ممنون
اشكالي داره توي هر دو بريزم؟؟
توی یکیش بریز نشد بریز توی یکی دیگش.
يه سوال ديگه
من يه ديوي دي گرفتم بازي هاي پي اس وان توشه
بازي پپسي من رو ميزم توي isoچيزي توي قسمت بازي هام نمياد
يه فايل PBP و يه فايل هم بود اسمش keys بود
كجا بايد بريزم تا بازي بياد؟؟؟
برا مموری خیالت راحت باشه خودمم همین فکرو داشتمشما اگه بخواهی مموری را از جای دیگه بخری بهتره اول مموری را بگیری بعد بگی مموری نمیخوام خودم دارم.اگه بهش بگی میخوام از جای دیگه بخرم یکم زشته.هرجند مموری های خودشم مشکلی نداره.من خودم از کارن گرفتم 40 تومن.البته magic gate ساپورت نمیکنه اما سرعت بالا هست و مشکلی هم تا حالا نداشته.
هروقت که دلت خواست میتونی بری اما صبح ها بهتره چون سرش خلوت تره.بعد از ظهر ها سرش شلوغه و مرتب داره psp میفروشه و هرکی هم میخواد psp بخره چندتا بازی میخواد که معمولا دیگه نوبت شما نمیشه.برای گرفتن بازی هم یا بازی ها را میریزه روی psp یا حافظه فلش.روی dvd نمیده.
چون من تقریبا بیشتره وقت ها اونجا هستم بهم پیشنهاد داد یک هارد 500 گیگ ببرم همه بازی ها را بگیرم ازش.اما متاسفانه هنوز پول خرید هارد جور نشده.
برای خرید مموری هم پیشنهاد میکنم بری سراغ نماینگی های سونی اونجا مموری اصل با گارانتی میتونی گیر بیاری.با انصاف تربنشون هم فروشگاه هایراپطیان هست.توی خیلبان چهارباغ پایین روبروی شیخ بهایی.
psp هم داره 230 البته هرچی هم بخواهی قسطی میده.
قبلا هم شنیده بودم که رو دی وی دی نمیریزه(به یکی از مشتریاش گفت)
برا چی اینکار رو نمیکنه؟
پیشنهاد خوبی داده
پس کل بازی هاش حدود 500gb هستش
اگه بتونم منم اینکار رو میکنم تا تمام بازیهاشو ازش بگیرم
بیخیال بذار از همین کارن بگیرم که بازی هاش رو مفتی میده
اگه زحمتی نیست جواب این سوالم هم بدین
ممنونPSP رو همونجا برا تست روشن میکنم
اما دیگه چجوری UMD درایور رو چک کنم؟ UMD بخرم؟
راستی UMD کجا میفروشن؟قیمتشون چنده؟
بازی ها را روی dvd نمیریزه چون هم زمان میبره و هم مثل اینکه laptapi که بازی ها را باهاش میزیزه dvd رایترش خرابه.
دستگاه را برات همان جا روشن میکنه میاره توی بازی بهت تحویل میده.هیچ کدوم از pspهاش مشکلی نداره.نوی این چند وقت که اونجا بودم یکی نیومده بگه این مشکل را داره.حتی بعضی وقت ها اینقدر سرش شلوغ میشه خودمم براش می ایستم به جای فروشنده
umd هم تا این چند وقت پیش نداشت.البته یدونه umd سودوکو داره که پکش پلم هست و فکر نکنم برای تست بازش کنه.
از این 500 گیگ بازی فکر نکنم200 گیگ بیشتر ارزش بازی کردن داشته باشه.
psp میتونهpdf بخونه
اگه آره راهنماییم کنید چیکار کنم
من psp ال سي ديش شکسته دادم يکي آورد تهران حالا ميگه بهش گفتن که درست نميشه مگه ال سي ديش تهران گير نمياد؟
اون فایل با پسوند PBP رو تو یه فولدر بریز بعد کپیش کن توی Game ....
آره میتونه البته نه همشو چون بعضی ها رو نمیتونه اجرا کنه بهترین برنامه هم Bookr هست که فک کنم تو تاپیک برنامه ها گذاشته شده
جفتشو با هم بریز توی game 150
البته ای کاش پولتو دور نمینداختی!
نه دیگه نیست ... این ویندوزه هم بیشتر برای قدرت نمایی هست...یادتون نره psp کنسول بازیه نه کامپیوتر
ولی خدایی شاهکار کرده سونی!ویندوز 98 در دستان شما...
میگم محمد،تو این ویستایی که گرفتی بریز ببین چی کارا میکنه،به ما هم بگو!آخه من تا حالا خداقل 3-4 تا ویستا برای Psp دیدم و اجرا کردم که هیچ کدومشون به لعنت عمر نمیارزن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)