تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 534 از 1635 اولاول ... 3443448452453053153253353453553653753854458463410341534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

جواب مارو هم بدين ممنون ميشيم

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من دوباره بعد کلي تحقيق و ديدن نظرات اساتيد به اين نتيجه رسيدم که خريد دوربين حرفه اي مثل 1000d,d5000,500d و ......با اينکه کيفيت عکس عالي دارن اما خريد لنز و .......هزينه خيلي بالا ميخواد که من نميتونم و بايد با همون سوپر زومها که کيفيت عکس پايين تري دارن ساخت.حالا من چند تا مدل که پسنديدم ميگم کاراييهامم ميگم،اساتيد لطف کنن نظر بدن کدوم بهتره.من بيشتر عکاسيهام از طبيعته و تو سفر .حالا دوربيني ميخوام عکاسي با کيفيت بالا،با حداقل نويز،رنگهاي طبيعي و زنده و شارپ و...وفيلم هم با زوم اپتيکال و اچ دي و صداي استريو.اين مدلها هم مد نظرمه که بعضي هاش هنوز خوب تست نشدن

canon sx210 panasonic fz35 fuji s2000exr fuji hs10 canon sx20 sony hx1 nikon p100 nikon l110 واين سو1رزوم جديدهاي پنتاکس و اولمپوس

جواب مارو هم بدين ممنون ميشيم
    FZ35

البته با توجه به لیستتان

---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

یه دوربین می خواستم تا سقف 250 تومان ترجیحا canon سبک و ظریف و شیک در ضمن کار کردن باهاش ساده باشد
    ممنون
    با تنظیم دستی : SX120
    بدون تنظیم دستی اما با فیلمبرداری بهتر : ixus 110

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------

قصد خريد دوربين دارم تا حدود 700 يا 650 تومن بين d5000‎ nikon‏ و‎ ‎450d canon ‎‏ مونده بودم كه يه
    خوشحال ميشم راهنماييم d80 دست دو هم ديدم 650 تومن لطفا help me
    در دنیای DSLR هیچ وقت تنها در مورد بدنه نمیشه اظهار نظر مطلق کرد اما با توجه به سه موردی که گفتی و بدون توجه به لنز(بدون توجه به لنز چندان معنی ندارد):
    1-D80
    2-450D
    3-D5000

---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

سلام، یه دوربین DSLR میخوام بگیرم، خودم نظرم رو سری آلفا سونی مثلا A200 یا مدل های جدیدترش هست. پیشنهاد شما چیه؟ بعد یه سری مشکلات خیلی کوچــــولو هم دارم

فعلا پول خرید لنز رو ندارم! برای همین تو فکر SLR سونی هستم که لنز خوبی همراهش هست.

برند های دیگه مثل canon رو نمیدونم، ولی الان سونی اقساط داره و سود هم نداره. منم فعلا 400 تومن نقد دارم.

بیشتر با Tele کار میکنم تا wide
    DSLR یعنی هزینه ی بالا وگرنه حتی به اندازه یه دوربین خیلی ارزونتر هم برات کاربرد نخواهد داشت بیشتر تحقیق کن و بعد در مورد انتظاراتت و نوع عکاسی بیشتر فکر کن شاید یه SLR Like بیشتر بدردت بخوره(اصولا تله جز لنزهای گرون محسوب میشه)

3. 6 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

DSLR یعنی هزینه ی بالا وگرنه حتی به اندازه یه دوربین خیلی ارزونتر هم برات کاربرد نخواهد داشت بیشتر تحقیق کن و بعد در مورد انتظاراتت و نوع عکاسی بیشتر فکر کن شاید یه SLR Like بیشتر بدردت بخوره(اصولا تله جز لنزهای گرون محسوب میشه)
    البته من گفتم DSLR، ولی خوب.

من تحقیق زیاد کردم، البته هنوز خیلی مونده تا مطمئن بشم. کل امروز فقط داشتم سایت ها و فروم های مختلف رو میگشتم!

بین 1000d کنون و 3000d نیکون موندم! ظاهرا لنز های کنون گرون هست و نمیدونم برای شروع کار من خوبه یا نه!

من بیشتر میخوام عکس های portre بگیرم. الان بدنه رو بگیرم، با لنز خودش که فکر کنم 18-55 باشه نمیشه برا مدتی کارم راه بیفته؟! اگه آره، که کنون میگیرم و پول جمع میکنم تا 6-7 ماه دیگه یه لنز دسته دو گیر میارم. ضمن اینکه اگه لنز رو بیخیال شیم، فرق چندانی بین این دوتا نیست. کنون لایو ویو داره، اما نیکون لنزاش...

جزو اون دسته هستم که برای تفریح عکس میگیرم، نه حرفه ای، نه مبتدی.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من تحقیق زیاد کردم، البته هنوز خیلی مونده تا مطمئن بشم. کل امروز فقط داشتم سایت ها و فروم های مختلف رو میگشتم!

بین 1000d کنون و 3000d نیکون موندم! ظاهرا لنز های کنون گرون هست و نمیدونم برای شروع کار من خوبه یا نه!

من بیشتر میخوام عکس های portre بگیرم. الان بدنه رو بگیرم، با لنز خودش که فکر کنم 18-55 باشه نمیشه برا مدتی کارم راه بیفته؟! اگه آره، که کنون میگیرم و پول جمع میکنم تا 6-7 ماه دیگه یه لنز دسته دو گیر میارم. ضمن اینکه اگه لنز رو بیخیال شیم، فرق چندانی بین این دوتا نیست. کنون لایو ویو داره، اما نیکون لنزاش...

سلام دوست عزیز nx-10 رو پیشنهاد میدم چون میدونم اشنایی باهاش ندارید ... تو این سایت چند نمونه عکسش در کنار دوربینهای مد نظرتون میتونید ببینید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوست عزیز nx-10 رو پیشنهاد میدم چون میدونم اشنایی باهاش ندارید ... تو این سایت چند نمونه عکسش در کنار دوربینهای مد نظرتون میتونید ببینید
    سامسونگ؟!!! راستش دوربین مثل ساعت و لباس و عینک نیست که بگیم مثلا حتما Rayban بگیر کلاس داره، عمری هست تو این کاره، ولی سامسونگ از این شرکتاست که همه چی میزنه! فقط جارو خاک انداز نمیسازه! فکر نمیکنین اشتباه باشیه آدم نیکون و کنون رو بزاره کنار، بره سامسونگ بگیره؟!

8. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سامسونگ؟!!! راستش دوربین مثل ساعت و لباس و عینک نیست که بگیم مثلا حتما Rayban بگیر کلاس داره، عمری هست تو این کاره، ولی سامسونگ از این شرکتاست که همه چی میزنه! فقط جارو خاک انداز نمیسازه! فکر نمیکنین اشتباه باشیه آدم نیکون و کنون رو بزاره کنار، بره سامسونگ بگیره؟!

در نهایت خودتون هستید که انتخاب میکنید ! در حد یه پیشنهاد میگم و میرم !

یکی از دلایلی که میگم این دوربین مناسبه علاوه بر عکسهاش سمسانگ بودنشه! و همون دلیلی که شما میگی خوب نیست بنده به همون دلیل میگم که خوبه ... چرا ؟ چون خودش همه چیو تولید میکنه ! و این باعث میشه که بهای تمام شده محصولش پایین بیاد در نتیجه با قیمت کمتری دوربینهاش یا اجناسش رو وارد بازار کنه ... حالا شما هر محصولی که در نظر بگیرید از دوربین بگیرید تا ال ای دی و ال سی دی ..یخچال ..گوشی .. و ... البته این مسئله تو ایران زیاد جالب نیست چون فکر میکنن قیمت پایین یعنی جنس بی کیفیت ! در هر صورت دلیلی که بنده میگم این دوربین خوبه علاوه بر عکساش که دیدم همین سمسانگ بودنشه که سنسور لنز .. صفحه نمایش باتری ..رم همه کار خودشه ! حتی 3 مدل لنز داده که هر 3 مدل هم باز کار خودشه ! ...

و دلیل دوم اینه که تقریبا برای d450 کنون نزدیک 1 میلیون هزینه کردم ... اما عکسهایی که تو این 2 مقایسه دیدم از نظر رنگ بندی شبیه به هم بودن و کیفیت بالاتری داشت ! علاوه بر اون شما فیلمبرداری hd با 30 فریم هم داری ...

میتونید از نام های بزرگ در این صنعت استفاده کنید قیمت بالاتری بدید ! و میتونید از نامی تازه با امکانات بالاتر و قیمت کمتر استفاده کنید ...
    Last edited by pulp_152; 13-04-2010 at 01:52.

10. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کنون تویه هر رنجی لنز داره البته لنزهای ارزونش کیفیت کمتری دارند
    نیکون لنز های ارزون و خیلی گرون داره وقیمت متوسط چیزی نداره ولی کیفیت لنزهای ارزونش (که دو تا بیشتر نیستند)عالیه

12. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

[QUOTE=sastwhc;4841156]FZ35

البته با توجه به لیستتان

---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

ممنون دوست عزيز که حداقل شما جواب دادي.حالا 2 تا سوال يکي اينکه من با عکسهايي که تو صفحه پيش دوستمون از اين دوربين گذاشت يه کمي ازش به قولي خوشم نيومد(جمله بندي رو ببين)و دوم اينکه گفتي با توجه به ليستم،يعني چيز ديگه اي همبود که من تو ليستم نياوردم.اگه يه کم بودجه ام بيشتر بود يه حرفه اي ميگرفتم.مثل دي 1000 يا 3000دي نيکون.راستي گفتي نيکون2 تا لنز ارزون با کيفيت داره،کدومان؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کنون تویه هر رنجی لنز داره البته لنزهای ارزونش کیفیت کمتری دارند
    نیکون لنز های ارزون و خیلی گرون داره وقیمت متوسط چیزی نداره ولی کیفیت لنزهای ارزونش (که دو تا بیشتر نیستند)عالیه
    در نهایت چی پیشنهاد میکنین؟ در ضمن، شما که تجربه دارین، نگفتین همون لنز 18-55 تا مدتی جواب من رو میده یا نه

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

باز هم سلام به دوستان

من هنوز براي خريد دو دل هستم

طي صحبت با برخي از دوستان همين فروم به دو گزينه G11 يا Fz35 رسيدم ولي توي کاتالوگهاي کانن گزينه SX20 IS هم خودي نشون ميداد

Canon : G11 - SX20 IS
    Panasonic: FZ-35

از بين مدلهاي بالا دوستان کدام رو پيشنهاد ميکنن

ممنون ميشم که توضيحاتي هم ارائه بشه برا قابليتهاي و مزيتهاي نسبي شون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •