یه سوال برای من پیش اومده:
توی S60 3rd وقتی میخواستم چند تا Symbol پشت سر هم به SMS اضافه کنم، با دکمه 5 این کار رو میکردم.
صفحه Symbolها هم بسته نمیشد و همه چیز ردیف.
توی 5800 همچین چیزی چطور امکان پذیره؟
یه سوال برای من پیش اومده:
توی S60 3rd وقتی میخواستم چند تا Symbol پشت سر هم به SMS اضافه کنم، با دکمه 5 این کار رو میکردم.
صفحه Symbolها هم بسته نمیشد و همه چیز ردیف.
توی 5800 همچین چیزی چطور امکان پذیره؟
نه نه اگه از من میشنوی تو فکر n97 نرو چون هنگاش از 5800 هم خیلی بیشتره چون من باهاش کار کردم
راستش من فقط مشخصات گوشی ها رو میدونم ولی اصل و غیر اصل سرم نمیشه اگه میخوای بیشتر بدونی برو تو این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی هم فارسیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اون اولیه کامل تره
قیمت 5530 تو کرمانشاه 240 تومانه تو تهران حتما ارزان تره جوجو
و 5230 حدود 180 تا 230 چون نه wi-fi داره نه دوربین خوب تازه مثل 5800 n-gage رو کامل نمیاره ولی اگه میخای تو خط سیمبین بمانی برو سامی i8910 omnia hd بخر آخرت کیفیته دوربینش 8 وکیفیت صداش محشره ولی یه کمی گرانه ولی ارزش هزار تا n97 رو داره قیمتش 440 تومانه با کلاس!
اگه این روزا جوابتو ندادم بدون که :
I'm studying
درس
ولی باز تو بنویس برای خودت شاید یکی یا خودم هی ایجو نگاهی انداختمو جوابتو دادم اگه مشکلی داشتی به real madrid m.c بگو اون استاد گوشیه!!!!!![]()
آره خو 5530 هم بهتره هم ارزون تر ولی صفحش کوچیکه به جاش یک کیفیت صدایی داره
خوب وقتی گوشیتو آپدیت کنی مزایاش بیشتر میشه
نه تنظیم خاصی نداره مجبوری باحاش بسازی تازه مال من اگه ایمیلم توشان باشه سرچ میکنه
![]()
نمیدانم ولی یکی از فامیلام داره و 520 خریده ولی تا کشو شو باز میکنه یا سرعتش کم میشه یا هنگ میکنه ولی من زیاد دنبال سری n نمیرم چون n-gage دارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه جوری؟
با factory settings؟
اگه با اون میگی برش گردونم نمیشه چون یه بار این کارو کردم
مشتاق 5800 بودم ولی متاسفانه خیلی ها از ال سی دیش ناله می کنن و همچنین می گن کیفیت موزیک 5800 از دبیلو 995 کمتره.
نظر شما چیه؟
بعد اینکه گوشیمو ریستارت کردم ؛ هر چی تو مموری داشتم نیست![]()
ولی حجمش هست: یعنی free=6.3 MB
پوشه هایی هم که داشتم نسیت!
روی کامپیوتر هم سعی کردم ولی نتیجه نداد!!!!!
خواهشا راهنمایی کنید
سخت افزار جی پی اس که روی گوشیت هست فقط باید برنامه اش رو نصب کنی.برو توی تاپیک برنامه های ورژن 5 برنامه هاش هست.به نظرم گارمین و اسمارت کام بهترند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک راه میشه.یک فایل تکست توی کامپیوتر درست کن و سیمبل مورد نظرت رو توش کپی کن و بریز تو گوشیت بعد هر وقت نیاز داشتی از توی note گوشیت اونها رو انتخاب کن(من از این راه استفاده میکنم)
من که راهی بنظرم نمیرسه.باید از اونهایی که واردند سوال کنی
سلام
من یه 6220 داشتم ک تازگی ها فروختم وحالا توفکرخرید5800 با قیمت 280000تومن هستم
آیا این کاررا انجام بدم؟(البته با توجه به این که 6220 مهشربوداز همه نظرازش راضی بودم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)