ممون.. این برنامه کارش دقیقا چیه ؟ چرا اصلا یاهو این طوری میشه ؟
ممون.. این برنامه کارش دقیقا چیه ؟ چرا اصلا یاهو این طوری میشه ؟
یعنی شماها با این همه ادعا هیچکدومتون نمیتونین مشکل سفید شدن کلمات یاهو رو حل کنید؟
واقعا نوبرین والا
من تمام روش های موجود توی اینترنت رو چک کردم ولی هیچ که هیچ
دوستان من یه مشکلی با یاهو مسنجر دارم !
وقتی که رمز و نام کاربری ( همون id ) رو وارد می کنم با این ارور مواجه میشم !
در ظمن تو سایر مسنجر ها مثله نیمباز هم وارد نمی شه ! ارورو میده که نمی تونه متصل بشه ! مشکل از کجاست ؟!
پروفایلم تو پوشه ی یاهو مسنجر رو پاک کردم ! برنامه رو پاک کردم نصب کردم ! به ورژن پایین تر هم رفتم ! رمز عبور رو هم یه بار عوض کردم ! هیچ کدوم جواب نداد !
ویروسهای موسوم به مالوار بیشتر باعث این مشکل میشن کارشون هم قاپیدن هر چیزیه که تایپ میکنی بیشتر هم از طریق رومهای یاهو منتشر میشدن
من تا حالا ندیده ام
مشکل سفید شدن دیگه چیه؟!!
ربطی به فیلتر شکن نداره چون یاهو با ایران فعالیت اقتصادی نداره که ایران رو تحریم کنه مگر این که خودش بخواد نه بر اساس تحریم های بین المللی. گاهی یاهو قاط می زنه، گاهی فایروال ایراد داره، گاهی سرعت اینترنت کمه، گاهی هم صلاح و مصلحت خداوندی اقتضا می کنه!
شما هم بهتره به پست قبلی بنده دقت کنید. همین بالای همین یادداشت!
نه دوسته من ! بنده اصلا طرفداره چت روم های یاهو نیستم ( فقط بیلوکس)! بیشتر برای صحبت با دوستای نزدیکم و گاها هم فعالیت هایی مثله جواب دادن به سوالای بچه ها و از این دست برنامه ها @ و اصلا هم تا به حال به رو مهای یاهو نرفتم و اصلا نمی دونم چه شکلین !
دوست عزیز! مشکل از کامپیوتر شماست. باید فایروال و تنظیمات سکوریتی سوئیت رو دستکاری کنی و مخصوصا ببینی کس دیگه ای هم به این کامپیوتر دسترسی داره که احتمالا انگولک کرده باشه یا نه؟ دکمه troubleshoot رو هم یه بار بزن ببین شاید افاقه کرد. ببین اصلا مشکل از کجاست؟ سرور رو پیدا نمی کنه یا چی؟ شاید هم اصلا اکانتت بلوک شده باشه. سعی کن با مرورگر وارد بشی.
نگران اون موقعیت توپ و شانس مشتی نباش. پدرم در عرض کمتر از یک هفته بالای 90 میلیون تومن پولش ضرر کرده و مشکلات بیشتر. به قول سعدی، یکی فقدان سرمایه و دیگری شماتت همسایه! خلاصه این موقعیت ها رو زیاد جدی نگیر دادا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)