حالا دانلود کنم بهتر نیست؟![]()
حالا دانلود کنم بهتر نیست؟![]()
اي بابا اين بازي چقدر باگ داره. اعصابم خورد شد.
تو يكي از مراحل موتور از كار ميوفته و ميگه برو تو يه فرودگاه فرود بيا. با كلي بدبختي رسوندم به فرودگاه، فرود اومدم رفتم زير اون فلش سبز وايستادم. ولي مرحله رو تموم نميكنه و همونجور ميمونه.
حالا رفتم يه مرحله ي ديگه
با 747 بايد تو هواي مه فرود بيام. بعد از 100 بار (!) امتحان كردن و 4 ساعت بازي كردن، فرودگاه رو پيدا كردم مثل بچه آدم داشتم ارتفاع كم ميكردم كه تو لحظه ي تاچ داون ديدم آسفالت هم رد كرد رفت زير زمين! بعدشم كه كرش داد.
نميدونم ايراد از منه؟! يا برا همه اينطوريه؟!
بچه ها تو پند صفحه ی قبلی لینک های دانلود رو گذاشتناگه میتونی و سرعتت خوبه دانلود کن
![]()
سلام به همه کاپیتان های عزیز...
خوب امروز می خوام لینک تورنت یه برنامه دیگه به نام Air Hauler رو براتون بذارم...
تو این لینک می تونین توضیحاتشو ببینین...
حجمش 166 مگه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یه توضیح کوچک بدم که فایل نصب یه فایل iso هستش که باید یه برنامه درایو مجازی رو سیستم داشته باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای کرکش هم توضیح داخل فولدر کرک هستش... اگه متوجه نشدین من در خدمتم...
کاش می شد فایل آپلود کنم .... اینجوری مجبور به استفاده از هیلترشکن نبودین... من فایل 14 کیلو بایتیشو اینجا آپ می کردم... شما با استفاده از utorrent اونو دانلود می کردین...
Last edited by valentineangel; 10-06-2011 at 23:31.
خب پرشین گیگ برای چیه
من fs2004 دارم برای من هم این ایراد رو داشت اوایل .... چون با سرعت زیاد می اومدم رو زمین آسفالتو رد می کردبعدش تازه یادش می افتاد کرش کنه
![]()
منظورتون رو نفهمیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!!!!!!!!!!!
سایت بالا برای آپلود فایل های زیر 2 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوستان عزيز
من تا كنون موفق به ديدن لينك دانلود فايل pdfآموزشي نشدم لطفا يه نفر محبت كنه و اين فايل رو در اختيار من قرار بده
ادرس ايميل :tafaroji@bim.ir
https://docs.google.com/leaf?id=0B3hXFrl2KKi1NDhkNWM2YmMtOTg4OS00NDQ0LWI3M DEtNjFlODE5YTM5MjAw&hl=en
خدمت شما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)