این هم برای دوستانی که نگران بودند....
این هم برای دوستانی که نگران بودند....
سلام و خسته نباشید
ببخشید من این سوالو نباید اینجا میپرسیدم من برنامه ی ازمونو که دیدم (دفتر چه ) تصاعد ولگاریتم جزوش نبود . کتابم دیدم
ولی توی برنامه دیواری همون بزرگهکه دیدم تصاعد و لگاریتمو جز مباحث این دفعه بود
حالا بالاخره من نفهمیدم هست یانه .لطف میکنید بگید باید بخونیم یا نه ؟
نه لازم نیست بخونی دفترچه پارسالو نگاه کردم اینجوری نوشته بود ولی برای آزمون نیومده بود
نه،لازم نیست بخونید..کلا وقتی بین برنامه دیواری و برنامه دفترچه تناقض وجود داره به دفترچه اعتماد کنین...
یه خبرم برای گیمرهای عزیر بدم البته دور از چشم کنکور:
ps3 بالاخره هک شد
بچه ها با چه برنامه ای میشه فرمولای ریاضی و سینوس کسینوسی رو نوشت؟ چندتا سوال داشتم میخواستم بپرسم ولی میترسم واضح نباشه![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.یه سوال.
یکی از دوستام بعد از چند بار امتحان نتونست چندتا واحد مونده ی سومشو قبول شه.هنوز پیشم نرفته.
میتونه تابستون واحد مونده هاشو امتحان بده و بعد کنکور بده و تو مرداد و شهریور پیش 1 و 2 رو امتحان بده بره دانشگاه.؟
یعنی
1.تابستون واحد مونده.
2.تیر کنکور
3.مرداد پیش 1 غیر حضوری
4.پیش 2 غیر حضوری؟
امکان چنین کاری هست؟
بچه ها چندتا سوال هندسه و مثلثات داشتم اگه حوصله داشتین یه نگاه بهشون بندازین . فقط بی زحمت واسه همشون راه حل غیر تستی میخوام ببخشین که سوالام زیاد بود. گفتم جدا جدا بذارم که سوالی بی جواب نمونه. پیشاپیش ممنون
انتهای این:
و این صفحه:
کسی در این مورد اطلاع نداره.؟لطفا جواب بدید خیلی مهمه
سلام.یه سوال.
یکی از دوستام بعد از چند بار امتحان نتونست چندتا واحد مونده ی سومشو قبول شه.هنوز پیشم نرفته.
میتونه تابستون واحد مونده هاشو امتحان بده و بعد کنکور بده و تو مرداد و شهریور پیش 1 و 2 رو امتحان بده بره دانشگاه.؟
یعنی
1.تابستون واحد مونده.
2.تیر کنکور
3.مرداد پیش 1 غیر حضوری
4.پیش 2 غیر حضوری؟
امکان چنین کاری هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)