سلام.
عطا جان همون موقع 3 ترابایتی Seagate Backup Plus Desktop رو 390 تومن خریدم.
خیلی عالیه و کلی هارد اینترنالم رو خلوت کرد.
خواستم ازت تشکر کنم.
سلام.
عطا جان همون موقع 3 ترابایتی Seagate Backup Plus Desktop رو 390 تومن خریدم.
خیلی عالیه و کلی هارد اینترنالم رو خلوت کرد.
خواستم ازت تشکر کنم.
الان 3 ترا چنده؟ فکر نکنم زیر 700 باشه
لطفاً تست هارد سیگیت 1 ترا ؟
سلام .
تست هارد اکسترنال seagate backup plus portable drive .
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اون دوستمون خیلی وقت پیش خریده بودن. الان ظاهراً قیمتها اومده پایین سیگیت سه ترابایت فکر کنم حدود 570 الی 600 هزار تومن باشه .
سلام
دوستان فرق بین هارد های پرتابل element و my passport وسترن در چیه؟ خواستم بدونم اگر فرق آنچنانی ندارند element رو ب علت قیمت پایین تر انتخاب کنم
هارد های my passport هنوز بدنه شون براق هست؟
سلام .
مهمترین تفاوت بین ایندو مدل نداشتن قابلیت Hardware encryption هارد اکسترنال Elements هست . ضمناً هارد اکسترنال WD my passport دارای نرم افزارهایی جهت مدیریت هارد هست . توصیه میشه که WD my passport رو بخرید .
مدل جدید WD my passport بر خلاف مدل قدیمی که پسوند essential داشتند بدنه براقی ندارند (تقریباً مات هست) .
دوستان هیچکدوم از این نرم افزار ها هارد اکسترنال رو شناسایی نمی کنه
نرم افزارهای HD Tune , HDD Life , Active Smart رو امتحان کردم ولی شناسایی نمی کنه
خواهش میکنم کمک کنید
البته من بیشتر می خوام با HDD Life شناسایی بشه که عمر تقریبی شو بدونم
Last edited by EshMoul; 18-05-2013 at 19:05.
نداشتن این قابلیت برای ی کاربری معمولی مثل پخش مدیا از روی هارد اهمیت آنچنانی داره؟
برای کاربردهای عادی ، این نرم افزارها و همچنین قابلیت Hardware encryption شاید مورد نیاز نباشه و حتی میتونید از نرم افزارهای مشابه هم استفاده کنید ولی پیشنهاد میشه WD my passport و یا Seagate backup plus رو بخرید .
Last edited by ata.royalfalcon; 18-05-2013 at 20:14.
سلام .
در disk management ویندوز هارد مورذ نظر و همچنین پارتیشنهای هارد دیده میشه یا خیر !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)