خب مستر این GFW رو چطوری فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای آنلاین...........
خب مستر این GFW رو چطوری فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای آنلاین...........
اموزشش رو چند صفحه قبل maggy p داده .
بعدش این که با این مسترت حال کردم![]()
قسمت بعدی resident evil به نام operation raccoon city قراره اواخر سال مالی 2011 عرضه بشه![]()
این evil 0 که اومده چطوریه؟؟؟؟؟
اویل 0 برای کنسول گیم کیوب منتشر شده.
ولی میتونید با املاتور رو Pc اجراش کنید ولی سیستم خوبی می خواد
بابا ما امروز انلاین زدیم . ما با یه کلت 9 mm و یارو با rpg فرت فرت ملتو میزد. منم نگیا میکردم)
راحتی نیست اسلحه هارو انلاک کرد؟
ای بدم میاد از اینایی که ار پی جی بی نهایت دارن . باهاشون که انلاین میزنی گند میزنن به بازی . البته بلانسبت بعضی ها![]()
امروز روز بسیار خوبی بود...
یکی از رفقا نسخه PS3 بازی رو خریده بود اما این نسخه (Gold edition) resident evil alternate edition رو داشت ازش گرفتم و بازیش کردم وای خدای من
اون قسمت هایی که جیل از پنجره پرت میشه بیرون رو میشه بازی کرد تو همون امارت اویل 1 میریم و بعد از درگیری با موجودات مختلف و کنکاش و جستجو تو اون امارت به یاد ماندنی رو چند بار قشنگ دور زدم.
مرحلرو با جیل و کریس میشه بازی کرد با جیل بازی کردم و سانس بسیار زیبایی به نمایش میزاه در اخر..
+
یه جایی که تو اویل 5 ما اون مهر رو از روی سینه جیل میکنیم و بعد ازش جدا میشیم اونجا رو هم داره که با جیل میریم در کنار جاش با جیل میریم اخر به یک هلیکوپتر میرسیم که خلبانش مرده و جاش میپره پشت هلیکوپتر و داد میزنه باید تاثیر عمل کردن دوستانمون رو بی اثر نذاریم..و با جیل میرن تو صحنه ای که کریس و شوا دارن با وسکر درگیر هستن و باقیش رو که خودتون میدونید..
اخر هم که سانس درست مثل اویل 5 تموم میشه و کریس میگه که
ایا روزی بدون ترس خواهیم داشت
کلا ار دو چاپتر نزدیک 15 دقیقه طول میکشه
توضیحات کامل رو با تصاویری از مراحل بازی قرار خواهم داد
چقدر جذاب و زیبا بود بازی کردن با شخصیت جیل بعد مدتها....و شاید سالها...![]()
Last edited by Layken; 15-08-2011 at 21:11.
پسر خوب این که اویل6 نیست فکر میکنم سبکش کامل شاتر باشه. اویل6 شاید توی نمایشگاهه گیم اسکام معرفی بشه حالا کسه دیگه ای خبر تازه تری نداره؟قسمت بعدی resident evil به نام operation raccoon city قراره اواخر سال مالی 2011 عرضه بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)