بعضی از فروشنده ها هستن . داخل خود اون پکی که میگیرین سیمز 3 اصلی با اپدیت اخرین ورژن رو براتون میزارن یعنی دیگه همون اول نصب پک بهتون میگه که باید سیمزتون اپدیت بشه
البته با این روش شما فقط میتونین 1 پک رو نصب کنین نه همرو!!
بعضی از فروشنده ها هستن . داخل خود اون پکی که میگیرین سیمز 3 اصلی با اپدیت اخرین ورژن رو براتون میزارن یعنی دیگه همون اول نصب پک بهتون میگه که باید سیمزتون اپدیت بشه
البته با این روش شما فقط میتونین 1 پک رو نصب کنین نه همرو!!
دوباره سلام
نه کرک نریختم.عکس جایی که گیر میده رو گذاشتم لطفا ببین.
من یک فایل 700 مگی دیگه پیدا کردم که بعد از نصبش ورژن بازی به 1.24.3.012017 تغییر کرد(اصلا مهم نیست سیمز چه ورژنی داره) و World Adventures هم بدون هیچ دردسری نصب شد.وقتی بازی رو اجرا کردم بازی لود شد و اما وقتی به جایی که میتونی شهر و سیم ها رو تعیین کنید تا بازی شروع بشه یک پیغام داد که لطفا سیدی رو بزار و این نسخه کپی.فکر میکنم با کرک جدید مشکلش حل میشه.نظر شما چیه و اگر کرک جدیدی دارین بذارین چون من نتونستم پیدا کنم.
Last edited by mesu; 07-08-2011 at 04:02.
سلام
یه سایت خوب برای دانلود وسایل لباس میخواستم
کسی داره؟؟
مگه سیدی World Adventures شما کرک نداره خودش؟
چرا داره ولی فکر میکنم توی آپدیت جدید شناسایی شدن و جواب نمیدن.میشه لینک آپدیت هایی که خودتون استفاده کردین رو بذارید.
آخه World Adventures کرک هاش خیلی قدیمین و دیگه برام استفاده ندارن. منم لینکاشو ندارم
سلام،مي شه تمام پكهاي Sims 3 با هم نصب كرد؟
فکر کنم باید این بازی رو بیخیال بشم،اینجوری بهتر.به هر حال ممنونم که جواب منو دادین.
بله میشه.
توی پست اول راهنمای آپدیت کردن رو توضیح دادم
اگه پک اصلی آپدیت بشه، امکانش هست
البته بگم اگه پکیج بعدی سیمز رو نصب کنید دیگه نیازی به کرکش ندارید
سلام به همه دوستان من میخواستم ویندوز رو عوض کنم گفتم بپرسم ببینم میتونم سیو هام رو ببرم رو ویندوز جدید اگه لطف کنید راهنمایی کنید که برای این کار چه فایل های رو باید از کجا بر دارم ممنون میشوم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)