بچه ها من یه مدت هست وقتی اینترنت اکسپلورر رو باز می کنم این ارور رو میده و نمی توتم به نت وصل شم ای دی اس ال 128 مخابرات رو دارم و شارژ هم دارم لطفا راهنمایی کنید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
بچه ها من یه مدت هست وقتی اینترنت اکسپلورر رو باز می کنم این ارور رو میده و نمی توتم به نت وصل شم ای دی اس ال 128 مخابرات رو دارم و شارژ هم دارم لطفا راهنمایی کنید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by ebrahimjan; 03-10-2012 at 22:11.
دوستان اصفهانی،اینجا کسی از شبکیه سرویس گرفته؟؟
من تاپیک کاشان پرسیدم گفتم اینجا هم بپرسم.
سرعتتون در این هفته چطوری بوده؟؟
دانلود شبانه وضعش چطوریه؟؟؟
قطعی داشتید یا نه؟؟؟
من با سرویس 1مگ -> سرعت شبانه فاجعه/یا وصل نمیشه یا دانلود حداکثر 20-25کیلوبایت.
دوستان روی فیبر غیر از مخابرات و شبکیه جای دیگه هم سرویس میدن؟
کسیاز شبکیه راضی هست؟شبانه خیلی برام مهم هست
من منطقه خرازی هستم
سرعت خوبه
دیشب حدود 2800 دانلود داشتم
البته بگم اون اولی که شروع کردم اصلا خوب نبود سرعت
ولی بعد خوب شد
Last edited by gmuosavi; 04-10-2012 at 22:11.
جالبه دیشب اصن واسه من قطع بود.
حدودا 12قط شد دیگه تا 2-3صبح که بیدار بودم وصل نشد.یعنی چراغ اینترنت و adsl روشن بود ولی هیچ send/receive نداشتم.توی کنترل پنل مودم میگفت سرور در دسترس نیست.
البته من منطقه ای که شما هستید نیستم
ممنون بابت پاسخ
سلام دوستان می خواستم بینم واسه حومه ی خمینی شهر طرفای دانشگاه پیام نور چه شرکتی خوبه که اشتراک بگیری.
دوستانی که شبکیه دارن خواهشا یه آمار بدن سرعت دانلود شبانه چطوریه؟
ما هر چی صبر کردیم بهتر نشد.با سرویس 1مگ خیلی خیلی زور بزنیم 500-600مگ.یعنی نهایتش همینقدر.میانگین سرعت دانلود هم 30-35 حداکثر.
حداکثر 3ماه هستش اومدن کاشان و نمیتونن بهونه ی شلوغ بودن بیارن چون مطمئنن مشترک زیادی ندارن.
خیلی ممنون که جواب دادید.دستتون درد نکنه
ما هنوز منتظریم ها.میخوام ببینم اوضاع اصفهان چطوریه![]()
درود.
من همچنان سرویس نوین نت خودم رو از فروردین ماه دارم و راضی هستم ؛ خدا رو شکر که تا الان خوب و بدون مشکل بوده.
سلام دوست عزیز
شبکیه روزانش عالیه 250
ولی شبانش سرعت دانلود 10 تا 30 متغیره و اگه دانلود شبانه براتون مهمه اصلا توصیه نمیشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)