سه)
    بعد از ظهر هم میریم درجه به لباسامون وصل میکنیم!!!!
    خیلی حال میده مگه نه؟
    Last edited by mhaf; 23-10-2011 at 21:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم دو سال پیش همین موقع چنین حسی داشتم، فقط بدون که سربازی با تمام سختی هاش زیادم بد نیست. باید یکم خودت رو به بیخیالی بزنی و قبول کنی که سربازی. یه دوریه که می گذره.فقط از لحظاتی که با دوستای جدیدت داری لذت ببر.
    شما آموزشی کجا بودی؟؟

---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

یه سوال:
    من که امریه گرفتم الان برم پلیس +10 بهم میگن کجا افتادم آخرش؟؟؟من هنوز بلاتکلیفم. به من گفتن باغرود نیشابور احتمال زیاد ولی یکی از دوستان گفت اونجا برا 10/1 احتمالا نیرو نمیگیره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

موهامو با نمره 4 زدم .بعد از چندی اگه بلند شه 06 اراک لازم میشه دوباره مو و ریش زد یا گیر نمیدن؟ یه موزر دارم اما باید به پریز زدش،

ساکمم بیخود سنگین میکنه...فردا صبح دارم میرم. آمار آشخور بازی ازین جهت تو 06 اراک چجوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •