تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 534 از 1298 اولاول ... 344344845245305315325335345355365375385445846341034 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه عده زود باور سریع گول طرح مخابرات را خوردن

طرح نوروزی ٬ خیلی راحت سر خیلی ها کلاه رفت بخونید تا بگم چرا

مخابرات عزیز اومد یه طرح نوروزی گذاشت .

میدونید طرح زرین سرعت ۱ مگ هست و هر گیگ ۲۵۰۰ (تا ۱ هفته پیش)

بعد برای شبانه رایگان یه سری ها اومدن اینترنت ۱مگ خریدن

ساده ترین حالتش این بود سرعت ۱ مگ بدون ترافیک ٬ ماهیانه مبلغ 7500 تومن نا قابل به مخابرات بدید ولی مخابرات اومد یه شرط گذاشت که این طرح ۶ ماه یا ۱ ساله است برای شبانه رایگانش .

خب . حالا ۶ ماه ضربدر ۷۵۰۰ تومن میشه ۴۵۰۰۰ تومن و ۱ سال ضربدر ۷۵۰۰ تومن میشه ۹۰ هزار تومن . یعنی شما مثلا ۶ ماه گرفتید ۴۵۰۰۰ تومن تازه بدون هیچ ترافیکی !!!!!!!!!!!!!!!! باید ترافیک هم بخری
    خب این ۴۵۰۰۰ تومن با گیگی ۲۵۰۰ که بود میشد ۱۸ گیگ !!!

یه عده دیگه سرعت ۲ مگ گرفتن که ساده ترین حالتش بود سرعت ۲مگ بدون ترافیک ماهیانه ۱۲ هزار تومن ٬ من فقط ۶ ماه را حساب میکنم که میشه ۶ ماه ضربدر ۱۲ تومن ۷۲ هزار تومن !!!!! تازه بدون هیچ ترافیکی ! فرض کن باید ترافیک هم بخری
    این ۷۲ تومن میشد ۲۹ گیگ ترافیک خرید !!!

اگه بقیه حالت هارو حساب کنید که میبینید بیش تر هم سرتون کلاه میره !!

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

خوب دوستان امروز از رنگین کمان زنگ ز ن و گفتن خطط دی ال سیه و نمیوونیم بدیم گفتم چطو اصفهان میتونن گفتن تجهیزاتش نیست و چرت و پرت به شبکیه و اریا فون هم زنگ زدیم همینو گفتن.انگار بعد ۴ سال انحصارطلبی هنوز هم که هنوزه مخابرات داره سلطنت میکنه.
    لاکن به این مقدار راضی نباشید.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان میگم اگه یادتن باشه قبلا هر کی از مخابرات سرویس داشت بعضی اوقات ترافیک انگار یهو تموم میشد و اصن برکت نداشت ولی الان که 3500 شده انگار قضیه فرق میکنه و مصرف ترافیکش مثه شاتل و اینا شده
    برا شما هم همینطوره یا من فقط همچین احساسی دارم

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

یه سری ها به معنای واقعی احمق هست !!!!!

رفتن طرح نوروزی خریدن !!

اون موقع که طرح نوروزی اومد ‍٬ زرین سرعتش ۱ مگ بود و هر گیگ ۲۵۰۰ تومن هزینه داشت.

حالا یه سری ها اومدن طرح نوروزی گرفتن مثلا سرعت ۱ مگ برای چه قدر وقت که شبانه رایگان بده ؟ ۶ ماه مثلا .

حالا تو لیست قیمیت یه نگاه بندازید ۱مگ که هیچ گیگی هم بهتون نمیده داره ۷۵۰۰ تومن ماهیانه میگیره . یعنی ۶ ماه ضربدر ۷۵۰۰ تومن میشه ۴۵ هزار تومن برای هیچ گیگ . تازه باید ترافیک هم بخری .
    با این ۴۵ تومن میشد ۱۸ گیگ ترافیک خرید !!!!!!!!!!!

یه عده اومدن ۲ مگ خریدن ! ۲ مگ (بدون هیچ گیگ) که ۶ ماه به فرض قرار داد ببندی باید ماهی 12000 تومن بدید تازه بدون هیچ گیگ !!!‌ یعنی میشه ۶ ماه ضربدر ۱۲ تومن که میشه ۷۲ تومن !!! یعنی ۷۲ تومن میدی هیچ گیگی هم بهت نمیده . پول ترافیک هم حساب کن
    یعنی میتونستی ۲۹ گیگ ترافیک بخری با این پول !!!!

اگه طرح با گیگ بخری مثلا ۲ مگ ۸ گیگ یا ... تازه بیشتر هم سرت کلاه میره .

خیلی ساده با سر مردم را کلاه گذاشتن !‌ مردم هم به به کردن بدون اینکه یه ذره فکر کنن ...

هرکی میگه حرفام اشتباهه بیاد بگه
    حرفات از اشتباه هم اونوره حالا بهت می گم چرا اولا مخابرات گیگ را گرون کرد شد 3500 حالا من با همون 2500 تو حساب میکنم.
    1. من طرح 1 سال 1 مگ دارم با 2 گیگ شارژ میشه ماهی 14 تومن که یکسالش میشه 168 تومن که گیگی 2500 میشه 67 گیگ که با ماهی 2 گیگ من 24 گیگ الان دارم اختلافش میشه 43 گیگ که شما فکر می کنی مخابرات سر منو کلاه گزاشته من شبی مگابایت 2600 ترافیک مصرف می کنم که میشه 78 گیگ در ماه و بعارتی بالای 900 گیگ در سال شما می دونی قیمت این با گیگی 2500 چقدر میشه !!! اینجوری من فقط گیگی 180 تک تومن دارم پول میدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

خوب دوستان امروز از رنگین کمان زنگ ز ن و گفتن خطط دی ال سیه و نمیوونیم بدیم گفتم چطو اصفهان میتونن گفتن تجهیزاتش نیست و چرت و پرت به شبکیه و اریا فون هم زنگ زدیم همینو گفتن.انگار بعد ۴ سال انحصارطلبی هنوز هم که هنوزه مخابرات داره سلطنت میکنه.
    لاکن به این مقدار راضی نباشید.

الان شما چه طرحی از مخابرات داری؟

داره خودمونی میشه adslali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چند روز هست وقتي تو سايت اسپيد تست نت سرعت رو تست ميكنم ; سرور اينترنتي كه باهاش وصلم رو تهران نشون ميده و لي قبلا شركت سپاهان اصفهان بود ... تو اين چند روزه كه سرور عوض شده ; سرعت شبانه مم هم نصف شده .... براي كسي ديگه هم تست كرده اينجوريه ..؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

چند روز هست وقتي تو سايت اسپيد تست نت سرعت رو تست ميكنم ; سرور اينترنتي كه باهاش وصلم رو تهران نشون ميده و لي قبلا شركت سپاهان اصفهان بود ... تو اين چند روزه كه سرور عوض شده ; سرعت شبانه مم هم نصف شده .... براي كسي ديگه هم تست كرده اينجوريه ..؟؟؟
    نه واسه من که امروز گرفتم همون سرور اصفهان بود

Sent from my HTC One X

8. این کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

الان شما چه طرحی از مخابرات داری؟
    زرین.

10. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

نه واسه من که امروز گرفتم همون سرور اصفهان بود

Sent from my HTC One X
    میتونی عوض کنی سرور رو...

12. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

حرفات از اشتباه هم اونوره حالا بهت می گم چرا اولا مخابرات گیگ را گرون کرد شد 3500 حالا من با همون 2500 تو حساب میکنم.
    1. من طرح 1 سال 1 مگ دارم با 2 گیگ شارژ میشه ماهی 14 تومن که یکسالش میشه 168 تومن که گیگی 2500 میشه 67 گیگ که با ماهی 2 گیگ من 24 گیگ الان دارم اختلافش میشه 43 گیگ که شما فکر می کنی مخابرات سر منو کلاه گزاشته من شبی مگابایت 2600 ترافیک مصرف می کنم که میشه 78 گیگ در ماه و بعارتی بالای 900 گیگ در سال شما می دونی قیمت این با گیگی 2500 چقدر میشه !!! اینجوری من فقط گیگی 180 تک تومن دارم پول میدم
    یعنی یک ساله با ماهی 2 گیگ خریدی میشه 168 تومن.به شرط وجود ترافیک میتونی شبانه دانلود کنی.حالا شبانه 2.6 گیگ رایگان دانلود میکنی که در ماه 78 گیگ شبانه رایگان برات در میاد که در این صورت واسه یک سال میشه 949 گیگ شبانه رایگان حالا 950 گیگ با قیمت هر گیگ 2.5 هزار تومن می شود 2,375,000 تومن می شود به عبارت بهتر مخابرات کلک نزده ؛ درست میگم ؟
    ولی یک سوال کی تو این سال بیاد همین چنین کاری بکنه ؟ یک سال شب زنده داری ؟ دراین صورت باید حتما بره متخصص روان شناس و مغز و اعصاب.نگو که بنامه دانلود اتوماتیک دارم این محبورت میکنه که شبا زنده داری باشی که عوارض خطرناکی واسه ادم داره اونم در میانسالی
    اصلا میگویم گیگ باید بشه 1 هزار تومن نه 2.5 تومن که وقتی طمع پول و ثروت حرف اول می زند ، دیگه امیدی نیست.

14. این کاربر از Behrouz_se60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •