تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 534 از 1364 اولاول ... 344344845245305315325335345355365375385445846341034 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

تریپ ادمینی هم میثم جواب داد !

پی سی ورد ماهانه چقدر خرج داره ؟!؟
    من به خود سایت که اصلا سر نمی زنم همش تو انجمنم !!! تا حالا شده از این خارجی ها به خاطر نقض کپی رایت اخطار بگیرید مثل بچه های تک دانلود ؟!
    سایت های دیگه که در مورد دانلود فعالیت می کنن رو دوست خودتون می دونید یا دشمن ؟؟؟!! آخه یکی از سایت ها که توش قرار بود بنویسم بهم گفت هر نرم افزاری بزاری باید توضیحم بدی گفتم یعنی باید داستان نویسیم هم خوب باشه گفت ما داستان نمی نویسیم سایت هایی مثل پی سی ورلد داستان می نویسن !!!

موفق و پیروز باشید

جاوید

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من گفتم خرید و فروش موردی نداره؟ طبق قوانین ممنوع هست!
    همون موقع که مهران امضاء منو پاک کرد یادگاریش تو امضام هنوز هست !!! امضام رو برات میل کردم گفتم کجاش مشکل داره گفتی مشکلی نداره بعد که با خود مهران صحبت کردم گفت نباید خریدو فروش کنی تو امضا بعد بهم گفت اگه موردی دیدی بهم بگو من پاک کنم یه سی چهل تا مورد تو امضا ها بهش نشون دادم مال یه هفت هشت نفرو پاک کرد ولی دید من از رو نمی رم بی خیال شد امضا بقیه رو پاک نکرد !!! ... حالا بماند

راستی چرا خریدو فروش تو انجمن ممنوعه ؟!؟

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام میثم جان

من سئوالهام یکم شاید واسه بقیه نا آشنا باشه

1- قهرمان مورد علاقه ات در شطرنج ؟( از قدیمی ها هم یکی رو بگو . چون از آواتارت میشه فهمید کی رو دوست داری)

2- گشایش مورد علاقه با مهره سفید؟

3- گشایش مورد علاقه با مهره سیاه ؟

4- بهترین کتاب شطرنجی که خوندی چی بوده ؟

5- هنوزم شطرنج رو دنبال میکنی ؟

6- نظرت درباره کاسپاروف و خداحافظیش از دنیای شطرنج ؟( من گریه کردم وقتی شنیدم . به نظر من کاسپاروف
    کسی بود که زیبایی رو باز به شطرنج برگردوند درست مثل رونالدینیهو)

7- نظرت درباره اینکه یه انجمن مخصوص شطرنج داشته باشیم ؟ (خیلی دوست دارم همچین چیزی باشه)

8- تو قهرمانهای ایرانی چه کسی رو دوست داری ؟

9- نظرت درباره پاگانینی شطرنج (لقب میخائیل تال)؟ و بابی فیشر؟

10- بهترین بازی شطرنجی که تا حالا دیدی؟

11- بهترین فیلمی که تو زندگیت دیدی چی بوده ؟

12- اهل ادبیات و رمان هستی ؟

13- 5 فیلم برای جزیره تنهایی؟

14 - 5 موزیک برای جزیره تنهایی؟

ممنون

زیاد سئوال کردم شرمنده .

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یه سوال میثم جان! چرا اینویزیبل کردی؟ قبلا که اینویزیبل نبودی! بعدا ویزیبل میشی؟ موقته؟

نگاه چقد طرفدار داری:
    amintnt*, *NashenaS*, alireza7, Dianella, javadbka, javid_blogsky, mahsoft, mehrdad21, pandemonium, saviss

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اول سلام
    بعد عید بچه های خوب اینجا مبارک خوب من شاید دومین پستم در این تاپیک باشه ( جالبه )
    ولی خیلی مسائل اینجا رو دنبال می کنم و حالا که آقا میثم نشسته روی این صندلی باید سوال پرسید چون
    از دست میپره
    سوالهای بنده
    1- از رونالدینهو خوشت میاد؟
    2- خیلی از ادب شما خوشم اومد چون یک بار برای شما پیام دادم با آغوش باز پذیرفتی آیا بیرون هم همینطور است؟
    3- حالا کی میخواهی زن بگیری شیطون؟ ( البته گفتی سربازی نرفتی)
    4- کسی تا حالا تو پی سی برات دردسر جدی درست کرده ؟
    5 - نظرت درباره نام کاربری جدید من چیه ؟
    6- نظرت درباره خود من چی هست؟
    7- دلت نمیسوزه که سایت با این محتوا بالا آمارش از یک لینک باکس بی محتوا کمتر است؟
    8- زیباترین هدف در زندگی خودت چی هست؟
    9 - زیباترین آرزوی خودت رو هم بگو رفیق؟

تموم شد امیدوارم سوالهای من زیاد اذیت نکنه شما رو رفیق به هر حال خیلی دوست داشتم سوالی بپرسم و جوابی گرفته باشم از شما دوست عزیز

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

5- اولين مدير انجمن كي بود ؟
    nardin
    اتفاقا من چند وقت پیش دیدم ایشون مدیر انجمن کرک هستن...... پروفایل ایشون رو دیدم و چون اینویزیبل بودن نمیدونستم آخرین لاگین ایشون کی بوده......... بعد آخرین پست ایشون مال خیلی وقت پیش بود......... حالا سوالم اینجاست که چرا ایشون دیگه نیستن؟ شما از Nardin عزیز خبر داری؟

ممنون میثم جان......

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام خدمت مدیر سایت
    1_ از چه بازیگری خوشت میاد؟
    2_ بهترین کمپانی اتومبیل سازی دنیا؟
    3_ فعال ترین کاربر؟
    4_تیم فوتبال مورد علاقت چیه؟
    5_cpu سیستمت intel یا amd؟
    6_رم سیتمت چنده؟
    7_به آواتورت علاقه داری؟
    ممنون

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام هم شهري عزيز عيدت مبارك

شنيدم مغازه داري درسته(طرفهاي سبز ميدان)؟
    من بيام مغازت تحويلمون مي گيري؟
    اين محصولات فروشگاه مال مغازه خودته؟
    توي مجموعه حرفه اي كه بيرون داده بودي يه كاري كرده بودي كه ارمتون بياد توي قسمت my computer/properties خيلي دنبال اموزشش هستم مي شه توضيح مختصري بدي دربارش يا لينك اموزش بذاري؟
    چند تا مجموعه نرم افزاري بيرون دادي؟
    چطوري مجموعه نرم افزاري بيرون مي دي ايا اولين بار با شركتي قرارداد بستي يا مي بندي ؟
    چرا ما بايد از فروشگاه الكترونيكي خريد كنيم و پول پست هم خودمون بديم ؟(اين واقعا براي من سواله ها)
    كجا دانشگاه ميري؟
    ترم چندمي؟
    gf داري؟
    ايا شده pm هاي ديگران رو بخوني؟
    به تاپيكهاي ترش شده سر ميزني؟
    من يه تاپيك زده بودم كه در عرض يك دقيقه ترش شد(با يك بازديد كننده) و بعدا وقتي دوباره ديدمش ديدم تعداد بازديدكنان شدند 12 نفر به نظرت عجيب نيست؟

فعلا همينا تا بعد

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا ميثم
    سال نو رو به شما تبريك ميگم.

اين هم چند تا سوال از طرف من:

1- از آغاز فعاليت سايت و به خصوص از ابتداي فعاليت انجمن ها توي ذهنتون همچين مسيري رو براش در نظر داشتين و بر اساس يه تصوير ذهني مشخص فعاليت مي كردين يا اين كه به مرور و با اضافه شدن افراد جديد در اين مسير افتاد تا به اين گستردگي و اين سطح از كيفيت برسه؟

2- سايت (+انجمنها) كنوني چقدر با چيزي كه در ابتدا روش برنامه ريزي كردين شباهت داره؟ چقدر تفاوت داره؟

3- با سازي آشنايي دارين؟ اگر اينطوره چه سازي و در چه سطح؟

4- انگيزه و ايده ايجاد سايت و همينطور انجمنهاي p30world كي، كجا و چه طوري به ذهنتون رسيد؟ آيا يه ايده مشترك بود؟

5- شعر نو يا قديم؟

6- چه سبك موسيقي؟

7- براي كنكور از ابتداي دبيرستان برنامه داشتين؟ يا فقط پيش دانشگاهي؟

8- شده به خاطر كارهاي مربوط به سايت برنامه هاي خانوادگي رو از دست بدين؟

9- يه شخصيت خارج از دنياي شطرنج كه بيشتر از بقيه تحسينش مي كنين و تاثير گذار هست براتون رو نام ببريد.

10- شطرنج چقدر توي بقيه جنبه هاي زندگي شما تاثير ميذاره؟

11- چي شد كه به اين رشته (شطرنج) علاقمند شدين؟

12 - غير از شطرنج ورزش ديگه اي هم توي برنامتون هست؟ اگر بله چه ورزشي و در چه سطح؟

13- اگه براي رسيدن به نتيجه اي دو تا راه وجود داشته باشه؛ اول راهي كه نسبتا ساده و سريع هست و نتيجه اون هم سريع آشكار ميشه اما در دراز مدت قابل اطمينان نيست و دوم راهي كه طولاني و وقت گير همينطور انرژي بر هست ولي نتايج اون شايد در كوتاه مدت تفاوتي ايجاد نكنن ولي در دراز مدت صد در صد مطلوب باشن، كدوم رو انتخاب مي كنين؟ چرا؟

از وقتتون بينهايت سپاسگذارم

سربلند و پيروز باشين

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

پی سی ورد ماهانه چقدر خرج داره ؟!؟
    بالا نوشتم ، حدود 380 هزار تومن در ماه هزینه ی سرور جدید هست

من به خود سایت که اصلا سر نمی زنم همش تو انجمنم !!! تا حالا شده از این خارجی ها به خاطر نقض کپی رایت اخطار بگیرید مثل بچه های تک دانلود ؟!
    آره ، خیلی پیش اومده ... البته در اینجور موارد اول اخطار میدن که مورد رو حذف کنید ، که ما هم سریع حذفش کردیم

سایت های دیگه که در مورد دانلود فعالیت می کنن رو دوست خودتون می دونید یا دشمن ؟؟؟!!
    از ابتدا تا به حال کاری به کار سایت های دیگه نداشتیم ، نه اونها رو دشمن میدونیم و نه دوستی باهاشون داریم !

آخه یکی از سایت ها که توش قرار بود بنویسم بهم گفت هر نرم افزاری بزاری باید توضیحم بدی گفتم یعنی باید داستان نویسیم هم خوب باشه گفت ما داستان نمی نویسیم سایت هایی مثل پی سی ورلد داستان می نویسن !!!
    نظر لطفشون بود!

موفق و پیروز باشید
    مرسی
    جاوید

همون موقع که مهران امضاء منو پاک کرد یادگاریش تو امضام هنوز هست !!! امضام رو برات میل کردم گفتم کجاش مشکل داره گفتی مشکلی نداره بعد که با خود مهران صحبت کردم گفت نباید خریدو فروش کنی تو امضا بعد بهم گفت اگه موردی دیدی بهم بگو من پاک کنم یه سی چهل تا مورد تو امضا ها بهش نشون دادم مال یه هفت هشت نفرو پاک کرد ولی دید من از رو نمی رم بی خیال شد امضا بقیه رو پاک نکرد !!! ... حالا بماند
    اگه درست یادم باشه امضای شما بخاطر وجود لینک وبلاگتون حذف شده بود ... بماند!

راستی چرا خریدو فروش تو انجمن ممنوعه ؟!؟
    این جزء سیاست گذاری های سایت هست که در ابتدای راه من و سینا و علی تصویبش کردیم

غیر از کاسپارف ... آلخین ، کاپابلانکا ، فیشر ، باتوینیک ...

2- گشایش مورد علاقه با مهره سفید؟
    اسپانیولی ، ایتالیایی ، گامبی شاه

3- گشایش مورد علاقه با مهره سیاه ؟
    در برابر E4 سیسیلی دراگون و سیسیلی نایدرف
    در برابرD4 هندی شاه

4- بهترین کتاب شطرنجی که خوندی چی بوده ؟
    آخر بازی کرس

5- هنوزم شطرنج رو دنبال میکنی ؟
    نه مثل سابق ، خیلی وقته حتی دست به مهره هم نزدم بعد از اینکه کنار گذاشتم

6- نظرت درباره کاسپاروف و خداحافظیش از دنیای شطرنج ؟( من گریه کردم وقتی شنیدم . به نظر من کاسپاروف کسی بود که زیبایی رو باز به شطرنج برگردوند درست مثل رونالدینیهو)
    البته که باعث ناراحتی من شد ، و خودم خیلی درباره ی علت خداحافظیش پرس و جو کردم ... ولی به هر حال هر قهرمانی یه مدتی میتونه قدرتمندانه توی عرصه باشه ... روزی باید کنار بره مثل همه ی قهرمانان گذشته

7- نظرت درباره اینکه یه انجمن مخصوص شطرنج داشته باشیم ؟ (خیلی دوست دارم همچین چیزی باشه)
    پیشنهاد وسوسه انگیزیه
    8- تو قهرمانهای ایرانی چه کسی رو دوست داری ؟
    امیر باقری

9- نظرت درباره پاگانینی شطرنج (لقب میخائیل تال)؟ و بابی فیشر؟
    مطمئنا تال بزرگترین شطرنج باز ترکیبی بود ، اون بخاطر بازی های فوق العاد و قربانی های بی نظیر یکی از محبوب ترین شطرنج باز ها بود ... اون همیشه برای فعال کردن بازی پیاده و سوار قربانی میداد ...
    سیماگین درباره ی تال میگه : "تال شطرنجباز مادرزاد است"
    تال پاگانینی شطرنج ، جادوگر ریگا

اما فیشر در بازی بلیتس یک سروگردن از بقیه بالاتر بود ... فیشر روحیه ی چنگنده ی لاسکر رو داشت و تکنیکش یادآور کاپابلانکا بود
    در مورد فیشر همین بس که ایروینگ چرنف در کتاب بزرگان شطرنج وقتی از اسپاسکی یاد میکنه و میگه که اسپاسکی تا سال 1972 قهرمان جهان بود و در این سال عنوانش رو در برابر فیشر از دست داد "البته باختن به فیشر گناه نیست!"

10- بهترین بازی شطرنجی که تا حالا دیدی؟
    زیاد بوده ، ولی اونچیزی که الان یادم میاد بازی "سوئیتین - ژیمانز : هاوانا 1969" بود که استاد صفدری برامون تحلیل کرده بود

11- بهترین فیلمی که تو زندگیت دیدی چی بوده ؟
    ایرانی : آژانس شیشه ای
    خارجی : بوی خوش زن

12- اهل ادبیات و رمان هستی ؟
    بله ... سعی میکنم بخونم

13- 5 فیلم برای جزیره تنهایی؟
    خارجی : پدر خوانده ، سکوت بره ها ، راننده تاکسی ، وکیل مدافع شیطان
    ایرانی : روبان قرمز ، ارتفاع پست ، مرد عوضی ، مومیایی 3 ، چهارشنبه سوری

14 - 5 موزیک برای جزیره تنهایی؟
    نکته دان عشق ، کویر غربت ، خواب آخر ، بغض : همه از علیرضا عصار

ممنون
    زیاد سئوال کردم شرمنده .

خواهش میکنم

از دست میپره
    سوالهای بنده
    1- از رونالدینهو خوشت میاد؟
    آره

2- خیلی از ادب شما خوشم اومد چون یک بار برای شما پیام دادم با آغوش باز پذیرفتی آیا بیرون هم همینطور است؟
    خواهش میکنم ... امیدوارم باشم

3- حالا کی میخواهی زن بگیری شیطون؟ ( البته گفتی سربازی نرفتی)
    هنوز بهش فکر نکردم

4- کسی تا حالا تو پی سی برات دردسر جدی درست کرده ؟
    نه خوشبختانه

5 - نظرت درباره نام کاربری جدید من چیه ؟
    خوبه ... همین!

6- نظرت درباره خود من چی هست؟
    نظر خاصی ندارم

7- دلت نمیسوزه که سایت با این محتوا بالا آمارش از یک لینک باکس بی محتوا کمتر است؟
    نه ، هرگز

8- زیباترین هدف در زندگی خودت چی هست؟
    اینکه در حال آینده رو لمس کنم!

9 - زیباترین آرزوی خودت رو هم بگو رفیق؟
    آرزوم اینه که این جمع چندین هزار نفری روز به روز جلو تر بره و پیشرفت کنه و روزها و لحظات خوبی رو در کنار هم داشته باشیم

تموم شد امیدوارم سوالهای من زیاد اذیت نکنه شما رو رفیق به هر حال خیلی دوست داشتم سوالی بپرسم و جوابی گرفته باشم از شما دوست عزیز

خواهش میکنم

اتفاقا من چند وقت پیش دیدم ایشون مدیر انجمن کرک هستن...... پروفایل ایشون رو دیدم و چون اینویزیبل بودن نمیدونستم آخرین لاگین ایشون کی بوده......... بعد آخرین پست ایشون مال خیلی وقت پیش بود......... حالا سوالم اینجاست که چرا ایشون دیگه نیستن؟ شما از Nardin عزیز خبر داری؟
    ایشون به دلیل اینکه در کشور دیگه ای مشغول کارهستن مدتیه فرصت اتصال به اینترنت رو ندارن

ایرانی : پرویز پرستویی ، رضا کیانیان ، خسرو شکیبایی
    خارجی : Dustin Hoffman ، Gregory Peck ، Nicolas Cage و البته Al Pacino

2_ بهترین کمپانی اتومبیل سازی دنیا؟
    تویتا

3_ فعال ترین کاربر؟
    ج.ن
    4_تیم فوتبال مورد علاقت چیه؟
    بایرن مونیخ

5_cpu سیستمت intel یا amd؟
    Intel

6_رم سیتمت چنده؟
    یک گیگ
    7_به آواتورت علاقه داری؟
    بله

ممنون
    خواهش میکنم

شنيدم مغازه داري درسته(طرفهاي سبز ميدان)؟
    نه مغازه ندارم

من بيام مغازت تحويلمون مي گيري؟
    جواب سوال بالا

اين محصولات فروشگاه مال مغازه خودته؟
    جواب سوال بالاتر

توي مجموعه حرفه اي كه بيرون داده بودي يه كاري كرده بودي كه ارمتون بياد توي قسمت my computer/properties خيلي دنبال اموزشش هستم مي شه توضيح مختصري بدي دربارش يا لينك اموزش بذاري؟
    حرفه ای؟
    مهران جان شما منو با میثم شریفی که توی خیابان لاکانی مغازه داره اشتباه گرفتی

چند تا مجموعه نرم افزاري بيرون دادي؟
    چطوري مجموعه نرم افزاري بيرون مي دي ايا اولين بار با شركتي قرارداد بستي يا مي بندي ؟
    چرا ما بايد از فروشگاه الكترونيكي خريد كنيم و پول پست هم خودمون بديم ؟(اين واقعا براي من سواله ها)
    بخاطر اینکه "دریافت وجه در محل" هست

كجا دانشگاه ميري؟
    شرمنده ج.ن

ترم چندمي؟
    ترم چهارم

ايا شده pm هاي ديگران رو بخوني؟
    نه ، همچین دسترسی نداریم

به تاپيكهاي ترش شده سر ميزني؟
    خیلی زیاد

من يه تاپيك زده بودم كه در عرض يك دقيقه ترش شد(با يك بازديد كننده) و بعدا وقتي دوباره ديدمش ديدم تعداد بازديدكنان شدند 12 نفر به نظرت عجيب نيست؟
    خوب اون یک بازدید برای این بود که تاپیک ایجاد شده بود توسط خودت و خودت اولین بار وارد تاپیک شدی و شماره 1 شد ... اون شمارنده ی "تعداد بازدید تاپیک" به صورت دوره ای نوشته میشه ... لحظه ای نیست ، بعد از چند ساعت تغییر میکنه
    ممکنه بخاطر همین این اتفاق افتاده

gf داري؟
    نه

فعلا همينا تا بعد

سال نو رو به شما تبريك ميگم.
    ممنونم ، منم همچنین

اين هم چند تا سوال از طرف من:

1- از آغاز فعاليت سايت و به خصوص از ابتداي فعاليت انجمن ها توي ذهنتون همچين مسيري رو براش در نظر داشتين و بر اساس يه تصوير ذهني مشخص فعاليت مي كردين يا اين كه به مرور و با اضافه شدن افراد جديد در اين مسير افتاد تا به اين گستردگي و اين سطح از كيفيت برسه؟
    البته از آغاز فعالیت همچین مسیری توی ذهنمون بود و براساس همون جلو رفتیم ... ولی خوب بلطبع هر چه که جلو تر میرفتیم اهداف روشنتر و مشخص تر میشد و با اضافه شدن دوستان جدید ما مسیر رو بهتر تونستیم ادامه بدیم و در بعضی مواقع با توجه به نیروهایی که در تیم داشتیم و به تیم اضافه میشدند اهداف جدید تری رو هم دنبال کردیم

2- سايت (+انجمنها) كنوني چقدر با چيزي كه در ابتدا روش برنامه ريزي كردين شباهت داره؟ چقدر تفاوت داره؟
    شباهت هاش بیشتر از تفاوت هاش هست ... اکثر تفاوت هایی که وجود داره حاصل کم تجربگی بود که در ابتدا داشتیم و براساس اون بعضی چیز ها رو اشتباه حدس میزدیم

3- با سازي آشنايي دارين؟ اگر اينطوره چه سازي و در چه سطح؟
    نه به صورتی که ساز بنوازم ... در حد اطلاعات مقداری کم

4- انگيزه و ايده ايجاد سايت و همينطور انجمنهاي p30world كي، كجا و چه طوري به ذهنتون رسيد؟ آيا يه ايده مشترك بود؟
    تقریبا یه ایده ی مشترک بود ... درست یک سال و نیم قبل از افتتاح سایت این طرح و ایده توی ذهنمون اومد و روش کار کردیم و یکم تجربه کسب کردیم و بعد اومدیم شروع کردیم
    ابتدا خیلی برامون سخت بود ... ولی بعد به سختیش عادت کردیم

5- شعر نو يا قديم؟
    هر دو رو دوست دارم ، ولی بیشتر شعر نو

6- چه سبك موسيقي؟
    پاپ و کلاسیک و بیشتر کلاسیک

7- براي كنكور از ابتداي دبيرستان برنامه داشتين؟ يا فقط پيش دانشگاهي؟
    از سوم دبیرستان میشه گفت تقریبا برنامه ای برای خودم داشتم

8- شده به خاطر كارهاي مربوط به سايت برنامه هاي خانوادگي رو از دست بدين؟
    خیلی خیلی زیاد ...

9- يه شخصيت خارج از دنياي شطرنج كه بيشتر از بقيه تحسينش مي كنين و تاثير گذار هست براتون رو نام ببريد.
    غیر از شطرنج که کاسپارف هست من از سه شخصیت خیلی خوشم میاد و همیشه کارهاشون رو دنبال میکنم و از خیلی وقت پیش این سه شخصیت رو شناختم و ...
    " علیرضا عصار ، مهران مدیری ، پرویز پرستویی "

10- شطرنج چقدر توي بقيه جنبه هاي زندگي شما تاثير ميذاره؟
    خیلی زیاد ، در حدی که حتی موقع شروع شطرنج دوستان قدیمی تر به من این تاثیر گذاری رو میگفتن ولی من باروم نمیشد
    تا موقعی که خودم لمسش کردم و الانم دارم لمسش میکنم

11- چي شد كه به اين رشته (شطرنج) علاقمند شدين؟
    اتفاق خاص اینکه میدیدم اطرافیان و فامیل و ... بازی میکنند. بعد یاد گرفتم و بعد از چند سال که به صورت آماتور بازی میکردم سراغش رفتم و چند سالی به صورت حرفه ای بازی میکردم و ...

12 - غير از شطرنج ورزش ديگه اي هم توي برنامتون هست؟ اگر بله چه ورزشي و در چه سطح؟
    نه ، هم فرصتش نمیشه ، هم اینکه پیر شدیم دیگه

13- اگه براي رسيدن به نتيجه اي دو تا راه وجود داشته باشه؛ اول راهي كه نسبتا ساده و سريع هست و نتيجه اون هم سريع آشكار ميشه اما در دراز مدت قابل اطمينان نيست و دوم راهي كه طولاني و وقت گير همينطور انرژي بر هست ولي نتايج اون شايد در كوتاه مدت تفاوتي ايجاد نكنن ولي در دراز مدت صد در صد مطلوب باشن، كدوم رو انتخاب مي كنين؟ چرا؟
    من راه دوم رو انتخاب میکنم ... دلیلش رو شاید واضح نتونم بنویسم
    مثلا یکی همین راهی بود که ما توی P30world طی کردیم ... مطمئنا از روز اول اینجا اینطوری و به این صورت نبود
    سه سال طول کشید و همه از وقت و انرژی گذاشتن و هزینه ی مادی و معنوی کردن تا ... این یه راه سختی بود که ما انتخاب کردیم

از وقتتون بينهايت سپاسگذارم
    سربلند و پيروز باشين
    ممنونم

فعلا تا اینجا
    ممـنــون
    مـیـثــم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •