جواب مارو هم بدين ممنون ميشيم![]()
جواب مارو هم بدين ممنون ميشيم![]()
FZ35
البته با توجه به لیستتان
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
با تنظیم دستی : SX120
بدون تنظیم دستی اما با فیلمبرداری بهتر : ixus 110
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
در دنیای DSLR هیچ وقت تنها در مورد بدنه نمیشه اظهار نظر مطلق کرد اما با توجه به سه موردی که گفتی و بدون توجه به لنز(بدون توجه به لنز چندان معنی ندارد):
1-D80
2-450D
3-D5000
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
DSLR یعنی هزینه ی بالا وگرنه حتی به اندازه یه دوربین خیلی ارزونتر هم برات کاربرد نخواهد داشت بیشتر تحقیق کن و بعد در مورد انتظاراتت و نوع عکاسی بیشتر فکر کن شاید یه SLR Like بیشتر بدردت بخوره(اصولا تله جز لنزهای گرون محسوب میشه)
البته من گفتم DSLR، ولی خوب.DSLR یعنی هزینه ی بالا وگرنه حتی به اندازه یه دوربین خیلی ارزونتر هم برات کاربرد نخواهد داشت بیشتر تحقیق کن و بعد در مورد انتظاراتت و نوع عکاسی بیشتر فکر کن شاید یه SLR Like بیشتر بدردت بخوره(اصولا تله جز لنزهای گرون محسوب میشه)
من تحقیق زیاد کردم، البته هنوز خیلی مونده تا مطمئن بشم. کل امروز فقط داشتم سایت ها و فروم های مختلف رو میگشتم!
بین 1000d کنون و 3000d نیکون موندم! ظاهرا لنز های کنون گرون هست و نمیدونم برای شروع کار من خوبه یا نه!
من بیشتر میخوام عکس های portre بگیرم. الان بدنه رو بگیرم، با لنز خودش که فکر کنم 18-55 باشه نمیشه برا مدتی کارم راه بیفته؟! اگه آره، که کنون میگیرم و پول جمع میکنم تا 6-7 ماه دیگه یه لنز دسته دو گیر میارم. ضمن اینکه اگه لنز رو بیخیال شیم، فرق چندانی بین این دوتا نیست. کنون لایو ویو داره، اما نیکون لنزاش...
جزو اون دسته هستم که برای تفریح عکس میگیرم، نه حرفه ای، نه مبتدی.
سلام دوست عزیز nx-10 رو پیشنهاد میدم چون میدونم اشنایی باهاش ندارید ... تو این سایت چند نمونه عکسش در کنار دوربینهای مد نظرتون میتونید ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سامسونگ؟!!! راستش دوربین مثل ساعت و لباس و عینک نیست که بگیم مثلا حتما Rayban بگیر کلاس داره، عمری هست تو این کاره، ولی سامسونگ از این شرکتاست که همه چی میزنه! فقط جارو خاک انداز نمیسازه! فکر نمیکنین اشتباه باشیه آدم نیکون و کنون رو بزاره کنار، بره سامسونگ بگیره؟!![]()
در نهایت خودتون هستید که انتخاب میکنید ! در حد یه پیشنهاد میگم و میرم !
یکی از دلایلی که میگم این دوربین مناسبه علاوه بر عکسهاش سمسانگ بودنشه! و همون دلیلی که شما میگی خوب نیست بنده به همون دلیل میگم که خوبه ... چرا ؟ چون خودش همه چیو تولید میکنه ! و این باعث میشه که بهای تمام شده محصولش پایین بیاد در نتیجه با قیمت کمتری دوربینهاش یا اجناسش رو وارد بازار کنه ... حالا شما هر محصولی که در نظر بگیرید از دوربین بگیرید تا ال ای دی و ال سی دی ..یخچال ..گوشی .. و ... البته این مسئله تو ایران زیاد جالب نیست چون فکر میکنن قیمت پایین یعنی جنس بی کیفیت ! در هر صورت دلیلی که بنده میگم این دوربین خوبه علاوه بر عکساش که دیدم همین سمسانگ بودنشه که سنسور لنز .. صفحه نمایش باتری ..رم همه کار خودشه ! حتی 3 مدل لنز داده که هر 3 مدل هم باز کار خودشه ! ...
و دلیل دوم اینه که تقریبا برای d450 کنون نزدیک 1 میلیون هزینه کردم ... اما عکسهایی که تو این 2 مقایسه دیدم از نظر رنگ بندی شبیه به هم بودن و کیفیت بالاتری داشت ! علاوه بر اون شما فیلمبرداری hd با 30 فریم هم داری ...
میتونید از نام های بزرگ در این صنعت استفاده کنید قیمت بالاتری بدید ! و میتونید از نامی تازه با امکانات بالاتر و قیمت کمتر استفاده کنید ...
Last edited by pulp_152; 13-04-2010 at 01:52.
کنون تویه هر رنجی لنز داره البته لنزهای ارزونش کیفیت کمتری دارند
نیکون لنز های ارزون و خیلی گرون داره وقیمت متوسط چیزی نداره ولی کیفیت لنزهای ارزونش (که دو تا بیشتر نیستند)عالیه
[QUOTE=sastwhc;4841156]FZ35
البته با توجه به لیستتان
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
ممنون دوست عزيز که حداقل شما جواب دادي.حالا 2 تا سوال يکي اينکه من با عکسهايي که تو صفحه پيش دوستمون از اين دوربين گذاشت يه کمي ازش به قولي خوشم نيومد(جمله بندي رو ببين)و دوم اينکه گفتي با توجه به ليستم،يعني چيز ديگه اي همبود که من تو ليستم نياوردم.اگه يه کم بودجه ام بيشتر بود يه حرفه اي ميگرفتم.مثل دي 1000 يا 3000دي نيکون.راستي گفتي نيکون2 تا لنز ارزون با کيفيت داره،کدومان؟
در نهایت چی پیشنهاد میکنین؟ در ضمن، شما که تجربه دارین، نگفتین همون لنز 18-55 تا مدتی جواب من رو میده یا نه
باز هم سلام به دوستان
من هنوز براي خريد دو دل هستم
طي صحبت با برخي از دوستان همين فروم به دو گزينه G11 يا Fz35 رسيدم ولي توي کاتالوگهاي کانن گزينه SX20 IS هم خودي نشون ميداد
Canon : G11 - SX20 IS
Panasonic: FZ-35
از بين مدلهاي بالا دوستان کدام رو پيشنهاد ميکنن
ممنون ميشم که توضيحاتي هم ارائه بشه برا قابليتهاي و مزيتهاي نسبي شون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)