بله تقریبا در یک حد هستن از نظر کیفیت تصویر کمی کنتراست C6 سامسونگ بالاتر هست ولی D6 در عوض زاویه دید عریضتری داره.لطفا نطرتونو راجع به LG D660 هم بگین و میشه بگین در حد c695 سامسونگ هست یا نه؟
بله تقریبا در یک حد هستن از نظر کیفیت تصویر کمی کنتراست C6 سامسونگ بالاتر هست ولی D6 در عوض زاویه دید عریضتری داره.لطفا نطرتونو راجع به LG D660 هم بگین و میشه بگین در حد c695 سامسونگ هست یا نه؟
اگه دوستان متخصص زحمت بکشند جواب بنده رو بدن ممنون میشم
اگه بتونید ال جی lx9500 رو پیدا کنید فعلا از بهترین گزینه هاست
سامسونگ D 8000 و Sony EX720 چطورین ؟ موجود هستن؟
ممنون اما همه ی اینا بدونه گارانتی تا 1500000 هستن ؟! یا فقط منظورتون اون hx800 بود ؟!![]()
دوستان نیازمند راهنمایی های خوبتون هستم ..دوستان یه فکر دیگه هم به سرم زدسلام دوستان...
ممنون میشم تا بودجه 1400 - 1500 مدلی با همچین امکاناتی به من معرفی کنید , ترجیحا سونی باشه ....
1- کیفیت عالی ( Full HD) برای دیدن تصاویر ماهواره و بازی
2- 3 بعدی
3- پشتیبانی از فرمت های مختلف در USB
4- سایزش هم هرچی بالاتر
5- مصرف پایین
فعلا همینا
با تشکر
من خودم طبقه سوم هستم و خانواده طبقه دوم و این بالا TV ندارم با این بودجه تقریبا 1/5 میشه دوتا LED خوب خرید ؟؟ با این شرایط دیگه باید قید 3d رو بزنم ولی در عوض طبقه خودمم TV دار میشه ...ممنون میشم نظرتون رو در این مورد بگید ...
لطفا نظرتون در مورد sony nx 710 بگین از لحاظ کیفیت یا مصرف برق چطوری هست این مدل بهتره یا hx800
همه برندها مدل خوب و بد دارنسلام دوستان
من بودجه ای در حد 3 الی 4 میلیون دارم می خوام TV بخرم :
1-اولا در میان برندها سردرگم شدم ؟ کدوم برند رو پیشنهاد می کنید ؟ چرا ؟
2-تکنولوژی 3D یا LED یا plasma کدوم بهتره ؟
3-سایز هم از 50 اینچ کمتر نباشه
4-گارانتی دار بخرم یا از بانه ؟
دوستان اگه بتونید منو کمک کنید یه عمر دعاگوتون میشم
با تشکر فراوان
3D هم روی LED قابل اجرا هست هم روی پلاسما فعلا پلاسماها تو تصاویر سه بعدی به خاطر Crosstalk کمتر بهتر هستن ولی برایتنس پائنتر نسبت به LED ـها دارن که البته روی مد داینامیک قابل قبول هستن.
گارانتی دار اگر بخرید بهتر هست و خیالتون راحتتره.
پیشنهاد من با این پول پلاسمای VT20 از پاناسونیک و LX9500 از ال جی هست.
VT20 مثل همه پلاسماها در محیط کم نور تصویر و قدرت واقعی خودش رو نشون میده بنابراین اگر محیط خونه خیلی پر نور هست بهتره سراغ یک LED برید که LX9500 کاندید خوبی هست ولی برای 3D مثل همه LED ـها کمی Crosstalk داره که باعث میشه تصویر دوتایی دیده بشه.
میشه لطفا منو هم راهنمایی کنید؟سلام بچه ها
من برای خاله ام یه تلویزیون 40 اینچ میخوام تا 1.300.000 (با گارانتی) و مهم نیست LCD باشه یا LED یا یه برند خاص . فقط هم برای دیدن کانال های استانی (فقط برای تصاویر sd. پس upscale یه کمی برام مهمه)
فقط کیفیت تصویر برام مهمه و امکانات خاصی هم نمیخوام. حالا اگه پورت USB هم داشته باشه چه بهتر.
میشه لطف کنید و راهنماییم کنید. لطفا چند تا مدل بگین که بتونم انتخاب کنم و اینو هم بگم c695 گیر نمیاد
دوستان یه LCD 40 اینج تا قیمت 1100 بهم پیشنهاد بدید لطفا. البته از بازار بانه میخوام بگیرم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)