تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 534 از 616 اولاول ... 34434484524530531532533534535536537538544584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,331 به 5,340 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

میشه درخواست داد
    ولی در صورت تایید نشدن باید برن خدمت ...

در حین تحصیل نمیشه دوست گرامی
    بند 6 این لینک رو با دقت بخونید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6- آيا مشمولين در حين تحصيل مي‌توانند تقاضاي معافيت پزشكي نمايند؟
    جواب: مشمولين تا زماني كه اشتغال به تحصيل دارند نمي‌توانند از معافيت پزشكي برخوردار گردند

و علت هم داره! چرا که بعضی از معافیت های پزشکی برای افراد دیپلم و لیسانس یکسان نیست
    به عنوان مثال شماره چشم برای معافیت دائم پزشکی افراد دیپلم 8 و برای افراد دیپلم به بالا 10 هست.
    فردی که در حال تحصیل در مقطع کارشناسی پیوسته هست تا مدرکشو نگرفته دیپلمه محسوب میشه! و سازمان نظام وظیفه هم از اون طرف زرنگ تره.!!!

2. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

دانش‎آموز سال چهارم که درحین تحصیل به 18 سالگی رسیده باید برگه معافیت تحصیلی یا اشتغال به تحصیل یا چیزی شبیه به این ها رو پر کنه؟!

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دانش‎آموز سال چهارم که درحین تحصیل به 18 سالگی رسیده باید برگه معافیت تحصیلی یا اشتغال به تحصیل یا چیزی شبیه به این ها رو پر کنه؟!
    با سلام.
    خیر دوست عزیز تا زمانی که به تحصیل ادامه میدین نیازی به پر کردن هیچ گونه فرمی نیست.
    به محض فراغت از تحصیل یا انصراف از تحصیل 1 سال وقت دارین تا خودتونو به سازمان نظام وظیفه معرفی کنید تا غیبت نخورید.
    در صورت پذیرفته شدن در دانشگاه توی فرصت 1 سال بدون مشکل به دانشگاه میرید. ( باز هم نیازی به پر کردن فرم نیست دانشگاه خودش انجام میده)
    راستی جواب سوال زبان فارسی رو گرفتین ؟ لغات دو تکواژه یا یکی ؟

5. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

با سلام.
    خیر دوست عزیز تا زمانی که به تحصیل ادامه میدین نیازی به پر کردن هیچ گونه فرمی نیست.
    به محض فراغت از تحصیل یا انصراف از تحصیل 1 سال وقت دارین تا خودتونو به سازمان نظام وظیفه معرفی کنید تا غیبت نخورید.
    در صورت پذیرفته شدن در دانشگاه توی فرصت 1 سال بدون مشکل به دانشگاه میرید. ( باز هم نیازی به پر کردن فرم نیست دانشگاه خودش انجام میده)
    راستی جواب سوال زبان فارسی رو گرفتین ؟ لغات دو تکواژه یا یکی ؟
    ممنون! بله، یک تکواژ! درحد کنکور قانع شدم!

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام
    این چرا اینطوریه؟؟؟!!!!!!!!!!
    5- ميزان ضعف بينايي چشم براي مشمولان عادي و ديپلم چند ديوپتر مي‌باشد؟
    جواب:مجموع ديوپتر هر دو چشم بايد بيش از هشت ديوپتري باشد.
    32- مشمول داراي مدرك تحصيلي ليسانس مي‌باشد با چه شماره چشمي در حد معافيت دائم قرار مي‌گيرد؟
    جواب: چنانچه مجموع ضعف بينايي هر دو چشم بيش از ده ديوپتر باشد به تشخيص شوراي پزشكي در حد معافيت دائم مي‌باشد.
    یعنی به دیپلم ها و زیر دیپلم ها ارفاق قائل میشن؟؟اخه چرا اینطوریه؟؟

من میخواستم برم سربازی اما دکترم گفتش کهفتق(پایین نیومدن بیضه) داری و میتونی معافیت بگیری میخواستم بدونم اگه من با فتق معاف پزشکی شم بعداّ تو استخداما واسم مشکلی پیش نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعا موقع استخدام بین کسی که فتق داره معاف شده با کسی که مریضی قلبی داره و معاف شده فرق میزارن یا خشک و تر باهم میسوزونن؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه راهنمایی کنین ممنووووووووووووووون میشم
    برم سربازی یا برم دنباله معافیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من شنیدم معافیت پزشکی تاثیری رو استخدام نداره
    البته اینم بگم استخدام 100 % موارد با پارتی هست و اینجور چیزا اصلا مطرح نیست (هر جور فکر کنی بالاخره به پارتی ختم میشه) به نظر من معافی رو بگیر حالشو ببر (البته این فقط نظر بنده بود بقیه هم نظر بدن)
    Last edited by moh72; 17-03-2013 at 10:20.

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

کسی که 24 سالش هست و کاردانی رو تموم کرده با توجه به سنش اگه کنکور کاردانی به کارشناسی قبول بشه میتونه ادامه تحصیل بده؟

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام

من دو سال پیش پدرم فوت کرده و تک پسر خوانواده هستم. الان سربازی معاف میشم؟ بعد اینکه دوماه آموزشی رو باید برم؟

درسم هم بهمن تمام شده و الان فقط پروژه مونده که باید برم ارائه بدم که تا اخر اردیبهشت تمام میشه. تا کی وقت دارم دفترچه رو پست کنم؟

ممنون

داره خودمونی میشه Pooya3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام .
    یه سوال ، من نیمه ی دوم (دی) سال 73 بدنیا اومدم و اگه امسال کنکور 92 شرکت کنم و رشته مورد علاقم قبول نشم ، میتونم سال دیگه هم کنکور شرکت کنم و برم دانشگاه ؟ یا باید برم سربازی و بعدش میتونم دوباره کنکور بدم ؟

تشکر .

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام

کسی که 24 سالش هست و کاردانی رو تموم کرده با توجه به سنش اگه کنکور کاردانی به کارشناسی قبول بشه میتونه ادامه تحصیل بده؟
    سلام

بله که میتونه...24 سال مگه چیه که نتونه

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام

من دو سال پیش پدرم فوت کرده و تک پسر خوانواده هستم. الان سربازی معاف میشم؟ بعد اینکه دوماه آموزشی رو باید برم؟

درسم هم بهمن تمام شده و الان فقط پروژه مونده که باید برم ارائه بدم که تا اخر اردیبهشت تمام میشه. تا کی وقت دارم دفترچه رو پست کنم؟

ممنون
    سلام
    بله معاف هستید و دوران آموزشی را باید برید
    بعد از اتمام تحصیل و وقتی تاریخ فارغ التحصیلی مشخص شد می تونید دفترچه بفرستید

سلام .
    یه سوال ، من نیمه ی دوم (دی) سال 73 بدنیا اومدم و اگه امسال کنکور 92 شرکت کنم و رشته مورد علاقم قبول نشم ، میتونم سال دیگه هم کنکور شرکت کنم و برم دانشگاه ؟ یا باید برم سربازی و بعدش میتونم دوباره کنکور بدم ؟

تشکر .
    سلام
    دفترچه باید بفرستید ، بعدش می تونید کنکور بدید و برید دانشگاه

13. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •