دوستان به درخواست من هم یه توجهی کنید چطور زبان بازی رو انگلیسی کنم؟
دوستان به درخواست من هم یه توجهی کنید چطور زبان بازی رو انگلیسی کنم؟
دوست عزیز شما برو به قسمت Options اونجا یه قسمت هست برای تنظیم زبان نمیدونم به آلمانی چی میشه اما انگلیسیش هست Language اونو باید تغییر بدی
البته شاید فایل زبان انگلیسی برای شما نصب نشده باشه که مجبوری نسخه بازیتو عوض کنی
خب قضیه اینجاست که من هیچ پچی اصلا نصب نکرده بودم قبلا
بازیم دست نخورده بوده
فایل pdf راهنمای انگلیسیش رو هم خوندم
فقط گفته بود اگه احیانا قبلا پچی نصب کردید اونو پاک بکنی بعد اینو نصب کنید که خب من بازیم دست نخورده هستش
Last edited by بردیا; 24-01-2011 at 23:59.
پچ 1.4 هم که اومده..!!
در موردش توضیح میدین؟
چه تغییراتی ایجاد شده؟
کسی نصب کرده؟
یه سؤال فنی:
وقتی مثلاٌ آپدیت چهره مسی رو دانلود میکنیم...یه همچین چیزایی..مثل استادیوم جدید و...اینها رو چجوری باید به بازی اضافه کرد؟
كسي تونسته به يه بازيكن يه پوزيشن ديگه اي بده؟؟
مثلا واسه يه هافبك مركزي هافبك هجومي رو بهش اضافه كنه. يا هافبك تدافعي!؟
من انتخاب ميكنم ولي انگار نه انگار. گويا بايد واسه اون كار پول داشته باشم ولي همه چيز 0 هست؟
كسي اين كارو كرده؟؟
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
شما برو تو اين آدرسخب قضیه اینجاست که من هیچ پچی اصلا نصب نکرده بودم قبلا
بازیم دست نخورده بوده
فایل pdf راهنمای انگلیسیش رو هم خوندم
فقط گفته بود اگه احیانا قبلا پچی نصب کردید اونو پاک بکنی بعد اینو نصب کنید که خب من بازیم دست نخورده هستش __________________
My document/Konami/Pro Eveloytion Soccer
ببين چه فولدر هايي داري؟
ببين فولدي به نام EDIT داري؟ اگه داري پاكش كن!
فكر كنم من كه پچ رو قبلا نصب كرده بودم اينطوري بود. يه فولدر به نام اديت اضافه شده بود!!
با سلام
کامل ترین پچ برای این بازی که تا به حال اومده به همراه روش نصبش رو میخوام
با تشکر
سلام
وقتي پوزيشن رو انتخاب كردي بايد از شاخص هاي تمريني اي ديگش هركدوم يكي كم كني وبه اون پوزيشني كه انتخاب كردي اضافه كني
هرچي بيشتر اضافه كني هفته هاي تمرينيش كمتر ميشه و لي پول بيشتري ميبره تا تموم بشه
موفق باشي
احتمالا توی پوشه Crack یه Img داره فایل های توشو توی فولدر اصلی Img توی Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011 کپی کنین !![]()
[QUOTE=Milad_4171;5799434
شما برو تو اين آدرس
My document/Konami/Pro Eveloytion Soccer
ببين چه فولدر هايي داري؟
ببين فولدي به نام EDIT داري؟ اگه داري پاكش كن!
فكر كنم من كه پچ رو قبلا نصب كرده بودم اينطوري بود. يه فولدر به نام اديت اضافه شده بود!![/QUOTE]
نه
تنها فولدری که هست save هستش
خودمم نمیدونم چه مرگشه
من برای نسخه های قبلی از پچای ga استفاده میکردم که مشکلی نداشت.
اولین بارمه از pes edit استفاده میکنم
سلام.دوست عزیز من سوالی دارم فکر کنم شما میتونید کمک کنید؟
من از هیچ پچی استفاده نمیکنم ورژن بازیم 1.2 هست و از فایل ادیت pespath استفاده میکنم میخوام تیم جدید که میسازم توی بازی نسیت تو other legue نشون بده مثل gremio که پچ های جدید به بازی اظافه میکنن؟یا تیم های لیبرتادورس تو بازیهای دوستانه ازادشه؟ فایلش unnamed_1826 تو پوشه dt0f هست فقط نمیدونم چطور بازش کنم یا تغییر بدم واسه پچ pesedi 1.4 میریزم تو مستر لیگ از بازی بیرون میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)