سلام دوستان.
راستی تو نامه های خارجی وقتی یه جمله یا چند کلمه رو جا میندازن آخر نامه این دوتا حرفو مینویسن و بعد جمله ای که جا
افتاده بود رو مینویسن p.s
حالا این p.s مخفف چی هست؟؟
ممنون![]()
سلام دوستان.
راستی تو نامه های خارجی وقتی یه جمله یا چند کلمه رو جا میندازن آخر نامه این دوتا حرفو مینویسن و بعد جمله ای که جا
افتاده بود رو مینویسن p.s
حالا این p.s مخفف چی هست؟؟
ممنون![]()
دیکشنریهای تکتاز از پیشگام سافت٬ نارسیس٬ هوشمند٬ آریانپور (نسخهی نرمافزاریش) رو امتحان چک کن...![]()
قبل از هز چیز باید گفت که هر کدام از این آزمون های اینترنتی برای خود معیار ها ی خاصی دارند. مثلا آزمون چهار مرحله ای از 24 سوال باید بالای 20 سوال حواب دهید تا به مرحله بعد بروید در غیر این صورت، این آزمون به صورت اتوماتیک شما را در سطح elementary معرفی می کند !
نمره B2 در آزمون دوم و نیز درصد 61 در آزمون اول، نشاندهنده سطح intermediate است. اما کلا این گونه آزمون ها به دلیل اینکه سوالات آن تنها درباره گرامر ( و بعضا لغت ) است و دیگر مهارت های زبانی را نادیده می گیرند، چندان نمی توان به آنها اعتماد کرد. با این حال، بین این سه آزمون، آزمون دوم معتبر تر است.
پیشنهاد من به شما جهت تعیین سطح دانش زبانی خود، مراجعه به یکی از آموزشگاه های معتبر زبان است. بیشتر این آموزشگاه ها آزمون تعیین سطح را ( اکثرا به صورت رایگان) در هر چهار مهارت زبانی برگزار و نتیجه را به شما اعلام می کنند. خوشحال می شویم که تجربیات خود را در این زمینه با ما به اشتراک بگذارید.
موفق باشید.
معني اين اصطلاح چيه ؟
"I don't see why not"
منظوررش اینه : چرا که نه - یعنی جواب مثبت هست - دلیلی وجود نداره
باید بین یه مکالمه یا جمله باشه درسته
Last edited by sajjad1973; 03-08-2011 at 15:18.
معنیش دقیقا میشه: دلیلی برای مخالفت نمیبینم... یا دلیلی وجود نداره که بخوام مخالفت کنم... دلیلی ندارم که بخوام مخالفت کنم... مثلا کسی از مامانش میپرسه: میشه برم سینما یا ماشینتو بهم میدی؟ مامانش هم میگه: I don't see why not... یا مثلا کسی از دوستش میپرسه: میشه امروز ماشین رو ببریم لب ساحل؟ دوستش هم در جواب همینو میگه... توضیحش یه خورده سخته... خیلی راحت بگو: چرا که نه؟
سلام
ممنون میشم اگه بهترین ترجمه برای این جملات را بگید:
around the perimeters of the reaction zone there is a mixture that is too lean to burn, and the longer the delay period, the .greater the amount of HC emissions from this source
در اطراف ناحیه واکنش ترکیبی وجود دارد که برای سوختن بیش ازحد ضعیف ( رقیق) است. و هرچه مدت این تاخیر ( منظور تاخیر در سوختن اون ترکیب هست) بیشتر باشد میزان انتشار HC نیز بیشتر خواهد بود
من یه هفت ماهی کلاس زبان میرم اسپیکی نم نسبت به لولم خوب(گاد بلیس استاد زبان پیشُ)
ولی نمیدونم چطوری میتونم اسپیکینگ م تست کنم ، یه پیشنهادی جیزی بدین متشکر میشم
ها یه چیزیم بود....اینکه من مجبوریم عرض سه سال زبان یادب بگیرم(مخوصاص بتونم حرف بزنم ) و تافل بگیرم (بالای 7) این امکان پذیره؟
با توجه به اینکه من روزی دو سه ساعت حتی بعضی روزا بشتر زبان کار میکنم و و اقعا علاقه دارم
راستی چه کتاب هایی برای افزایش مهرات اسپیکینگ استفاده کنم ؟
خب شما فرصت خیلی خوبی داری یعنی سه سال - پس عجله نکن و کارت رو با کیفیت بالا پیش ببر - پیشنهاد میکنم این سه سال رو تقسیم کنی -
سال اول : درحالی که کلاس هات رو حتما ادامه میدی سعی کن - لغت - اصطلاح و گرامر یاد بگیری ودر حالی که مکالمه و لیستنینگ هم کار میکنی ( تو کلاس) اما تمرکز اصلیت و اولویتت لغت - اصطلاح ( Slangs) و گرامر باشه
سال دوم: اولویت کارت تغیرمیکنه با اینکه همچنان لغت و اصطلاح جدید رو تو برنامه کارت داری اما دیگه اینا اولویت اصلیت نباید باشه و باید به ترتیب روی لیستنینگ و اسپیکینگ متمرکز شی و تا میتونی این دو تا رو قوی کنی
سال سوم: حالا که دوسال کار کردی و کلاس هم رفتی و تغریبا در زمینه لغت - اصطلاح - گرامر - لیستنینگ و اسپیکینگ به سطح بالایی رسیدی - میری دنبال تافل یعنی سال سوم رو متمرکز میشی رو امتحان تافل - میتونی برای تافل هم کلاس بری که در اونجا رایتینگ هم باهات کار کنن
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)