تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 534 از 949 اولاول ... 34434484524530531532533534535536537538544584634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوست عزیز.

1) من تو متن خودم به صراحت اینو گفتم که:
    از نظر من، با شرایطی که تو ایران هست این سرعت خوبه. ایراد من هم به این موضوع نبود.

2) من حرفم رو روشن و واضح گفتم. دوباره تأکید می‌کنم که از نظر من سرویس 2مگ نامحدود حتی با ضریب اشتراک 1 به 10 هم باید در حداقل 75 درصد زمان‌ها سرعتی حول و حوش سرعت اسمی داشته باشه. این که بگی «چون ضریب اشتراکش 1 به 10 اه پس باید سرعتش حدود یک دهم سرعت اسمی باشه» مغلطه‌ایه که اول از همه شرکت زیرساخت و بعدش هم شرکت‌های ISP‌ (بر اساس توافق‌نامه SLA) راه انداختن تا از اون به نفع خودشون استفاده کنن. تو متن گنگ و نامفهوم همین توافق‌نامه که همه شرکت‌ها یه کپی‌اش رو تو سایتشون گذاشتن و اون هم از نسخه‌ای که شرکت زیرساخت بیرون داده، کپی شده می‌گه حداقل سرعت تعهد شده (CIR) یعنی حداقل سرعتی که شرکت متعهد ارائه اون به کاربر با احتساب ضریب اشتراک سرویسه و در صورتی که کاربر مدت زمانی با این سرویس، سرعتی کمتر از این رو دریافت کرد می‌تونه ادعای خسارت کنه.

اگه قرار باشه، یه سرویس 2مگ نامحدود در عمده زمان‌ها سرعت مثلاً 180 تا 190 کیلوبایت در ثانیه داشته باشه خوب شما بگو چرا اصلاً اسم این سرویس رو می‌ذارن 2مگابیت. بهش بگن 1.5 مگابیت بهتر نیست؟

یا مثلاً من خودم یه زمانی 2مگ نامحدود آسیاتک داشتم کلاً سرعتش روی 120 بود. این که دیگه اسمش سرویس 2مگ نیست. اسمش می‌شه یه سرویس 1مگ.

باز هم می‌گم این که شرکت‌ها بیان به استناد اون بند خاص CIR توافقنامه SLA ادعا کنن که سرعت سرویس 2مگ نامحدود برنزی با ضریب اشتراک 1 به 10 (اصلاَ شما بگون ضریب اشتراک 1 به 50)
    چیزی جز مغلطه نیست. این CIR حداقل سرعت تضمین شده سرویسه. اسم سرویس روشه: سرویس 2مگابیت نامحدود برنزی. سرعت این سرویس هم به طور میانگین و در اکثر اوقات (به نظر من حداقل 75 درصد اوقات) باید حول و حوش سرعت اسمی باشه. اما چون سرویس اشتراکی هست ممکنه در مواقعی که پیک مصرف باشه سرعت بیاد پایین. واسه این پایین اومدن هم یه مرزی گذاشته شده که می‌شه 1 دهم سرعت اسمی.

ضریب اشتراک رو که ISPهای ایرانی اختراع نکردن از خودشون. این یه روشیه که تو همه جای دنیا استفاده می‌شه برای این که یه کاربر معمولی و خانگی به جای این که بره 1 میلیون تومن پول بده واسه یه سرویس 2مگابیت نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 1 و با پهنای باند اختصاصی، 1 دهم این هزینه رو بده و از سرویسی استفاده کنه که در اکثر مواقع تقریباً همون سرعت رو می‌ده اما به هر حال در بخشی از زمان‌‌ها هم ممکنه سرعتش کمتر بشه. این طوری هم کاربر راضیه و هم شرکت ISP درآمد خودش رو داره. کل این مدل هم مبتنی بر تحلیل‌های آماری الگوی مصرف کاربراست.

3) این رو هم بگم که همه حرفای من هم پایه و اساسش اینه که مصرف کاربرا عادی باشه. یعنی از هر 100 تا کاربر حداکثر دو یا سه تاشون دانلودر حرفه‌ای باشن که بخوان 50 درصد اوقات دانلود پرفشار بکنن و ما بقی کاربرا هم کاربر معمولی باشن. برای همین، من هم مثل شما اعتقادم بر اینه که سرعت میانگین 180 تا 190 واسه یه سرویس 2مگابیت نامحدود برنزی با شرایط ایران خوبه.

4) می‌تونم از شما خواهش کنم که بگین کجای اون محاسبه سودی که من کردم به نظر شما جور نمی‌آد؟ چون من این محاسبه رو بر اساس یه سری اطلاعات موجود و یه مقدار هم فرضیات خودم انجام دادم و به نظرم جور درمی‌آد. اما ممکنه فرضیات من غلط باشه که اگه شما اطلاعات دقیق‌تری داری به من هم کمک خواهد کرد.

5) بحث مصرف منصفانه شرکت به قول شما مطبوع بنده (که با اجرای سیاست مصرف شبانه 1 سوم مصرف روزانه از 10 آذر دیگه شرکت مطبوع من نیست،) هم ربطی به بحث نداره یا من متوجه ارتباطشون نشدم. اگه توضیح بیشتر بدین ممنون می‌شم.
    ببینید محاسباتتون رو در یک شرایط نرمال و در یک کشور عادی کاملا قبول دارم ! نه اینجا که پهنای باند فقط از یک مسیر و با یک مبلغ هنگفت به دست شرکتها میرسه !
    طبیعتا توی کشورهای دیگه مشترک اصلا متوجه نمیشه که پیک مصرف کی هست و سرعت کی اومده پایین و هر موقعی که اراده کنه کار مورد نظرش رو انجام میده !
    ولی در ایران به دلیل انحصار طلبی دولت و زیر ساخت قیمتها انقدر نجومیه که بخوای با اون سرعتها بدی مشترک باید پول حقوق 1 ماهش رو بده برای اینترنت !!!
    باز هم با این شرایط اگر تمام شرکتها نامحدود بدن بازم میشه گفت حرف شما درسته ! ولی در شرایطی که همه شرکتها یا نامحدودشون رو برداشتن یا حجمی رو دارن به اسم نامحدود و منصفانه میفروشن ! دیگه محاسباتتون اشتباه در میاد !
    دمتون گرم که باز خودتون هم گفتید محاسباتتون زمانی درسته که تنها 2 یا 3 درصد دانلودر حرفه ای باشن در حالیکه این روزها 70 تا 80 درصد فروشمون نامحدوده و اکثرا هم از شرکتهای دیگه دارن کوچ میکنن و درصد دانلودر حرفه ای بسیار بالاست.
    حالا با این تفاسیر و محاسبات خودتون همون 180-190 یا یک و نیم مگ چند در میاد واسه شرکت ؟!

2. 3 کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان این فن اوا 1 مگ ترافیک 6 گیگ که شبا رایگان داره خوبه؟با چند دانلود می کنه؟ محدودیت دانلود نداره؟ شبا یه کلا چقدر میشه دانلود کرد از سرور های ایرانی با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببینید محاسباتتون رو در یک شرایط نرمال و در یک کشور عادی کاملا قبول دارم ! نه اینجا که پهنای باند فقط از یک مسیر و با یک مبلغ هنگفت به دست شرکتها میرسه !
    طبیعتا توی کشورهای دیگه مشترک اصلا متوجه نمیشه که پیک مصرف کی هست و سرعت کی اومده پایین و هر موقعی که اراده کنه کار مورد نظرش رو انجام میده !
    ولی در ایران به دلیل انحصار طلبی دولت و زیر ساخت قیمتها انقدر نجومیه که بخوای با اون سرعتها بدی مشترک باید پول حقوق 1 ماهش رو بده برای اینترنت !!!
    باز هم با این شرایط اگر تمام شرکتها نامحدود بدن بازم میشه گفت حرف شما درسته ! ولی در شرایطی که همه شرکتها یا نامحدودشون رو برداشتن یا حجمی رو دارن به اسم نامحدود و منصفانه میفروشن ! دیگه محاسباتتون اشتباه در میاد !
    دمتون گرم که باز خودتون هم گفتید محاسباتتون زمانی درسته که تنها 2 یا 3 درصد دانلودر حرفه ای باشن در حالیکه این روزها 70 تا 80 درصد فروشمون نامحدوده و اکثرا هم از شرکتهای دیگه دارن کوچ میکنن و درصد دانلودر حرفه ای بسیار بالاست.
    حالا با این تفاسیر و محاسبات خودتون همون 180-190 یا یک و نیم مگ چند در میاد واسه شرکت ؟!
    من فرضیات بحثم رو رو همین شرایط ایران در نظر گرفتم.

1) در مورد سرعت معقول و ضریب اشتراک، قبول دارم که الگوی مصرف تو ایران با الگوی مصرف تو یه کشوری مثل انگلیس، فرانسه یا آمریکا ممکنه متفاوت باشه. اما باز این تفاوت این قدر نیست که ناقض بحث و استدلال من باشه. یعنی این جوری نیست که تو ایران از هر 100 نفر 50 نفرشون ترافیک شدید ایجاد کنن اونم به طور مستمر و طولانی مدت و تو آمریکا از هر 100 نفر 1 نفر این جوری باشه. ممکنه تو ایران از هر 100 نفر حداکثر 10 نفرشون یه همچین وضعیتی داشته باشن، تو آمریکا از هر 100 نفر 1 یا 2 نفر. این رو هم باید در نظر داشته باشیم که تو ایران باقی اون 90 نفر ترافیک خیلی ناچیزی درست می‌کنن اما تو آمریکا اون 98 نفر دیگه هم به دلیل این که مدیا تو اونجا حجیمه و دسترسی به اینترنت هم تقریباً بدون محدودیت (شما به راحتی می‌تونی ویدئوی با کیفیت 1080p رو از یوتیوب استریم کنی اونجا اما تو ایران حتی 360p هم به راحتی استریم نمی‌شه)، به طور متوسط ترافیک خیلی بیشتری به نسبت متوسط کاربرا تو ایران ایجاد می‌کنن. یعنی خیلی ساده‌انگارانه است که فرض کنیم تو جایی که شرکت‌ها سرویس‌های VDSL2 می‌دن با میانگین پهنای باند 80 مگابیت در ثانیه، ملت این پهنای باند نجومی رو فقط برای وب‌گردی ساده استفاده می‌کنن.

بنابراین، هنوز هم معتقدم یه سرویس 2مگ نامحدود برنزی (با ضریب اشتراک 1 به 10) تو شرایط ایران در 75 درصد اوقات سرعتش باید نزدیک به سرعت اسمی سرویس باشه. همین الآن مخابرات سرویس‌های نامحدودش (با این که اونا هم ضریب اشتراک 1 به 8 یا حتی بالاتر رو دارن،) همین وضعیت رو دارن. یعنی اگه حتی شما شبانه‌روز هم با یه سروس 2مگ دانلود کنی سرعتت به طور میانگین روی 240 تا 250 کیلوبایته.

2) در مورد هزینه و قیمت فروش، باز هم متوجه نشدم اشکال محاسبات من کجا بود؟ قبول دارم که در عالم واقع ISP‌ یه لینک STM-1‌ رو به صورت 77 تا لینک 2مگابیت نمی‌فروشه، بلکه ترکیبی از انواع سرویس‌های نامحدود و حجمی با سرعت‌های مختلف رو که هر کدوم روش جداگانه‌ای برای قیمت‌گذاری دارن، تو این لینک STM-1‌ قرار می‌ده و می‌فروشه. مثلاً، هزینه و به تبع اون قیمت فروش سرویس‌های حجمی دو بخش داره. یکی قیمت حجم ترافیک اون سرویس و یکی هم هزینه تأمین پهنای باند مربوطه. اینجا هم نمی‌خوام وارد جزئیات این بحث بشم، چون ممکنه بقیه دوستان اصلاً تمایلی به این موضوع نداشته باشن.

اما با همه این حرفا، وقتی شما بخوای هزینه تمام شده یه سرویس 2مگ نامحدود برنزی با ضریب اشتراک 1 به 10 برای یه شرکت ISP رو حساب کنی، از همین روشی که گفتم محاسبه می‌کنی. یعنی اجزای هزینه مثل هزینه اجاره پهنای باند از شرکت زیرساخت، هزینه انتقال تا محل مصرف، هزینه اجاره فضا تو مرکز مخابراتی، هزینه نیروی انسانی مستقیم شرکت ISP، هزینه‌های سربار مرتبط با اون و ... رو برای یه پهنای باند 2مگ نامحدود (البته با ضریب اشتراک 1 به 1) حساب می‌کنی. من بر اساس اطلاعات و فرضیات خودم حساب کردم شد حداکثر 800 هزار تومن.

از اینجا به بعدش بسته به این که شرکت ISP این پهنای باند رو بخواد به صورت اختصاصی (1 به 1) بفروشه یا به صورت برنزی (1 به 10) یا با هر ضریب اشتراک دیگه‌ای، قیمت فروش فرق می‌کنه:

الف) اگه بخواد به صورت اختصاصی (Dedicated) بفروشه، یعنی همین پهنای باندی رو که براش در اومده 800 هزار تومن، با یه حاشیه سود 25 درصدی هم که بفروشه قیمت فروشش می‌شه حدود 1 میلیون و 70 هزار تومن. (در حال حاضر تو سرویس‌های ADSL، هیچ شرکتی یه همچین سرویسی نداره. چون اونقدر گرونه که حتی شرکت‌ها هم توان خریدش رو ندارن. ضمن این که به درد کمتر کسی هم می‌خوره.)

ب) اگه بخواد به صورت برنزی بفروشه یعنی این پهنای باند رو به صورت هم‌زمان به 10 نفر می‌فروشه. البته به هر کدومشون تضمین می‌ده که سرعت از 25 تا 26 کیلوبایت در ثانیه کمتر نشه. اما این که سرعت واقعی هر کس چقدر باشه بستگی به الگوی مصرف اون 10 کاربر داره. با این حساب، سهم هر کاربر از هزینه تمام شده سرویسش یک دهم می‌شه: یعنی 80 هزارتومن (در بدترین شرایط البته). باز اگه ISP بخواد این رو بفروشه با یه حاشیه سود 25 درصی قیمتش درمی‌آد حدود 107 هزار تومن که فن‌آوا داره همین حدود یعنی 110 هزار تومن می‌فروشه.

ج) اگه ISP بخواد همین سرویس رو به صورت طلایی با ضریب اشتراک 1 به 3 بفروشه، یعنی این پهنای باند رو هم‌زمان به 3 کاربر می‌فروشه. البته به اونا تضمین می‌ده که سرعت سرویسشون کمتر از یک سوم سرعت اسمی یعنی 85 کیلوبایت در ثانیه نشه و حالا طبیعتاً تو بیش از 95 درصد اوقات هم باید سرعت در حد سرعت اسمی باشه. تو این حالت سهم هر کاربر از هزینه تمام شده سرویس می‌شه یک سوم یا حدود 267 هزار تومن. با احتساب یه حاشیه سود 25 درصدی قیمت فروش در می‌آد: 356 هزار تومن. فن‌آوا الان سرویس 2مگ نامحدود طلاییش رو داره 361 هزار تومن می‌فروشه که همین حدوده.

فقط یه نکته اینجا باقی می‌مونه که ممکنه باعث زیان‌دهی شرکت بشه. اونم اینه که یه پهنای باند 2مگ رو نتونه به صورت 10 تا سرویس 2مگ برنزی بفروشه و مثلاً تعداد کاربرایی که با این شرایط روی این پهنای باند می‌گیره 7 یا 8 نفر بشن که اون وقت یعنی درآمد کمتر از حد انتظار. اما این تو قیمت‌گذاری تأثیری نداره. فقط باعث زیان‌دهی شرکت به دلیل ضعف عملکردش می‌شه.

دیگه راستش نمی‌تونستم از این روشن‌تر محاسباتم رو خلاصه کنم. حالا بازم اگه جایی هست که به نظرت تو محاسبه‌هام اشتباه کردم مشخص بگو تا من هم متوجه ایراد محاسباتم بشم.

5. 5 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز، چرا مغلطه می‌کنید؟

درسته که سرویس 2 مگ برنزی با ضریب اشتراک 1 به 10 هست. اما حساب و کتاب شما برای در آوردن سرعت 25 تا 26 کیلوبایت برای حداقل سرعت دریافتی این سرویسه. نه این که برای کسی که سرویس 2مگابیت گرفته در 95 درصد زمان‌ها سرعت حول و حوش این عدد بچرخه. این سرعت حداقل سرعتی هست که ISP موظف به تأمینشه و اگه سرعت مشترک از این سرعت پایین‌تر بیاد بر اساس ضوابطی که در توافق‌نامه SLA ثبت شده، شرکت ISP باید جریمه پرداخت کنه. در واقع وقتی یه سرویسی سرعت اسمی 2مگابیت داره، معقول اینه که در شرایط عادی و معمولی در بیش از 90 درصد زمان‌ها، سرعت این سرویس حول و حوش همین عدد بچرخه.

اما این سرعت حداقلی 25 تا 26 کیلوبایت در ثانیه فقط وقتی می‌تونه اتفاق بیافته که هر 10 مشترکی که از این پهنای باند به صورت اشتراکی استفاده می‌کنن هم‌زمان آنلاین باشن و هم‌زمان در حال دانلود فایل که تو این شرایط سرعت هر کدوم به حدود 25 تا 26 کیلوبایت برسه. اما تو واقعیت عملاً هیچ وقت یه همچین‌ حالتی پیش نمی‌آد. بدترین شرایط مال زمانی خواهد بود که ساعات پیک استفاده مثل ساعت‌های 9 شب تا 1 بامداد باشه که تو اون شرایط هم باز در عمل خیلی احتمال پایینی داره که حتی نصف این 10 مشترک با هم آنلاین باشن. تازه احتمال این که همین نصف مشترکین آنلاین در ساعت‌های پیک مصرف هم بخوان هم‌زمان دانلود داشته باشن که خیلی پایین‌تره.

بنابراین در بیشتر زمان‌ها (شاید در بیش از 75 درصد زمان‌ها)، ضریب اشتراک عملی حتی برای سرویس برنزی هم 1 به 1 باید باشه. اگه سرعت یه سرویس برنزی در اغلب اوقات خیلی پایین‌تر از حد سرعت اسمی سرویس باشه، یعنی یه تعمدی در کم بودن این سرعت وجود داره. (البته این رو بگم، که از نظر من هم سرعت 180 تا 190 کیلوبایت برای دانلود با سرویس 2مگ نامحدود برنزی گر چه پایینه اما غیرقابل قبول نیست.)

در مورد قیمت این سرویس هم باز مغلطه کردید.

شرکت‌ها معمولاً پهنای باند مورد نیازشون رو به صورت لینک‌های STM-1 یا همون لینک‌های 155مگابیت در ثانیه‌ای از شرکت زیرساخت و به قیمت هر لینک 28 میلیون تومان می‌خرن. بعد این پهنای باند رو به صورت سرویس‌های 128 کیلوبیتی، 256 کیلوبیتی، ... و حداکثر 10 مگابیتی می‌فروشن. تو سرویس‌های نامحدود که حداکثر سرعتی که می‌فروشن 4مگابیته.

پولی که شرکت‌های ISP بابت خرید لینک STM-1 به شرکت زیرساخت می‌دن، برای پهنای باند اختصاصی (Dedicated) با ضریب اشتراک 1 به 1 در هر دو سوی دانلود و آپلوده. البته عملاً در تکنولوژی ADSL عمده پهنای باند آپلود این لینک‌ها هدر می‌ره.

به هر حال هر لینک STM-1‌ معادل 77 لینک 2مگابیتی با ضریب اشتراک 1 به 1 می‌شه. بنا بر این هزینه هر 2مگابیت پهنای باند با ضریب اشتراک 1 به 1 در می‌آد 364 هزار تومن. البته این فقط هزینه اجاره پهنای باند اینترنت بین‌الملل در یک ماهه. به این هزینه، هزینه‌هایی مثل هزینه انتقال تا محل مصرف، هزینه اجاره فضا در مرکز مخابراتی، هزینه اجاره پورت ADSL و غیره هم اضافه می‌شه. من رقم دقیقی واسه این هزینه‌ها ندارم اما بعید می‌دونم که کل این هزینه‌ها هم بیشتر از 1 تا 1.5 برابر هزینه خود پهنای باند باشه. به هر حال با این فرض، کل هزینه تمام شده تحویل یک پهنای باند 2مگابیت اختصاصی (ضریب اشتراک 1 به 1) در محل مصرف حداکثر بین به قول شما 500 هزار تومن تا 800 هزار تومنه.

اما همین لینک 2مگابیت رو وقتی فناوا با ضریب اشتراک 1 به 10 تحت عنوان سرویس 2مگابیت برنزی به قیمت 110 هزار تومن می‌فروشه، یعنی در واقع این لینک رو به 10 مشترک داره می‌فروشه. پس قیمت فروشش برای فن‌آوا می‌شه 1 میلیون و 110 هزار تومن که تو بدترین شرایط حداقل 27 درصد حاشیه سود واسه شرکت داره. این جوری نیست که شما بگین شرکت فناوا داره با ضرر این سرویس رو می‌فروشه.

وقتی هم که همین لینک رو با ضریب اشتراک 1 به 3 تحت عنوان سرویس 2مگابیت طلایی می‌فروشه به قیمت 361 هزارتومن، باز هم قیمت فروشش می‌شه 1میلیون 80 هزارتومن. پس ادعای ضرری که شما می‌کنید به هیچ وجه مصداق نداره.
    توضیحاتتون بسیار جامع و مفید بود ولی متاسفانه بعضی از اطلاعاتی که فرمودید درست نبود.
    در هر صورت بنده موضوع رو شفاف توضیح دادم و فکر می کنم مشخص بود که عرض کردم سرویس شما درواقع ضریب اشتراک نداره و Dedicated داره ارائه میشه.
    فکر می کنم لزومی نداشته باشه بنده توضیحات بیشتری در مورد این موضوع اینجا ارائه بدم ولی خوشحال میشم اگر ابهامی دارید تلفنی و یا حضوری در خدمتتون باشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    این فن اوا بدرد نمی خوره من یه 512 نامحدود خریدم 27 تومان ماهی برام تموم میشد سه ماه انداختند به من از روز اول دانلود من زیر 30 بود زنگ انقدار زنگ زدم به اینها گفتند صبحر کنید درست میشه 20 روز هی کشش دادن اخر یکیشون گفت مشگل داریم یک ماه دیگه درست میشه منم قاطی کردم که جمع کنید خط انترنتو پول منم بدید بعد اینها باز می خواستند اینم کش بدن اخر با زنگ زدن های من جر بحث زیاد این کارو یک روزه کردن بعد سه هفته دیدم 35 هزار ازم کم مردن پولمو پس دادن زنگ زدم گفتم انترنت 27 هزاری چرا 35 هزار کم کردید من 20 روز استفاده کردم دیدم پاسخ گو نیستند هی منو پاس کاری می کنند به اینو اون منم شکایت کردم از دستشون به 195 بلایی سر اینها اوردم که نه تنها 20 تومان بهم برگشت دادن بلکه الان هی زنگ میزنند میگن پولتونو گرفتید یا نه
    ممنون میشم بفرمایید کدوم شهر بودید و مشکل سرویستون رو هم بفرمایید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تخلیه خط فن آوا تو تهران، چند روز طول میکشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان نماینده فن اوا لطفا یه پیگیری در مورد .قطعی های زیاد داشته باشن.
    من از قزوین سرویس نامحدود 512 دارم . توی همین 1 هفته اول 2 بار قطعی طولانی داشتم.همین الانم 2.5 تا 3 ساعته که سرویسم قطع هست و از جای دیگه دارم پست می زارم.
    به پشتیبانیم زنگ می زنم می گن اینترنت خود ما هم قطع هست! انصافا یه فکری به حال این قطع شدنا بکنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

واقعا کیفیت سرویس فن آوا پائین هست
    البته قطعا منطقه به منطقه فرق میکنه ولی تو منطقه مخابراتی مفتح واقعا افتضاح هست
    و من واسه یه همچین سرویسی ماهی 110 هزار تومن دارم پول میدم
    این چه مملکت خراب شده ایه ما هم افتادیم توش درستم نمیشه که هیچ روز به روز هم بدتر میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by dimebag123; 15-11-2014 at 20:20.

11. این کاربر از dimebag123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

خیلی جالبه یک سری کاربر تازه وارد با تعداد یک پست دارن توی این تاپیک از فن آوا بد میگن و انتقاد میکنن !!!!

امروز مطلع شدم که فن آوا تحت فشار زیادی از سوی PAP های دیگه مثل صبانت و پارس آنلاین هست تا شبانه رایگان را مثل
    آنها حذف کنه و سرویس های نامحدود هم برداره یا مصرف منصفانه و محدودیت حجمی بزاره ... !

13. 5 کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

خیلی جالبه یک سری کاربر تازه وارد با تعداد یک پست دارن توی این تاپیک از فن آوا بد میگن و انتقاد میکنن !!!!

امروز مطلع شدم که فن آوا تحت فشار زیادی از سوی PAP های دیگه مثل صبانت و پارس آنلاین هست تا شبانه رایگان را مثل
    آنها حذف کنه و سرویس های نامحدود هم برداره یا مصرف منصفانه و محدودیت حجمی بزاره ... !
    پس ممکنه اینجا هم محدودیت بزارند
    در مورد اون حرف اولت منم به همین نتیجه رسیدم
    مخصوصا ادبیات حرف زدنشون شبیه فرد خاصی هس که بقیه کاربرا رو یوزر فیک فن آوا میدونه
    در مورد گرون کردن نامحدود هم که تونستن با اعمال فشار موفق بشن در این مورد معلوم نیس که بتونن

15. 3 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •