به احتمال زیاد مشکل از ویندوز شما که معمولا با دوباره نصب کردن ویندوز درست میشه.
شاید هم کامپیوتر شما ویروسی هست ؟ بهتر بود یک عکس از پیغامی که می دهد می گذاشتی.
به احتمال زیاد مشکل از ویندوز شما که معمولا با دوباره نصب کردن ویندوز درست میشه.
شاید هم کامپیوتر شما ویروسی هست ؟ بهتر بود یک عکس از پیغامی که می دهد می گذاشتی.
دوستان من بازي devil may cry3 رو با daemon tools نصب كردم ,اما بعد از mount وقتي رو آيكون بازي كليك ميكنم ارور ميده:
emulator detected
please deacteve virtual drive and emulation softwareلطفا راهنمايي كنيد.....
این اشکال از 2 مورد میتونه باشه:
یا ورژن برنامه DAEMON Tools قدیمی هست که فوری لو میره و باید آخرین ورژنش رو از سایت مربوطه بگیرین:
و یا اینکه غیر از DAEMON Tools برنامه شبیه سازی درایو دیگه ای وجود داره که باید برداشته بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by havas_1980; 18-03-2008 at 18:10.
ممنون دوست عزيز،من از ورژن 4.0 استفاده ميكنم كه با خود بازي ريخته شد..
اين تنها شبيه سازيه كه خودم ريختم..اما اگر برنامه مشابهي وجود داشته باشه چطور بايد تشخيص داد و اونها رو غير فعال كرد ؟!و یا اینکه غیر از DAEMON Tools برنامه شبیه سازی درایو دیگه ای وجود داره که باید برداشته بشه.
قبل از رستارت براي دانلود daemon ،سيستم اخطاري داد كه در مورد debuger kernel ؟ يا همچين چيزي بود! كامل يادم نيست..ممكنه مشكل از اون باشه؟
مثلا اگه شما از برنامه CloneCD یا alcohol 120 استفاده میکنید باید برنامه از taskbar tray غیر فعال بشه.
سلام ....
من تو نصب call of dutty 4 به مشکل برخوردم . ( رم 1 و کارت 512 اصل هم دارم )
این هم از ارور های دی وی دی :
البته ارور زیر مال آیکون روی دسکتاپ هست و بالایی مال کرک بازی
![]()
بخشيد اين taskbar tray كجاست؟!
در ضمن ورژن 4.0 براي بازي قديمي نيست؟
فکر کنم ویندوزت فایل mss32.dll رو کم داره
سلام
عزیز من یک مشکلی توی نصب بازی hallf life 2 , بازی رو نصب کردم اما توی صفحه ی ابتدا یی روی new game که میرم هیچی نمیاد لطفا من رو راهنمایی کنید راستی من بازی رو از روی cd dvd نصب می کنم .
با تشکرات فراوان ازشما.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)