تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 534 از 905 اولاول ... 34434484524530531532533534535536537538544584634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان به نظرتون ببرم ماشین نمایندگی بزارم بهتر نیست؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . مشكل هنوز حل نشده ؟ اگر آمپر آب هی بالا پائین میشه ممکنه از ترموستات هم باشه . البته اگر چند ساله داره کار میکنه و توی رادیات هم آب معمولی هست احتمالش بیشتره .بعد از عوض کردن سنسور آب , حالا مشکل چیه دقیقاً ؟

3. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام . مشكل هنوز حل نشده ؟ اگر آمپر آب هی بالا پائین میشه ممکنه از ترموستات هم باشه . البته اگر چند ساله داره کار میکنه و توی رادیات هم آب معمولی هست احتمالش بیشتره .بعد از عوض کردن سنسور آب , حالا مشکل چیه دقیقاً ؟
    سلام
    اقا مهرداد. یک مشکل ساده هست اما این تعمیرکار ها وارد نیستند متاسفانه
    چون امپر گاهی مرفت روی خانه شماره 5
    برق کار گفت برو فشنگی سبز بخر و بندزایم روش
    فشنگی سبز انداختیم از 3 تکون نمیخوره. یعنی حتی جوش هم بیاره تکان نمیخوره از 3 !!! اما در عمل دما بالا میره و فن روشن میشه و فن خاموش میشه. اما همان 3
    بعد رفتیم از سایپا پرسیدم که این سبز با مشکی فشنگی فرقش چیه؟ روی فابریک ماشین مشکی بوده است.
    گفت سبز مال ساژم هست و مال شما زیمنس هست.
    گفتیم اینم روش. یک فشنگی مشکی بهمون بده. حالا عصر برم عوض ش کنم. به نظرم سییستم خنک کننده و ترموستات سالم هست. چون فن خاموش و روشن میشه ..
    راستی فشنگی سر مشکی فابریک قدیمی رو با این که امروز خریدم. مولتی متر گذاشتم روی مقاومت. پراپ مشکی و قرمز رو زدم روی خود بدنه فشنگی و فشنگی قدیمی روی ماشین بوده مقاوتش خیلی بالاتر از نو بود.
    فشنگی نو مقاومت نشان میداد و میاومد سمت 0 اما اون قدیمی بالا بود و میموند بالا
    Last edited by Life24; 18-09-2014 at 13:13.

5. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این که روی سه میمونه و لی فن خاموش و روشن می شه اینه که فن زود کار میوفته و فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه ولی اگه حساسید ببینید که فقط همین یک سنسور وجود داره و اینو با مدل های مختلف تست کنید

7. 3 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان صاف کار خوب و منصف سمت غرب تهران میشناسید؟بی زحمت معرفی کنید.ممنون
    برای صاف کاری بدون رنگ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این که روی سه میمونه و لی فن خاموش و روشن می شه اینه که فن زود کار میوفته و فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه ولی اگه حساسید ببینید که فقط همین یک سنسور وجود داره و اینو با مدل های مختلف تست کنید
    سلام
    متاسفانه از نبوغ زیاد برقکار به ما گفت فشنگی سر سبز بخر که فهمیدیم سر سبز مال ساژم هست.
    و ما باید مشکی بخریم که زیمنس هست
    رفتم خریدم و مجدد خریدم. به نظرم درست شده اما وقت نکردم باهاش دور بزنم اما ظاهر قضیه درست شده.
    ممنون از دوستان که کمک کردید مرسی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلاماقا مهرداد. یک مشکل ساده هست اما این تعمیرکار ها وارد نیستند متاسفانه چون امپر گاهی مرفت روی خانه شماره 5برق کار گفت برو فشنگی سبز بخر و بندزایم روشفشنگی سبز انداختیم از 3 تکون نمیخوره. یعنی حتی جوش هم بیاره تکان نمیخوره از 3 !!! اما در عمل دما بالا میره و فن روشن میشه و فن خاموش میشه. اما همان 3بعد رفتیم از سایپا پرسیدم که این سبز با مشکی فشنگی فرقش چیه؟ روی فابریک ماشین مشکی بوده است.گفت سبز مال ساژم هست و مال شما زیمنس هست.گفتیم اینم روش. یک فشنگی مشکی بهمون بده. حالا عصر برم عوض ش کنم. به نظرم سییستم خنک کننده و ترموستات سالم هست. چون فن خاموش و روشن میشه ..راستی فشنگی سر مشکی فابریک قدیمی رو با این که امروز خریدم. مولتی متر گذاشتم روی مقاومت. پراپ مشکی و قرمز رو زدم روی خود بدنه فشنگی و فشنگی قدیمی روی ماشین بوده مقاوتش خیلی بالاتر از نو بود. فشنگی نو مقاومت نشان میداد و میاومد سمت 0 اما اون قدیمی بالا بود و میموند بالا
    سلام . اگه به سالم بودن سنسوری که به آمپر وصله شک دارین , با یک آزمایش ساده میشه تستش کرد . موتور روشن . صبر کنین تا فن روشن بشه . حالا فیوز فن رو بردارین تا خاموش بشه و بذارین موتور 5 دقیقه کار کنه . باید آمپر آب بره بالا . اگر نرفت , یا سنسور آمپر خرابه یا آمپر . اگر فیش سنسور رو بکشین و سیم رو فقط یک ثانیه بزنین به بدنه موتور , باید آمپر بره روی قرمز . اگر رفت پس آمپر سالمه و مشکل از سنسور هست

11. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shahkilid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    اصفهان-تهران

پيش فرض

سلام
    متاسفانه از نبوغ زیاد برقکار به ما گفت فشنگی سر سبز بخر که فهمیدیم سر سبز مال ساژم هست.
    و ما باید مشکی بخریم که زیمنس هست
    رفتم خریدم و مجدد خریدم. به نظرم درست شده اما وقت نکردم باهاش دور بزنم اما ظاهر قضیه درست شده.
    ممنون از دوستان که کمک کردید مرسی
    سلام دوست عزیز
    مطمئنا مشکل شما رفع میشه!
    اشتباه از من بود که با اطمینان به شما نگفتم سیستم شما زیمنس هست و باید کله مشکی بندازین! همون طور که آقا محمد گفتند این سنسور ها بر اساس دما مقاومتشون تغییر میکنه و ECU با مقاومتی که از اینا میخونه دما رو تشخیص میده.
    من از یکی شنیده بودم رفتار این مشکی ها و سبزها بر عکسه، یعنی مثلا اگر مشکی ها با کاهش دما مقاومتشون کم میشه، سبز ها بیشتر میشه و یا بر عکس! که اگه این طور باشه مثلا اگر کله سبزها روی 40 درجه مقاومتشون 1 کیلو اهم باشه و روی 90 درجه 4 کیلو اهم (مثال زدم!) مشکی ها روی 40 درجه 4 کیلو اهمه و روی 90 درحه 1 کیلو اهم. خوب ماشینی که ECU اون برنامه ریزی شده که وقتی 1 کیلو اهم رو گرفتی یعنی دما روی 90 هست و فن رو بزن، وقتی سبز رو ببندی روی 40 درجه مقاومتش 1 کیلو اهم هست و ای سی یو فکر می کنه دما رفته بالا و فن میزنه مدام. که اگه این طور باشه اگه سیستم خنک کاریتون درست عمل نکنه دما میره بالا تر و مقاومت سنسور سبز هم میره بالا تر که اینجوری ای سی یو فکر می کنه دما اومده پایین و فن رو دیگه وصل نمی کنه تا دمای آب برسه به آسمون!!!!!
    البته من خودم فکر نمی کنم این طوری منطقی باشه و هر دوشون با افزایش دما مقاومتشون کاهش پیدا می کنه. ولی مشکل اینه که کم شدن مقاومت توی اون دو سنسور متفاوت هست. یعنی احتمالا سنسورهای سبز رنگ مقاومتشون زود تر پایین میاد و در نتیجه ای سی یو زودتر فن میزه و برای همینه که دمای شما از 3 خط بالاتر نمی رفته. و مطمئن باشید که ماشینتون جوش نمی آورده. فقط زود تر فن می زده.
    در مورد اون تغییر مقاومت سنسور ها دوستانی که بیشتر علمشو دارن راهنمایی کنن که ما هم اینو یاد بگیریم.
    ممنون

13. 2 کاربر از shahkilid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    مطمئنا مشکل شما رفع میشه!
    اشتباه از من بود که با اطمینان به شما نگفتم سیستم شما زیمنس هست و باید کله مشکی بندازین! همون طور که آقا محمد گفتند این سنسور ها بر اساس دما مقاومتشون تغییر میکنه و ECU با مقاومتی که از اینا میخونه دما رو تشخیص میده.
    من از یکی شنیده بودم رفتار این مشکی ها و سبزها بر عکسه، یعنی مثلا اگر مشکی ها با کاهش دما مقاومتشون کم میشه، سبز ها بیشتر میشه و یا بر عکس! که اگه این طور باشه مثلا اگر کله سبزها روی 40 درجه مقاومتشون 1 کیلو اهم باشه و روی 90 درجه 4 کیلو اهم (مثال زدم!) مشکی ها روی 40 درجه 4 کیلو اهمه و روی 90 درحه 1 کیلو اهم. خوب ماشینی که ECU اون برنامه ریزی شده که وقتی 1 کیلو اهم رو گرفتی یعنی دما روی 90 هست و فن رو بزن، وقتی سبز رو ببندی روی 40 درجه مقاومتش 1 کیلو اهم هست و ای سی یو فکر می کنه دما رفته بالا و فن میزنه مدام. که اگه این طور باشه اگه سیستم خنک کاریتون درست عمل نکنه دما میره بالا تر و مقاومت سنسور سبز هم میره بالا تر که اینجوری ای سی یو فکر می کنه دما اومده پایین و فن رو دیگه وصل نمی کنه تا دمای آب برسه به آسمون!!!!!
    البته من خودم فکر نمی کنم این طوری منطقی باشه و هر دوشون با افزایش دما مقاومتشون کاهش پیدا می کنه. ولی مشکل اینه که کم شدن مقاومت توی اون دو سنسور متفاوت هست. یعنی احتمالا سنسورهای سبز رنگ مقاومتشون زود تر پایین میاد و در نتیجه ای سی یو زودتر فن میزه و برای همینه که دمای شما از 3 خط بالاتر نمی رفته. و مطمئن باشید که ماشینتون جوش نمی آورده. فقط زود تر فن می زده.
    در مورد اون تغییر مقاومت سنسور ها دوستانی که بیشتر علمشو دارن راهنمایی کنن که ما هم اینو یاد بگیریم.
    ممنون
    سلام
    بله درست شد. با کولر هم امروز بیشتر از 4 نشان نداد.
    ممنون از همه دوستان زحمت کشیدید. اشتباه از برقکار بود گفت سبز بخر متاسفانه

15. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shahkilid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    اصفهان-تهران

پيش فرض

سلام دوستان...
    چند روزی بود دنبال سرویس کوئل و دلکو و شمع و ... بودم. برام سوال پیش اومد و از طریق پیغام خصوصی از آقا محمد پرسیدم. ایشون هم پاسخ دادند. گفتیم این سوال و جواب ها رو اینجا هم مطرح کنیم شاید برای کسی دیگه هم پیش بیاد یا مفید باشه.

نقل قول نوشته شده توسط shahkilid
    سلام آقا محمد عزیز
    خیلی ممنون بابت مطالبتون.
    داشتم تاپیک صرفه جویی در هزینه ها ... رو می خوندم که به دلکو برخوردم. و چون چند وقته دنبال تعمیر یا تعویض وایر شمع ها و شمع ها هستم دنبال دلکو هم بودم که مطمئن شم کارش ایده آل هست.
    راستش یه 405 مدل 80 داریم که 300 هزار تا کار کرده. به نظر شما دلکوش باید تعویض بشه؟
    اصلا دلکو خراب شدنی هست یا عمر مفید داره؟
    مثلا ممکنه بازدهیش کم شده باشه؟
    اگر امکانش برای تست سالم بودن دلکو یه کم بنده رو راهنمایی کنید.
    با سپاس
    نقل قول نوشته شده توسط MOHAMMAD_ASEMOONI
    سلام
    دلکو خراب میشه اما قابل تعمیر هست اگر خراب بشه
    اگر قسمتی که میچرخه لق شده پس بلبربنگ باید عوض بشه
    اگر از توش روغن میچکه پس کاسه نمدِ بلبرینگ باید عوض بشه
    اگر از محل نصبش به موتور روغن نشت میکنه پس اورینگ سرش باید عوض بشه
    اگر سر دلکو بشکنه و یا ذغالِ داخل سردلکو که برق میده به چکش برق تموم شده باشه , قابل تعویضه
    اگر خارهای داخل سر دلکو که برق میده به وایرهای شمها کثیف یا ذوب شده هست یر اثر جرقه , هم میشه با سمباده 100 تمیزش کرد یا اگر خیلی داغونه سردلکو تعویض میشه
    چکش برق هم اگر کثیف یا خورده شده یا با سمباده درست میشه یا تعویض میشه .
    حساس ترین قسمتش چشمی الکترونیکش هست که کار پلاتین در دلکوهای قدیمی رو انجام میده اما باز هم قابل تعویضه
    خلاصه اگر یه آدم ناوارد باهاش ور نخره سالهای سال میشه ازش استفاده کرد یا تعمیرش کرد
    اورینگ و بلبرینگ و کاسه نمدش هم همه جا فروخته میشه در مغازه های بلبرینگ فروشی و نیازی نیست آشغال ایرانی بخرین .
    تازه از یک دلکو اوراقی یا دلکو ماشین تصادفی هم میشه استفاده کرد که خیلی آسون تر از دلکو نو هست
    اصلا لازم نیست بخرین
    چک کنین , یا سرویس لازم داره مثل سمباده و نظافت
    یا اگر عیبی داره فقط قطعه ی خراب رو تعویض کنین
    اگر برق موتور مشکلی نداره و لرزش نداره و زود روشن میشه و دلکو نشتی روغن نداره از توش یا بیرونش پس سالمه .
    فقط برای تستِ لقی بلبرینگ باید جاش رو علامت بزنین و بازس کنین از روی موتور و با دست سرش که میچرخه رو تکون بدین اگر لقی داره پس بلبرینگ باید تعویض بشه

17. این کاربر از shahkilid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •