تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 534 از 577 اولاول ... 34434484524530531532533534535536537538544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کسی از دوستان نظری نداره؟
    دوست عزیز جایگزین‌های زیادی برای نرم‌افزارهای شما هست
    البته در مورد اون نرم‌افزار مالی من هیچ نظری ندارم ولی در بقیه موارد، جایگزین زیاده

۱- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ۲- به قسمت لیست شماره ۱ مراجعه کن
    ۳- Evernote تا جاییکه من میدونم کراس‌پلتفرمه و تحت براوزر توی همه سیستم‌عامل‌ها قابل دسترسی!
    ۴- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ۵- هم میشه نسخه تحت وب رو استفاده کرد و هم میشه با راه حل‌هایی که وجود داره، بصورت unofficial توی خود فایل منیجری که دوست دارین داشته باشینشون. من خودم دراپ‌باکس رو بصورت بومی توی سیستم عامل دارم بدون اینکه برنامه‌ای از دراپ‌باکس گرفته باشم.
    ۶- هیچ نظری ندارم.
    ۷- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بعد که سیستم رو restart کنند، همه چیز به حالت عادی بر میگرده! اگر بشه به Live دسترسی پیدا کرد که بعید میدونم! بهتره از همونجا Ubuntu رو نصب کنند، سپس به سیستم نصب شده Chroot بزنند و ماژول مربوطه رو بزارند تو بلک لیست.
    ایشون وقتی توی لایو وارد بشه و به بلک لیست اضافه بکنه، از همونجا روی ابزار نصب هم کلیک میکنه و نصب میکنه دیگه.... حالا فرقش چیه که از بوت نصب بکنن یا از داخل نصب بکنن؟! ؟؟؟

4. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در ابتدا که احتمال وارد شدن به لایو به صفر میل میکنه، در ادامه هم عرض کردم اگر تونستند وارد لایو بشند، از همونجا سیستم عامل رو نصب کنند، با توجه به اینکه Blacklist کردن ماژول مربوطه در حالت Live تاثیری رو نسخه نصب شده نداره، گفتم که به سیستم نصب شده Chroot بزنند و ماژول رو در Blacklist قرار بدند.
    Last edited by milad_gta; 06-07-2014 at 22:56.

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم . اگه فقط لینوکس رو نصب کنم . دیگه یه هیچ وجه نمیونم برنامه ی ویندوزی رو نصب کنم . مثلا بازی و ... ؟ اگه میشه . سرعت اجرا با ویندوز یکی هست ؟ ممنون .
    ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم . دستورات ترمینال تو همه نسخه های لینوکس یکی هست.
    Last edited by roya.rashidi; 06-07-2014 at 23:00. دليل: اضافه کردن سوال

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم . اگه فقط لینوکس رو نصب کنم . دیگه یه هیچ وجه نمیونم برنامه ی ویندوزی رو نصب کنم . مثلا بازی و ... ؟ اگه میشه . سرعت اجرا با ویندوز یکی هست ؟ ممنون .
    اگر برنامه مد نظر شما برای لینوکس ارائه شده باشه که مشکلی نیست، برخی موارد بازی ها از OpenGL استفاده میکنند که تو لینوکس پردازشش خیلی سریع تر هست ولی اکثرا از directx بهره میگیرند.
    اگر برا لینوکس هم پورت نشده باشند میشه توسط wine یا PlayOnLinux یا مجازی سازی اجراشون کرد.

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر برنامه مد نظر شما برای لینوکس ارائه شده باشه که مشکلی نیست، برخی موارد بازی ها از OpenGL استفاده میکنند که تو لینوکس پردازشش خیلی سریع تر هست ولی اکثرا از directx بهره میگیرند.
    اگر برا لینوکس هم پورت نشده باشند میشه توسط wine یا PlayOnLinux یا مجازی سازی اجراشون کرد.
    ممنون . سوال دومم مربوط اجرا از طریق مجازی سازی بود . اگه از این طریق برنامه یازی رو اجرا کنیم . سرعتش اجرا باید قاعدتا کندتر باشه . درسته یا فرقی نمیکنه .

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم . دستورات ترمینال تو همه نسخه های لینوکس یکی هست.
    ممنون . سوال دومم مربوط اجرا از طریق مجازی سازی بود . اگه از این طریق برنامه یازی رو اجرا کنیم . سرعتش اجرا باید قاعدتا کندتر باشه . درسته یا فرقی نمیکنه .
    ۱- استفاده از شبیه‌ساز مسلما هیچ‌وقت نمی‌تونه کاملا جایگزین سیستم عامل اصلی بشه و اگه این‌طور بود مسلما الآن حداقل نصف کاربرهای ویندوز به سمت گنو/لینوکس ریزش کرده بودند اما خیلی از اوقات کار آدمو خوب راه میندازه. پس هیچ‌وقت بعنوان یک جایگزین کامل بهش فکر نکنین چون حداقل فعلا چنین امکانی محقق نشده.

۲- دستورهای خط فرمان اگه دستورهای پایه‌ای رو بخوایم بگیم که بله کاملا یکی هستند ولی اگه دستورهایی مثل نصب یک پکیج (نرم‌افزار) و امثال این رو بخوایم مثال بزنیم، بسته به توزیع و سکوی وابسته به اون، دستورها فرق می‌کنند مثلا توی توزیع‌های مبتنی بر دبیان از دستور apt-get و در دستورهای مبتنی بر ردهت از yum برای مدیریت بسته‌ها استفاده میشه.
    اما دستورهای پایه‌ای مثل مدیریت فایل و دستورهای سیستمی که وابسته به هسته لینوکس هستند بین همه توزیع‌ها مشترکه.

10. 4 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

سلام
    دوستان تایپک مرتبط با Deepin پیدا نکردم گفتم حالا که یکی از توزیع های اوبونتو هست اینجا سوالم رو بپرسه.
    آخرین نسخه Deepin رو دانلود کردم و روی فلش بوتیبل ریختمش، در اولین مرحله نصب که باید زبان رو انتخاب کرد هیچ گزینه‌‌ای نمیاره.
    میخواستم دوستانی که باهاش کار کردن یه توضیح راجع بهش بدن.

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان تایپک مرتبط با Deepin پیدا نکردم گفتم حالا که یکی از توزیع های اوبونتو هست اینجا سوالم رو بپرسه.
    آخرین نسخه Deepin رو دانلود کردم و روی فلش بوتیبل ریختمش، در اولین مرحله نصب که باید زبان رو انتخاب کرد هیچ گزینه‌‌ای نمیاره.
    میخواستم دوستانی که باهاش کار کردن یه توضیح راجع بهش بدن.
    دوست عزیز یک اسکرین شات از اون قسمت بگذارید که بهتر بشه نظر داد. مرسی

13. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوست عزیز یک اسکرین شات از اون قسمت بگذارید که بهتر بشه نظر داد. مرسی
    تشکر فقط تو اون شرایط من چطوری اسکرین شات بگیرم دوست من؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •