من دمو را بازی کردم نسبت به قبل پیشرفت کرده ولی فقط گرافیکش گیم پلی اصلا جالب نیست باز هم میگم فیفا نسخه نکست ژن خیلی بهتر از اینه!
من دمو را بازی کردم نسبت به قبل پیشرفت کرده ولی فقط گرافیکش گیم پلی اصلا جالب نیست باز هم میگم فیفا نسخه نکست ژن خیلی بهتر از اینه!
دوستان این سایت نسخه اورجینال بازی رو با لینک مستقیم گذاشته !!! حالا نمی دونم راسته یا نه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با ادمین سایت صحبت کردم گفهت خودم دانلود کردم و نسخه اصلی !!!!
اینم چند تا سایت که این نسخه رو که نمیدونم اصلی یا ن گذاشتن برای دانلود !
Last edited by porya_spy; 19-10-2009 at 18:13.
O'shea
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPark Jisungکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی می دونه که نسخه PC رو باز هم باید با گیم پد بازی کرد یا اینکه مثل رزیدنت ایول 5 که بالاخره شرکت کپ کام ، بازی ساز ژاپنی تصمیم گرفت که بازی رو جوری عرضه کنه که با کیبورد هم بشه بازی کرد ، میشه با کیبورد هم بازی کرد ؟
آخه نسخه های قبلی که هر چی دکمه و این جور چیزها تو تصویر نشون می داد ، مال گیم پد بوده .
دوست عزیز این عکسا مربوط میشه به یک ماه پیش از انتشار دمو شما هم سعی کن اسپم ندی
یه نفر با عکس نشون داد 3 روز دیگه همه اومدن پشت سرش اسپم دادن اساسی
ولی می دونم شما خواستی تاییدش کنی
اگه از نظر شما گرافیک و گیم پلی جالب نیست ، پس میشه بگید چی پیشرفت کرده ؟
اینم ویدئویی از توپ های موجود در بازی:
منبع: PESFan.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس توپ ها را هم برای کسانی که نتونستند ویدئو را ببینند گذاشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام !
یه سوال
برای X360 ریلیز شد ؟
دوستان جای تعریف و گذاشتن ویدئو از بازی ببینید این لینکا درست هستند یا نه
بازی رو داشته باشیم بهتره اینه که بشینیم فیلماشو تماشا کنیم
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)