تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 534 از 1219 اولاول ... 344344845245305315325335345355365375385445846341034 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

dooste.man83 دانگل شما آخرین ورژنه ، و نباید مشکل خاصی داشته باشه ، ممکنه بازی هاتون ایراد داره اینم بگم که همه بازی ها بدون دیسک اجرا نمی شه ها ، شاید این پونزده عنوان دیسک می خوان ! با یه دیسکم تست کنید اگه جواب نداد به احتمال زیاد ایراد از بازی ها هست ، یا ناقص کپی شدن یا یه فایلشون کمه اینا !

خب دوستانی که میگن PS3 بخرم و دلیلشون هم اینه که کپی خور شده بازیهاش . یعنی با 2500 تومن میتونم مثل XBOX براش بازی بخرم ؟؟؟؟؟
    همین دیروز ارزون ترین بازی واسه PS3 قیمتش 53 هزار تومن بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! برو تا 90 هزار تومن !!!!!!!!!!!
    کلا از این پولها ندارم بدم به گیم !!! اگه این مشکل کپی خور شدن 100% و بدون ردخور و دقیقا مثل XBOX حل بشه با جدیت بیشتری بهش فکر میکنم !!
    تو بازیهای مشترک که کیفیت و چگونگی بازیهاشون با هم فرق نمیکنه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
    پشت شهرداری بازی ها رو معولا بسته به حجمشون از پنج هزار تومن تا ده هزار تومن می گیرن که بریزن رو هارد ، کم پیش می آد کمتر پیدا کنید ، در ضمن اگه دنبال بازی کپی هستید به نظر من تا کاملا کپی خور شدن پلی سه صبر کنید ، چرا که فعلا بازی هایی که جدید می آد رو نمی تونن اجرا کنن ...

2. 2 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

dooste.man83 دانگل شما آخرین ورژنه ، و نباید مشکل خاصی داشته باشه ، ممکنه بازی هاتون ایراد داره اینم بگم که همه بازی ها بدون دیسک اجرا نمی شه ها ، شاید این پونزده عنوان دیسک می خوان ! با یه دیسکم تست کنید اگه جواب نداد به احتمال زیاد ایراد از بازی ها هست ، یا ناقص کپی شدن یا یه فایلشون کمه اینا !
    ممنون فقط من متوجه شدم بعضی بازیها احتیاج به پچ شدن و دستکاری دارن میخوام ببینم جایی هست آموزش داده باشه و پچهارو قرار داده باشه؟
    Last edited by dooste.man83; 06-12-2010 at 12:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

سلام
    میخوام یه تلوزیون 3D بگیرم (VT20 پلاسمای پاناسونیک ) ولی برای اجرای فیلم 3D باید یه بلوری پلیر 3D هم بخرم. رفتم قیمت کردم کم کمش حدود 250 تومن بود.
    به فکر افتادم برم PS3 بگیرم از یه طرف بازیهای انحصاریش رو میتونم بازی کنم از طرف دیگه Move هم داره که اگه بازی درست حسابی بیاد میترکونه از طرفی هم بلوری پلیر هست

اولا یه سوال داشتم اونم اینکه بلوری پلیر PS3 سه بعدی هست یا نه ؟
    دوما اینکه چون باید Firmware دستگاه رو آپدیت کنم (در آینده برای Move , BDPlayer , ... و اینکه کلا میخوام ارجینال بمونه ) میخوام ببینم قیمت بازی های انصحاریش (فعلا قدیمیاش مثل MGS4 , Uncharted , GOW , ... ) نوش چنده و دست دوم میشه خرید و چند میشه خرید ؟

سوما کلا نظرتون در مورد فیلم دیدن با PS3 چطوره ؟

چهارما به نظرتون کدوم نوع PS3 ( اسلیم و فت و چند گیگ و ... )؟

پنجما کلا نظرتون راجع به اینکاری که گفتم چیه

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

سلام
    میخوام یه تلوزیون 3D بگیرم (VT20 پلاسمای پاناسونیک ) ولی برای اجرای فیلم 3D باید یه بلوری پلیر 3D هم بخرم. رفتم قیمت کردم کم کمش حدود 250 تومن بود.
    به فکر افتادم برم PS3 بگیرم از یه طرف بازیهای انحصاریش رو میتونم بازی کنم از طرف دیگه Move هم داره که اگه بازی درست حسابی بیاد میترکونه از طرفی هم بلوری پلیر هست

اولا یه سوال داشتم اونم اینکه بلوری پلیر PS3 سه بعدی هست یا نه ؟
    دوما اینکه چون باید Firmware دستگاه رو آپدیت کنم (در آینده برای Move , BDPlayer , ... و اینکه کلا میخوام ارجینال بمونه ) میخوام ببینم قیمت بازی های انصحاریش (فعلا قدیمیاش مثل MGS4 , Uncharted , GOW , ... ) نوش چنده و دست دوم میشه خرید و چند میشه خرید ؟

سوما کلا نظرتون در مورد فیلم دیدن با PS3 چطوره ؟

چهارما به نظرتون کدوم نوع PS3 ( اسلیم و فت و چند گیگ و ... )؟

پنجما کلا نظرتون راجع به اینکاری که گفتم چیه
    دوست من اگه 3d نیست پس چه طور میتونه بازیهای سه بعدی رو بخونه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

دوست من اگه 3d نیست پس چه طور میتونه بازیهای سه بعدی رو بخونه؟!
    خیلی تو اینترنت گشتم

PS3 قابلیت اجرای بازیهای 3D رو داره (تایید شده از طرف سونی و بازیهاش هم اومده ) ولی هنوز تو قابلیت پخش Bluray 3D شک وجود داره تو بعضی سایتها نوشته داره ولی تو بعضی نوشته نداره .
    البته یه لینک پیدا کردم که گفته خودش امتحان کرده و شده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و همچنین یه لینک از خود سایت Playstation :

کد:
    ولی تو بعضی سایتها نوشته بودن به طور کامل Support نمیکنه و هنوز مثل اینکه نیمه کارست گفتم از شما بپرسم شاید کسی خودش امتحان کرده باشه

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

البته من نمیخوام کلا بادستگاهم بازی های پی اس ۲ روانجام بدم. تنها پس از سالها دلم می خواد وایس سیتی رو بازی کنم.
    به نظرتون اوریجش چنده و از کجا باید پیدا کنم؟
    می بخشید خیلی سوال می پرسم. دستگاه من اسلیم ۱۲۰ می باشد. بازی اجرا میشه؟
    اگه باشه تو همون توپخونه هست--- اگه دانگل داري فرقي نميكنه اسليم يا فت باشه----البته نميدونم الان ميشه يا نه چون هر كس يه چيزي ميگه يكيب بهم گفت ميشه و يكي ديگه گفت هنوز كامل هك نشده!!!شايد بقيه بدونن از اونا سوال كن----ولي در كل فقط يه راه داري و همين كپي هستش چون مدل اسليم و بيشتر فتها ps2 رو اجرا نميكنن-------
    خود من هم مثل تو بودم و ميخواستم batman begins رو توي ps3 بازي كنم ولي آخر سر منصرف شدم----
    بازم از بقيه سوال كن شايد راهنماييت كنن---------

8. این کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام این کنسول چند نمونه داره و چه قیمتایی یکی لطف کنه بگه واسه خرید راهنمایی کنین!!!!

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

من يه ركورد با PS3 - م زدم همين الان ، با كمك GT 5 البته + دوستان
    از ساعت 12 ظهر 1 شنبه ، تا ساعت 12 شب 2 شنبه ، 36 ساعت روشن بود ، به صورت دوره اي بازي ميكرديم .
    اين يه شاهد كوچولو :
    کد:

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

پشت شهرداری بازی ها رو معولا بسته به حجمشون از پنج هزار تومن تا ده هزار تومن می گیرن که بریزن رو هارد ، کم پیش می آد کمتر پیدا کنید ، در ضمن اگه دنبال بازی کپی هستید به نظر من تا کاملا کپی خور شدن پلی سه صبر کنید ، چرا که فعلا بازی هایی که جدید می آد رو نمی تونن اجرا کنن ...
    یعنی بازیهای PS3 رو هرکدوم 5 تا 10 هزار تومن میگیرن و میریزن تو هارد و بعد بدون هیچ مشکلی میتونی بازی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعد خود گیم رو نمیشه با این قیمت تهیه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این بازیهایی که کپی خور شده واسه چند وقت پیشه ؟؟؟؟ چن مورد نام میبرید که خودتون هم تجربه بازی کردن از روی هارد این نوع بازیها رو داشتید ؟؟؟؟ ( کپی خورها !!‌)
    کلا قصد دارم تا قبل از اسفند ( حتی زودتر ) یا XBOX یا PS3 بگیرم .
    کدومشون رو ؟؟؟؟؟ میخوام بهترین انتخاب رو کرده باشم .

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

سواله آخرت=به نظر من ps3-- مخصوصا اگه انحصاري بازي ميكني--------

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •