بله خيلي حال ميده !!! البته فقط با بچه هاي خودمون حال ميده !!!
من 512 بيدم !!! معمولا همه يا Gears Of War بازي ميكنن يا FIFA09,Call Of Duty,GTA IV,
بله خيلي حال ميده !!! البته فقط با بچه هاي خودمون حال ميده !!!
من 512 بيدم !!! معمولا همه يا Gears Of War بازي ميكنن يا FIFA09,Call Of Duty,GTA IV,
پس دوست خوبم منظورت اینه که xboxlive بی xboxlive دیگه !!!؟؟؟
چون من خیلی دوست دارم pes2009 رو آنلاین بازی کنم.دیونشم
اونكه قبلا هم گفتم لايوش كلا مشكل داره و پر از لگ هستش !!!
چرا ؟؟؟ adsl نداري ؟؟؟
ديگه تمام بازي ها كه لگ ندارن !!! خيلي كم !!!! بازي هاي پر لگ Gears of war & pes2009 هستن !!!
البته gears of war اگه با بچه هاي داخل ايران بازي كني مشكلي نخواهي داشت !!! تمام بازي ها به همين صورت هستش !!!
Last edited by resident_evil; 04-04-2009 at 22:36.
خير دوست عزيز اگه بازي تو درايو نباشه وباهاش لايو بازي نكني بن نميشي.
سوال دوم هم اگه بازي نكني بن نميشي اين 1.6 هم براي اجرا شدن بازيهاي جديد و بن نشدن از لايو هست چون
خود مايكروسافت اين آپديت رو بيرون نميده كار كسايي هست كه كنسول رو هك ميكنن.
سلام به همه دوستان
من یه چنتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید(در ضمن ممکنه سوالات من خیلی اماتوری باشه ولی تازه کنسول خردم مثل شما وارد نیستم خودتون ببخشید دیگه)
1-وقتی تو بازی هستم برای اینکه از بازی خارج شم و به داشبورد بیام باید حتما dvd رو در بیارم ؟
2- چه جوری بفهمم که ixtreme چنده ؟ و فرقwave 2 و 3 چیه ؟ اگه میشه کامل توضیح بدید ممنون میشم؟
بازم ممنون
نه ندارم .ولی عزیز من مشکلم اینه که کلا به live نمیتونم وارد بشم و واسه اینکه وارد بشم هی پیغام میده که باید دستگاه رو آپدیت کنی که مال من هم آخرین آپدیت هست.
من خودم تو اين مدت 2 3 با وقتي وصل شدم update شده !!!
مشكل خاصي نيستش !!!
سلام به همه دوستان و بروبچ گل ...دوستان میخواستم یکی برام توضیح بده که آیا تنها فرق ارکید با پرمیوم و الیت نداشتن هارد هستش؟؟این هارد فقط برای ذخیره بازی به درد میخوره ؟؟ولی من که از دوستان شنیدم ذخیره هم کنی باز سی دی بازی رو میخواد برای خوندن پس با این حساب چه تاثیری داره ...در ضمن بازیها رو تو خودت 360ذخیره میکنن مموری کارت جدا نداره ؟؟قبللا" از راهنمایهاتون ممنون
سلام
فرقشون فقط در لوازم جانبی و هارد هست و از نظر سخت افزاری با هم برابرند.البته باید به مادر بوردش هم توجه کرد که در حال حاضر بهترین مادر بورد های آن falcon و jasper هستند
وقتی بازیه یGTA IV رو بازی کردی متوجه میشی که چقدر یک هارد میتونه مفید باشه چون زمانی که بازی هارو تو هار ذخیره کنی هم load سریع تر میشه و هم سرعت در بازی با فریم بالاتری (در بعضی بازی ها)انجام میشه.
ریختن بازی روی هارد واسه اینه که از DVD Rom دستگاه کمتر کار کشیده بشه و optic اون سالم بمونه
بهترین مدل XBOX360 همون پریمیوم هست البته من خودم elite دارم وخیلی هم راضی هستم
Last edited by SamGun; 05-04-2009 at 09:01.
ممنون سام عزیز ولی یه سوالم بی جواب موند برای ذخیره مراحل بازیها تو مدل ارکید باید چکار کرد چون هارد نداره ....رو همون 256 حافظه اش باید ذخیره کرد یا مموری جدا داره ؟؟؟اصلا360 مموری کارت جدا داره ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)