من از ورژن 7 استفاده میکنم، چون از 7 به بالا هر ورژنی رو که نصب میکنم مشکل sign in داره و چند بار باید کلید sign in رو بزنم تا کانکت بشه!!! (اینم یه مشکل دیگه - حالا بقیه هم این مشکل رو دارن؟!!!)
من از ورژن 7 استفاده میکنم، چون از 7 به بالا هر ورژنی رو که نصب میکنم مشکل sign in داره و چند بار باید کلید sign in رو بزنم تا کانکت بشه!!! (اینم یه مشکل دیگه - حالا بقیه هم این مشکل رو دارن؟!!!)
نباید همچین مشکلی داشته باشید بربسی کنید و از صحت و سلامت بودن ویندوز اطمینان حاصل کنید و از یکی از ورژن های جدید که عیوب و نواقص و مشکلات اون برطرف شده استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه
Yahoo! Messenger
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من وقتی میخوام تو مسنجرم یه متن رو کپی کنم این پیغام رو میده
![]()
سلام دوستان
من 2 برنامه میخوام
1- یه بوتر خوب که صد در صد کار کنه
2 -یه برنامه واسه باز کردن وبکم بدون اجازه طرف
صفحات قبلی رو نگاه کردم لینکها اکثرا پاک شده بودند اگر سریع رسیدگی کنید ممنون میشم
ببخشید،من ازه واردم.میشه نحوه رفتن تو رومها(مخصوصا رومهای ایرانی) رو یاد بدید.
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
1-من یه مشکلی برام پیش اومده الان پسورد آی دی مو دارم ولی می خوام تاریخ تولد رو که زدم ببینم آیا امکانش هست؟
2-چطوری میشه تو یاهو مسنجر 9 یه نفر در 360 add کرد ؟
عکستون پاک شده
وارد منوی messenger و بخش yahoo chat و سپس join a rom رو بزنید وارد rom های یاهو میشید حالا باید برید به rom ای به اسم regional و بخش asia رو انتخاب کنید و یا اینکه تو بخش bussines and finace برید توی روم asian market
تو بخش account info فکر نکنم زده باشه چون من برسی کردم
این رو خود یاهو میدونی میتونید با custome care یاهو تماس بگیرید
سلام من جدیدترین نسخه یاهو مسنجر رو دانلود کردم، نمیدونم چرا هیچی براش کار نمیکنه جز وبکم و صدا!!
شاید به خاطر این محدودیت ایران باشه، ولی با نسخه های قبلی خوب بود.
فایل سند که میکنی همون 0٪ ارور میده!!
photo share هم که فقط یه تصویر شطرنجی میاد و لود نمیکنه حتی با سرعت بالا!!
plug ins به کل کار نمیکنه!!!
نمیشه گیم بازی کرد!!
IMviroment کار نمیکنه (ارور میده)!!
audibles نیز همچنین!!!
و مهمتر از همه اینکه رو اعصاب راه میره!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)