نه تنها شبانه بلکه روزانه هم فوق العااده افتضاحه:
![]()
نه تنها شبانه بلکه روزانه هم فوق العااده افتضاحه:
![]()
که اینطور....!!
سرویس نامحدود سایر ISP ها چطوره...؟؟
کسی هست که راهنمایی کنه از کدوم شرکت سرویس نامحدود بگیرم در ضمن عدم قطعی خیلی برام مهمه چون روزانه بیشتر از ۱۷ - ۱۸ ساعت آنلاینم....
من الان ۵ ساله یوزر صبانت هستم تو این مدت هم مشکلات زیاد داشته اما این دفعه دیگه قابل تحمل نیست.
سرعت چسبیده کف کف یعنی افتضاح کامل
دیشب شبانه که هیچی اصلا حرفش هم نزن الان هم تست می کنم سرعت افتضاح نمی دونم چرا اینجوری شده ؟؟؟؟ برا همه همین جوره؟؟؟
امشب و هرشب... !
به من هم همینو گفتن.
Last edited by nm1390; 26-02-2012 at 14:28.
کسی آشنایی نداره ؟ کلاً این محدودیت از تهرانه ! اونا هم جواب نمیدند
کلی پول دادیم بابت این اشتراک ! الانم اینجور ! اسمش مملکت اسلامیه ! پول ملت رو بالا کشیدن مثل آب خوردنه !
تا چند شب دیگه برای دومین بار میام صبانت
خوبه دیگه پول زیاد میدی و استفاده کم میبری یه پیشنهاد دوستانه بهت میدم تعرفت را تغییر بده...
کسی خبر نداره ؟
تا کی می خواد اینجور بمونه ؟
سلام دوستان:
من که از نمایندگی نجف اباد، اول دی ماه سرویس گرفتم و هیچ جوابی نمیتونست داشته باشه خودم کارت شبکه رو با کابل عوض کردم، حل نشد. اول بهمن ماه خودم به فکرم افتادم که مودم رو ببرم اونجا، بعد فردا صبحش یه آقایی زنگ زد گفت مودم رو کانفیگ کردم، فوری رفتم اونجا دوباره خانم رو دیدم حالم داشت به هم میخورد. این که نمیدونست کانفیگ باید بشه هیچی، اصلا بلد نبود داده بود به اون اقاهه.
خوب عزیز من بلد نیستی مغازه باز میکنی چی کار![]()
دیگه از پایان بهمن تصمیم گرفتم مستقیمآً با نداگستر اصفهان تماس بگیرم که ساپورت خوبی داشت و راضی بودم
بچه ها کسی نمیدونه که من مودمم رو که زیمنس هست روی خونه بچه ها که از شرکت های دیگه سرویس میگرفتند جواب میداده و به صورت ریست شده مشکلی نداشته و باید در موقع استفاده از سرویس نداگستر حتما کانفیگ میشده تا هماهنگ بشه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)