سلام..
دوباره خوش اومدی..
(بچه های تاپیک ما که مرتب باید باهاشون خداحافظی کنی و دوباره بهشون خوش آمد بگی)
یعنی این خیلی ها، به فکر ما هوادارها نیستن..
سلام..
دوباره خوش اومدی..
یعنی این خیلی ها، به فکر ما هوادارها نیستن..
یعنی هستن....؟یعنی این خیلی ها، به فکر ما هوادارها نیستن..
به این فکر میکنم چه خوب میشد یکی مثل علی منصوریان مدیرعامل باشگاه میشد...
البته هرکی میخواد بشه بشه این وسط کی به نظر ما اهمیت میده؟
اما امیدوارم هرکی هست در اولین قدم امثال قلعه نویی را بندازه بیرون و بره سراغ مربیان خارجی استقلال با مربیان داخلی به جایی نمیرسه!
راست میگی کلا بچه های استقلال خلافشون بالا هستسلام..
دوباره خوش اومدی..
![]()
امروز تو اخبار میگفتن که میخواستن واسه دربی، از داورهای ایرانی و وطنی استفاده کنن، ولی بنا به شرایط حاضر، فعلاً برای این دربی منصرف شدن و از داور خارجی استفاده میکنن..
آخه یکی نیست به اینا بگه که شما، از داوراتون، واسه بازی های عادی راضی نیستن و هر هفته ... و نا سزا میشنوید، از جون داوراتون سیر شدید که واسه دربی هم میخواید از اونا استفاده کنید..
لابد نیستن. چون اگه بودن، وضع ما خیلی بهتر از این بود..
مدیرعامل، علاوه بر مدیریت تیم، باید بتونه درآمدزایی هم کنه..
چرا فقط به فکر صدرنشینی باشه و نه به این هدفش برسه و نه به اهداف دیگه..
باید پله پله رفت بالا..
به نظر من، درآمدزایی خوب، کنارش رتبه ی خوب، بهتر از رتبه ی عالی، کنارش درآمدزایی خیلی ضعیفه..
چون اگه پول باشه، تیم رو خوب میشه بست و بی حاشیه تیم کار خودش رو میکنه.. اینجوری آینده ی تیم هم تضمین شدست. ولی اگه پول نباشه، معلوم نیست که فصل های بعد، چی به سر تیم میاد..
اميدوارم هر كي مياد تو استقلال هدفش فقط پيشرفت استقلال باشه
عماد جان قربونت اين پيش بيني ما رو هم save كن
استقلال 0 - استقلال اهواز 0
واقعا فتح الله زاده مدیر زحمت کشی بود و با جون دل کار می کنه واقعا حیف یک همچین کسانی از فوتبال برن کنار
اینم پیش بینی استقلال تهران 1-استقلال اهواز 0
یه چند کلمه ای بگم (البته اگه قابل باشم)
یادمه مرفاوی که شد مربی استقلال بعد 1 سال گفتن بندازینش بیرون . (گفتن در حد استقلال نیست!)
حجازی اومد همه گفتن ایول حجازی , 5 هفته نگذشته بود خیلی ها گفتن بندازینش بیرون (گفتن دوره حجازی تمام شده !)
فیروز کریمی را آوردن ,( یکی از با دانش ترین مربیان ایرانی) تیم سر تا پا ایراد را توقع داشتیم سه سوت درست کنه که ...
بعد امیر خان اومد , اولش گفتیم توپ ه , اما الان رسانه ها میخواهند امیر را هم بندازین بیرون
به نظر من مشکل اصلی استقلال مربی نیست ما نباید تحت تاثیر مطبوعات قرار بگیریم خیلی ها بدشون نمیاد اسقلال نابود بشه
ما هوادارهای اس اس باید در هر شرایط (با هر مربی یا هر مدیر عاملی) حامی تیم باشیم نه اینکه ... .
پیشبینیه من
استقلال تهران:2 استقلال اهواز :1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)