5 مگابایت در ثانیه ؟ خدایا عمری برام قرار بده که این سرعت رو یه روز از نزدیک ببینم . الهی آمین![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
5 مگابایت در ثانیه ؟ خدایا عمری برام قرار بده که این سرعت رو یه روز از نزدیک ببینم . الهی آمین![]()
تو ایران هیچ وقت این سرعت نخواهی دید. وقتی مسئولین میگن 128 از سر مردم هم زیاد وقتی سرعت 512 و 1 مگ برای ما با 1000 نامه و قیمت خیلی بالا میسره. فکر میکنی اینجا بهت میدن تازه هم بدن قیمت نجومی داره که جیب من و شما بر نمیاد
Last edited by darvish1900; 12-03-2012 at 22:44.
عزیز مطمئن باش عمر بعضی چیزا خیلی کمتر از اون چیزیه که منو تو فکر می کنیم
اینم تموم میشه
بله عمر سرعت پایین تموم میشه شاید اینترنت 10مگ هم داشته باشیم ولی چی؟؟؟؟
شما بگید چی؟؟؟اینترنت ملی
میتونیم با سرعت بالا تبیان بریم
بریم سایت بانک ملی بانک ملت
موقع انتخاب واحد راحت انتخاب واحد میکنیاینترنت سرعت بالا میاد ولی با اینترنت ملی میاد
![]()
شما بگید چی؟؟؟اینترنت ملی
میتونیم با سرعت بالا تبیان بریم
بریم سایت بانک ملی بانک ملت
موقع انتخاب واحد راحت انتخاب واحد میکنیاینترنت سرعت بالا میاد ولی با اینترنت ملی میاد
![]()
اینو گفتید یه مطلبی رو بگم... دیشب هر کاری کردم، گوگل لود نشد (ساعت یک دو که انجمن میره تو بک آپ)... چند بار فکر کردم اینترنت قطع شده و چند بار مودم رو روشن خاموش کردم و کانکت دیسکانکت کردم... دیدم گوگل لود نمیشه... آخر شک کردم و آدرس تبیان رو زدم و با سرعت نور رفتم تو سایتش...! any way!![]()
آره! همه چیزش خوبه. حتی برات چای هم میاره .
بدو برو بگیر تا تموم نشده !![]()
دوستان سرعت من رسیده به 5 کیلوبایت در ثانیه به شدت کند شده حتی گوگل هم به زور باز میکنه کسی همچین مشکلی داره آیا؟
به قول خودشون مشکل برای همه شرکتاس کلا اینترنت ایران خراب شده البته این یارو که تلفن های آسیاتک رو جواب میداد گفت
![]()
دوباره لنگر کشتی خورده تو سر آسیاتک. خدا روشکر یک سالی هست از این شرکت لعنتی رفتم
Last edited by darvish1900; 12-03-2012 at 22:44.
دیشب خیلی دیس شدم ولی در کل 2گیگ دان کردم بازم خدا رو شکر
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)