آخه مشکل اینجاست که توی bios ظرفیت رو صفر نشون میده
آخه مشکل اینجاست که توی bios ظرفیت رو صفر نشون میده
هارد رو روی یک سیستم دیگه تست کردین ؟
بایوس مین رو آپدیت کنید
نشد کارهایی که گفتم انجام بدین
بعد از فرمت سطح پایین و تست با برنامه hdd regenerator نتیجه به این صورت شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از فرمت، با این برنامه می گفت بد سکتور داریم ولی الان میگه Delay دارید.
Delay یعنی چی؟
راهی برای رفع اش هست؟
یعنی دسترسی به اون سکتورها کمتر از مدت زمان استاندار است
فریم ویر رو از اون لینکی که دادم آپدیت کنید درست نشد هد مشکوک است
سلام یه هارد 1ترابایت WD دارم.وقتی به کامپیوتر وصل میکنم میگه باید فرمت بشه وقتی هم میزنم فرمت میگه نمیتونه فرمت کنه.تو قسمت disk manegment هارد نشون و حجمش رو هم نوشته 931GB .مشکل چیه ؟درست میشه ؟کلی اطلاعات روش دارم ممنون.
یک عکس از disk managment سیستم بدین
احتمالا پارتیشن ها به حالت raw رفته حالا عکس بدین تا معلوم بشه
بله اون هارد 1ترابایت به حالت raw رفته اگه اطلاعات مهمی توش ندارین از همین disk managment پارتیشن رو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع کنید تا درست بشه اگر اطلاعات مهم دارین اول با نرم افزار easuses data recovery اطلاعاتشو ریکاوری کنید برای اینکار نیاز به یک حجم اضافه دارین و سپس اونکارهارو بکنید تا درست بشه
درضمن هارد اولیتون به حالت داینامیک رفته چون پارتیشن چهارم هم primary شده اگه میخواین به basic تبدیل کنید باید رو همون قسمت دیسک راست کلیک کنید و کانورت کنید به basic قبل از اینکار باید از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید
بعد که درست شد با نرم افزار paragon partion یک درایو ویندوز درایو c است که هیچی باهاش کاری نداریم ولی درایو های دیگرو با نرم افزاری که گفتم به logical کانورت کنید تا 4تا پارتیشن رو بتونید داشته باشید
نشد.هارد delete کرد وقتی دوباره new volume زدم خودش شرو به فرمت کرد بعد دوباره eror داد
حالا چیکار کنم؟
اینم عکس
فکر کنم به این خاطره که اون هاردت رفته رو حالت داینامیک
سی دی ویندوز xp داری ؟
یا نرم افزار paragon partion ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)