سلام
نمیدونم سوالم تکراری هست یا نیست چون وقت ندارم 533 صفحه رو بخونم
من یه مودم adsl دارم هم usb داره هم lan میخواستم بدونم با این مودم میشه دو pc اینترنت داشته باشن ینعی هم زمان یکی از usb و یکی از LAN.
مرسی![]()
سلام
نمیدونم سوالم تکراری هست یا نیست چون وقت ندارم 533 صفحه رو بخونم
من یه مودم adsl دارم هم usb داره هم lan میخواستم بدونم با این مودم میشه دو pc اینترنت داشته باشن ینعی هم زمان یکی از usb و یکی از LAN.
مرسی![]()
همونطوری که حدس زدین سوالتون تکراریه!! بله می شه، ولی کانکشنتون را حتما باید pppoe بسازین.(حالا ااگه یه درصد isp تون با pppoe مشکل داشته باشه اونوقت نمی شه.)
سلام بچه ها من میخوام این مودم 604 ایسوز رو بگیرم ..اگه دوستان این مودم رو دارند یکم از نکات مثبت و منفیش بگن...بردش هم بگید ....ممنون میشم
حالا من بخوام بدونم تنظیمات من PPPOE یا BRIDGEباید چی کار کنم؟
ایکاش تو پست قبل بیشتر مطالعه میکردین . فارغ از بحث فنی یه راحل ساده بهت میگم اونم اینکه وقتی شما کامپیوتر روشن میکنید اگر به نت هم وصل بودی پس به سبک PPPOE ولی اگر بعد از روشن شدن کامپیوتر باید از طریق یه کانکشن وصل بشین اون وقت به صورت BRIDGE وصل هستین البته اگر دوست داشتین بیشتر راجع به فنیش بدونی بگو تا بیشتر از پیکر بندی مودمت بگم .
سلام بچه ها من میخوام این مودم 604 ایسوز رو بگیرم ..اگه دوستان این مودم رو دارند یکم از نکات مثبت و منفیش بگن...بردش هم بگید ....ممنون میشم
بچه ها لطفا کمک کنید چون تا شنبه میخوام بخرم.............
خوب بخر، دستگاه بدی نیست. بردش هم خوبه، مث بقیه است شایدم بهتر (البته اگه بخوای بردش بهتر باشه باید یه سری n بخری که حداقل 50 تومن گرونتره)
من الان یک سال میشه که 604 دارم و خدایشم خیلی راضیم تا حالا یه دفعم بهم گیر نداده راستش از وایر لسشم راضیم تو خونه 150 متری راحت جوابمو داده چه تو اتاق چه جاهای دیگه ( البته بعضی جاهام قطع وصل میشه اما خیلی کم) ولی راستش میخوام بفروشمو یا یه 600g بگیرم یا یه 602 با یه 500 تا ببینیم خدا چی مخواد .
سلام بچه ها
من یه سرویس 128 از شاتل گرفتم
بهترین مدل روتر بیسیم بهم معرفی کنین.
قیمتش مهم نیست فقط می خوام به یه pc با سیم وصل بشه و بیسیم به pc دیگم که مادر بوردش p5b deluxe wi-f هست
و روش یه کارت wi-fi داره و به ps 3 هم که خودش wi-fi داره.راستی میشه به همه اینا وصلش کرد؟
نظرتون راجع به
Linksys WAG160N................170 t
Linksys WAG54G2......................85t
چیه؟
فرق این دو مدل؟
اگه بهتر از اینها هم تو بازار هست بگین
ممنون![]()
شما به هر چند تا کامپیوتر که بخواین می تونین بیسیم اینترنت بدین، ps3 هم همینطور.
اگر بخواین روتر خالی بخرین، باید یه مودم جدا هم بخرین ولی اگه ADSL Gateway مورد نظرتونه چیز دیگه ای لازم نیست.
اون مدلهایی که شما نوشتین روتر نیستن، ADSL Gateway هستن که همه چیز از جمله روتر هم توی خودشون دارن.(البته قیمتها توی تهران از اون چیزی که نوشتین خیلی پائینتره).
مدلهای linksys هم بد نیستن ولی نرم افزارشون هنوز یه مقدار مشکل داره، انتن wag54g2 هم یه کم ضعیفه، آنتنشون هم قابل تعویض نیست.(البته بستگی به این داره که شما اصلا برد زیاد و آنتن قوی لازم داشته باشین یا نه)
Linksys WAG54G2................85t
این مدل سری g هست که بردش کمتره. نرم افزارش باگ زیاد داره، که اگه براش update جدید بیاد مشکلاتش قابل حله.
Linksys WAG160N..............170t
این مدل سری n هست که بردش بیشتره ولی کارت wifi تون هم باید سری n باشه تا از برد اضافیش استفاده کنین.
اگه قیمت براتون مهم نیست می تونین Asus هم بگیرین که دستگاههای خوبی داره، آنتنهاشون هم خارجی و قابل تقویته.
Asus WL-600g...............105t
این مدل سری g هست، ولی امکانات جانبی زیادی داره. روترش قویتره و می تونین پرینتر و هارد اکسترنال هم باهاش به اشتراک بزارین.
Asus DSL-N11...............145t
این مدل سری n پایه هست که امکانات بدی هم نداره.
Asus DSL-N13...............190t
این مدل هم سری n هست که امکانات اضافی مثل قابلیت اشتراک هارد و پرینتر هم داره.
Last edited by ChaoticHead; 26-11-2009 at 09:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)