نه بابا سر کار نیستی
سرعت 128 با 1 گیگ ترافیک ماهیانه 5500 تومن
نه بابا سر کار نیستی
سرعت 128 با 1 گیگ ترافیک ماهیانه 5500 تومن
ایمان جون من که 512 دارم چند ماه دیگه دوره م تموم میشه . می تونم 128 کنم و از این ماهی 5500ی استفاده کنم ؟
یعنی اون کسایی که سرویس قبلا هم داشتن الان میتونن به دلخواه فقط 1گیگ شارژ کنن چون 128 حتما باید 3 گیگ ترافیک بخری تا بشه استفاده کرد؟؟؟
توی E-Care من این تعرفه وجود نداره اما برای ثبت نام کاربران جدید وجود داره
اما وقتی ایرانسل تبلیغ میکنه ماهیانه 1 گیگ 128 باید همه بتونن استفاده کنن نه فقط ماه اول
دوست عزیز تعرفه 128 با یک گیگ ترافیک 5050 تومان برای کاربرانی که جدید ثبت نام میکنند ولی میتونند هر ماهه تمدید کنند و تعرفه رو ماه های بعد هم عوض کنند
ایرانسل معمولا تعرفه ای جدید رو تو غالب پیشنهاد تشویقی برای کاربرهای جدید میده و کاربرهای قدیمی دیگه گول خوردن و نیاز به تشویق ندارند!!! نمیتونن استفاده کنند.
سیاستشون فقط تو جلب مشتری جدید حالا راضی نگه داشتن کاربر های قدیمی چی میشه نمیدونم!!!
البته یه راه برای کاربر های قدیمی هست! اون هم این که تعرفه رو به 128 مصرف ازاد تغییر بدن و بعد یه بسته افزایشی 1 گیگ بخرن 6700 تومان فرقش 650 تومان میشه ولی خوب دیگه این هم یه راهه!
سلام دوستان. من امروز که سوار بی آر تی بودم یک موضوع خیلی جالبو فهمیدم اون هم اینکه بالا پشت بوم اکثر بانکها حالا چه خصوصی و چه دولتی مودم بیرونی وایمکس نصب شده است. به نظرتون این مودم ها برای مبین نت هستش یا ایرانسل؟
ﺳﻼﻡ...یکی من رو ببینه.......
یکی اینارو کامل جواب بده لطفا..........به 707 هم زنگ زدم طرف همش میگفت تکنسین میاد برای نصب از اون بپرسید.من قبل از ثبت نام باید اینارو بدونم.
۱،ﻣﯽﺷﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻃﺮﺣﻬﺎ ﮐﻪ ﻣﻮﺩﻣﺶ ﺭﺍﯾﮕﺎﻧﻪ ﺑﺠﺎﯼ ﻣﻮﺩﻡ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﻣﻮﺩﻡ ﺑﯿﺮﻭﻧﯽ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﺑﺠﺎﺵ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻣﻮﺩﻡ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﺍﺯ ﻗﯿﻤﺘﺶ ﮐﻢ ﮐﺮﺩ ؟
۲،ﻣﻮﺩﻣﻬﺎﯼ ﺑﯿﺮﻭﻧﯽ نیازی ﺑﻪ ﺑﺮﻕ ﻭ ﻋﺎﯾﻖ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ؟
۳،ﻣﻮﺩﻣﻬﺎﯼ ﺑﯿﺮﻭﻧﯽ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﺁﻧﺘﻨﻬﺎﯼ ﻭﺍﯾﻤﮑﺲ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﯾﺎ ﻫﻤﯿﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﻓﻀﺎﯼ ﺑﺎﺯ(حیاط) ﺑﺎﺷﻨﺪ ﮐﺎﻓﯿﻪ ؟
فکر نمیکنم بشه مودم بیرونی گرفت
برقش رو از طریق کابل lan و از توی خونه میگیره. طوری ساخته شده که آب توش نمیره
دوست من بعضی هاشون هم اینترنت وایرلس هست که پهنای باند اختصاصیش واسه شرکت ها و ادارات و کلاً حقوقیه که ماهیانه اش خیلی گرونه. یعنی ممکنه واسه هر آی اس پی باشه.
موفق باشی دوست من.
از دو مودم به طور همزمان میشه برای یه اشتراک استفاده کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)