تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 534 از 923 اولاول ... 34434484524530531532533534535536537538544584634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

در آغاز فعالیت elina 3974's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ساحل

پيش فرض

سلام دوستان.

راستی تو نامه های خارجی وقتی یه جمله یا چند کلمه رو جا میندازن آخر نامه این دوتا حرفو مینویسن و بعد جمله ای که جا

افتاده بود رو مینویسن p.s

حالا این p.s مخفف چی هست؟؟

ممنون

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از دوستان کسی دیکشنری انگلیسی به فارسی برای کامپیوتر که برای کلمه، مثال کاربرد در جمله و همراه با معنی جملات داشته باشه سراغ دارید ؟ چون بابیلون که گلوساری hfarsi اصلا بدرد بخور نیست .
    دیکشنری‌های تکتاز از پیشگام سافت٬ نارسیس٬ هوشمند٬ آریان‌پور (نسخه‌ی نرم‌افزاریش) رو امتحان چک کن...

3. این کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه catch_22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من این آزمون ها رو انجام دادم.
    تو اولی 61 درصد آوردم.
    تو دومی بهم B2 داد.
    و تو سومی که 4 مرحله بود در مرحله اول از 24 سوال به 15 تا جواب دادم و نذاشت به مرحله بعد برم و گفت سطحت elementary هست.
    کدومش درسته و قابل اعتناست؟
    سطحم کدومه؟
    قبل از هز چیز باید گفت که هر کدام از این آزمون های اینترنتی برای خود معیار ها ی خاصی دارند. مثلا آزمون چهار مرحله ای از 24 سوال باید بالای 20 سوال حواب دهید تا به مرحله بعد بروید در غیر این صورت، این آزمون به صورت اتوماتیک شما را در سطح elementary معرفی می کند !

نمره B2 در آزمون دوم و نیز درصد 61 در آزمون اول، نشاندهنده سطح intermediate است. اما کلا این گونه آزمون ها به دلیل اینکه سوالات آن تنها درباره گرامر ( و بعضا لغت ) است و دیگر مهارت های زبانی را نادیده می گیرند، چندان نمی توان به آنها اعتماد کرد. با این حال، بین این سه آزمون، آزمون دوم معتبر تر است.
    پیشنهاد من به شما جهت تعیین سطح دانش زبانی خود، مراجعه به یکی از آموزشگاه های معتبر زبان است. بیشتر این آموزشگاه ها آزمون تعیین سطح را ( اکثرا به صورت رایگان) در هر چهار مهارت زبانی برگزار و نتیجه را به شما اعلام می کنند. خوشحال می شویم که تجربیات خود را در این زمینه با ما به اشتراک بگذارید.

موفق باشید.

5. این کاربر از catch_22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-a-88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا

پيش فرض

معني اين اصطلاح چيه ؟

"I don't see why not"

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معني اين اصطلاح چيه ؟

"I don't see why not"

منظوررش اینه : چرا که نه - یعنی جواب مثبت هست - دلیلی وجود نداره

باید بین یه مکالمه یا جمله باشه درسته
    Last edited by sajjad1973; 03-08-2011 at 15:18.

8. 3 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

معني اين اصطلاح چيه ؟

"I don't see why not"
    معنیش دقیقا می‌شه: دلیلی برای مخالفت نمی‌بینم... یا دلیلی وجود نداره که بخوام مخالفت کنم... دلیلی ندارم که بخوام مخالفت کنم... مثلا کسی از مامانش می‌پرسه: می‌شه برم سینما یا ماشینتو بهم می‌دی؟ مامانش هم می‌گه: I don't see why not... یا مثلا کسی از دوستش می‌پرسه: می‌شه امروز ماشین رو ببریم لب ساحل؟ دوستش هم در جواب همینو می‌گه... توضیحش یه خورده سخته... خیلی راحت بگو: چرا که نه؟

10. 2 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

سلام

ممنون میشم اگه بهترین ترجمه برای این جملات را بگید:
    around the perimeters of the reaction zone there is a mixture that is too lean to burn, and the longer the delay period, the .greater the amount of HC emissions from this source

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ممنون میشم اگه بهترین ترجمه برای این جملات را بگید:
    around the perimeters of the reaction zone there is a mixture that is too lean to burn, and the longer the delay period, the .greater the amount of HC emissions from this source

در اطراف ناحیه واکنش ترکیبی وجود دارد که برای سوختن بیش ازحد ضعیف ( رقیق) است. و هرچه مدت این تاخیر ( منظور تاخیر در سوختن اون ترکیب هست) بیشتر باشد میزان انتشار HC نیز بیشتر خواهد بود

13. 2 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farshad_miki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من یه هفت ماهی کلاس زبان میرم اسپیکی نم نسبت به لولم خوب(گاد بلیس استاد زبان پیشُ )
    ولی نمیدونم چطوری میتونم اسپیکینگ م تست کنم ، یه پیشنهادی جیزی بدین متشکر میشم
    ها یه چیزیم بود....اینکه من مجبوریم عرض سه سال زبان یادب بگیرم(مخوصاص بتونم حرف بزنم ) و تافل بگیرم (بالای 7) این امکان پذیره؟
    با توجه به اینکه من روزی دو سه ساعت حتی بعضی روزا بشتر زبان کار میکنم و و اقعا علاقه دارم
    راستی چه کتاب هایی برای افزایش مهرات اسپیکینگ استفاده کنم ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه هفت ماهی کلاس زبان میرم اسپیکی نم نسبت به لولم خوب(گاد بلیس استاد زبان پیشُ )
    ولی نمیدونم چطوری میتونم اسپیکینگ م تست کنم ، یه پیشنهادی جیزی بدین متشکر میشم
    ها یه چیزیم بود....اینکه من مجبوریم عرض سه سال زبان یادب بگیرم(مخوصاص بتونم حرف بزنم ) و تافل بگیرم (بالای 7) این امکان پذیره؟
    با توجه به اینکه من روزی دو سه ساعت حتی بعضی روزا بشتر زبان کار میکنم و و اقعا علاقه دارم
    راستی چه کتاب هایی برای افزایش مهرات اسپیکینگ استفاده کنم ؟

خب شما فرصت خیلی خوبی داری یعنی سه سال - پس عجله نکن و کارت رو با کیفیت بالا پیش ببر - پیشنهاد میکنم این سه سال رو تقسیم کنی -

سال اول : درحالی که کلاس هات رو حتما ادامه میدی سعی کن - لغت - اصطلاح و گرامر یاد بگیری ودر حالی که مکالمه و لیستنینگ هم کار میکنی ( تو کلاس) اما تمرکز اصلیت و اولویتت لغت - اصطلاح ( Slangs) و گرامر باشه

سال دوم: اولویت کارت تغیرمیکنه با اینکه همچنان لغت و اصطلاح جدید رو تو برنامه کارت داری اما دیگه اینا اولویت اصلیت نباید باشه و باید به ترتیب روی لیستنینگ و اسپیکینگ متمرکز شی و تا میتونی این دو تا رو قوی کنی

سال سوم: حالا که دوسال کار کردی و کلاس هم رفتی و تغریبا در زمینه لغت - اصطلاح - گرامر - لیستنینگ و اسپیکینگ به سطح بالایی رسیدی - میری دنبال تافل یعنی سال سوم رو متمرکز میشی رو امتحان تافل - میتونی برای تافل هم کلاس بری که در اونجا رایتینگ هم باهات کار کنن

.

16. 4 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •